Το πλύσιμο των ρούχων αποκτά συμμάχους

Ο χώρος του πλυντηρίου ποτέ δεν ήταν πιο τακτοποιημένος και εύχρηστος! Επιλέξτε ένα κομψό καλάθι απλύτων, που μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στο χώρο του μπάνιου, όσο και του υπνοδωματίου. Βρείτε στη JYSK ανθεκτικά καλάθια άπλυτων ρούχων από ξύλο, πλαστικό, βαμβάκι, πολυεστέρα και άλλα υλικά, σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα, και αποκτήστε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Υπενθυμίστε σε όλα τα μέλη της οικογένειας ότι τοποθετούμε τα άπλυτα ρούχα στο καλάθι, και όχι στο πάτωμα του μπάνιου ή στην καρέκλα στο δωμάτιο. Έτσι, το μπάνιο σας θα παραμένει καθαρό για μεγαλύτερο διάστημα, και εσείς δε θα ψάχνετε τα άπλυτα σε όλα τα δωμάτια πριν βάλετε πλυντήριο.
Ακόμα, διαθέτουμε απλώστρες από ατσάλι και σιδερώστρες από μέταλλο, για το άπλωμα και το σιδέρωμα των ρούχων. Αν ήδη έχετε σιδερώστρα και έχει φθαρεί το πανί της, μετρήστε τις διαστάσεις και απλά αντικαταστήστε το κάλυμμα σιδερώματος.

18 Προϊόν(τα)
  18 Προϊόν(τα)

  Χώρος πλυντηρίου - Σιδερώστρες

  Χώρος πλυντηρίου - Καλάθια για άπλυτα

  Kαλάθι απλύτων JUTE Π42xΜ34xΥ60cm 58L
  20€/τμχ
  26,99€ /τμχ
  Κέρδος 26%

  Απλώστρες για κάθε χώρο

  Στη JYSK θα βρείτε ελαφριές απλώστρες για χρήση σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους. Ακόμα, διαθέτουμε απλώστρες που τοποθετούνται στα κάγκελα του μπαλκονιού, κλείνουν εύκολα και αποθηκεύονται μέχρι την επόμενη χρήση.
  Ανάλογα με το χώρο που διαθέτετε, επιλέξτε το μέγεθος της απλώστρας, και αφήστε τα ρούχα σας να στεγνώσουν στο φυσικό αέρα ή αν δεν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, ίσως ένας αφυγραντήρας σας βοηθήσει να στεγνώσουν πιο άμεσα.