Παιδικά έπιπλα & πουφ για παιδιά

Οι μικροί μας φίλοι θα λατρέψουν τα πουφ που διαθέτουμε στη συλλογή μας. Βρείτε πουφ με απαλά υφάσματα, αλλά και βρεφικά είδη, όπως την κούνια ταξιδίου VODSKOV και το προστατευτικό πορτάκι ασφαλείας SALENE, το οποίο τοποθετείται εύκολα σε πόρτες και σκάλες. Ωστόσο, θυμηθείτε – δεν αφήνουμε τα μικρά παιδιά χωρίς την επίβλεψη ενηλίκων.

6 Προϊόν(τα)
  6 Προϊόν(τα)

  Οικ. Είδη - Παιδικά έπιπλα

  Μια εξαιρετική προσφορά
  Πουφ SNEKKERSTEN 60x90x60 γκρι
  40€/τμχ
  59,99€ /τμχ
  Κέρδος 33%
  Πολυθρόνα-κρεβάτι VEGGER γκρι
  150€/τμχ
  199€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  Μόνο διαδικτυακά

  Οικογενειακές διακοπές

  Αν σχεδιάζετε τις πρώτες σας διακοπές με το νέο μέλος της οικογένειας, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε μια καινούργια κούνια ταξιδιού, που διπλώνει εύκολα και περιλαμβάνει τσάντα μεταφοράς, για να τη μεταφέρετε εύκολα. Ακόμα, το παρκοκρέβατο περιλαμβάνει επίθεμα ύπνου και μπορεί να λάβει επιπλέον στρώμα. Για την ασφαλή χρήση του προϊόντος θυμηθείτε να διαβάζετε καλά τις οδηγίες συναρμολόγησης, οι οποίες εσωκλείονται στη συσκευασία των προϊόντων, αλλά διατίθενται και διαδικτυακά στη JYSK. Θυμηθείτε να προστατεύσετε την κούνια και το στρώμα του μωρού σας από τυχόν διαρροές με βρεφικά, προστατευτικά, αδιάβροχα σεντόνια

  Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε μαζί σας τα δικά σας μαξιλάρια ύπνου, για να είστε βέβαιοι ότι κοιμάστε σε ένα καθαρό, άνετο περιβάλλον.