Διακόσμηση με απαλό φωτισμό

Διακριτικός και μοντέρνος φωτισμός με φωτάκια-γιρλάντες και λάμπες μπαταρίας σε διάφορα σχέδια.
Για να πετύχετε τον τέλειο κρυφό φωτισμό, τοποθετήστε μικρά LED λαμπάκια γύρω από το κουρτινόξυλο σας ή βάλτε τα με περίτεχνο τρόπο στη βιβλιοθήκη σας εστιάζοντας στα αγαπημένα σας βιβλία. Και για να μην ξυπνάτε τον σύντροφό σας καθώς ψάχνετε στη ντουλάπα τι θα φορέσετε, επιλέξτε να τοποθετήσετε ταινία με φωτάκια για να βλέπετε χωρίς να ανάβετε τα φώτα.
Στη JYSK διαθέτουμε φωτάκια LED σε γιρλάντες, που λειτουργούν με μπαταρία, οπότε μην το σκέφτεστε, αφήστε τα αναμμένα όλο το βράδυ! Ακόμα, θα βρείτε διακοσμητικά φωτάκια σε διάφορα σχέδια, αλλά και κουτιά φωτός με γράμματα, για να γράψετε το προσωπικό σας μήνυμα.

Λάμπες μπαταρίας & γιρλάντα με φωτάκια

Τα διακοσμητικά λαμπάκια που θα βρείτε στη συλλογή μας είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό εφέ φωτισμού, τόσο στο σαλόνι, όσο και στο υπνοδωμάτιο. Βάλτε πάνω από το κρεβάτι, γύρω από το κεφαλάρι του κρεβατιού ή γύρω από τον καθρέφτη, μικρά LED λαμπάκια και δημιουργήστε ένα ρομαντικό σκηνικό.

Ακόμα, μπορείτε να βάλετε στο παιδικό δωμάτιο λάμπες μπαταρίας, σε ιδιαίτερα σχήματα, και να δημιουργήσετε τις δικές σας φανταστικές ιστορίες κάτω από την αυτοσχέδια κρυψώνα που φτιάξατε με τα σεντόνια. Βρείτε στο blog μας 7 ιδέες δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών στο σπίτι.