Παιδικά Έπιπλα & Βρεφικός Εξοπλισμός

Οι μικροί μας φίλοι θα λατρέψουν τα πουφ και τις παιδικές καρέκλες που διαθέτουμε στη συλλογή μας. Ειδικά μόλις διαπιστώσουν ότι η παιδική καρέκλα, που διαθέτουμε στη συλλογή μας, ανοίγει και μπορεί να ξαπλώνουν εκεί όσο εσείς τους διαβάζετε το παραμύθι τους. 
Ακόμα, αν σχεδιάζετε διακοπές με το νέο μέλος της οικογένειας, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε μια καινούργια κούνια ταξιδιού, που διπλώνει εύκολα και περιλαμβάνει τσάντα μεταφοράς, για να τη μεταφέρετε εύκολα. Ακόμα, το παρκοκρέβατο περιλαμβάνει επίθεμα ύπνου και μπορεί να λάβει επιπλέον στρώμα. Για την ασφαλή χρήση του προϊόντος θυμηθείτε να διαβάζετε καλά τις οδηγίες συναρμολόγησης, οι οποίες εσωκλείονται στη συσκευασία των προϊόντων, αλλά διατίθενται και διαδικτυακά στη JYSK. Θυμηθείτε να προστατεύσετε την κούνια και το στρώμα του μωρού σας από τυχόν διαρροές με βρεφικά, προστατευτικά, αδιάβροχα σεντόνια
Επιπλέον, βρείτε στη συλλογή βρεφικών ειδών της JYSK το προστατευτικό πορτάκι ασφαλείας SALENE, το οποίο τοποθετείται εύκολα σε πόρτες και σκάλες. Ωστόσο, θυμηθείτε – δεν αφήνουμε τα μικρά παιδιά χωρίς την επίβλεψη ενηλίκων.