Βρείτε στη JYSK εντυπωσιακές κουρτίνες μπάνιου

Ανακαλύψτε στη συλλογή μας υπέροχες κουρτίνες μπάνιου για ένα μοναδικό στυλιστικό αποτέλεσμα και σε αυτόν τον χώρο του σπιτιού. Κρατήστε τα νερά μέσα στη μπανιέρα, χρησιμοποιώντας μια αδιάβροχη κουρτίνα μπάνιου. Επιλέξτε μια μονόχρωμη κουρτίνα μπάνιου ή πρωτότυπες κουρτίνες μπάνιου με μοναδικά σχέδια. Στη JYSK θα βρείτε κουρτίνες μπάνιου, που μοιάζουν με υφασμάτινες, οι οποίες θα προσθέσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο σας. Μια κουρτίνα μπάνιου είναι μια έξυπνη και οικονομική λύση για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με χαμηλό κόστος.

Πρωτότυπες κουρτίνες μπάνιου

Δώστε χρώμα στο μπάνιο σας με εμπριμέ κουρτίνες μπάνιου, κουρτίνες μπάνιου με κομψά σχέδια ή μονόχρωμες, διαφανείς, ημιδιαφανείς ή αδιαφανείς κουρτίνες μπάνιου. Επιλέξτε μια JYSK κουρτίνα μπάνιου με πρωτότυπα σχέδια, όπως μια κουρτίνα με σχέδιο ένα ηλιοβασίλεμα δίπλα στη λίμνη ή ψηλά δέντρα στο δάσος, και ταξιδέψτε νοερά στα τοπία αυτά την ώρα που χαλαρώνετε κάνοντας ένα ζεστό ντους. Δημιουργήστε μια διπλή κουρτίνα μπάνιου, χρησιμοποιώντας μια τύπου υφασμάτινη κουρτίνα μπάνιου με σχέδιο και μια μονόχρωμη αδιάβροχη κουρτίνα μπάνιου. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο. Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερες από μία κουρτίνες μπάνιου ώστε να τις αλλάζετε. Οι κουρτίνες μπάνιου στην πλειοψηφία πλένονται στο χέρι, ώστε να έχετε ένα καθαρό περιβάλλον στο μπάνιο σας.

Τι διάσταση έχει η κουρτίνα μπάνιου;

Στη συλλογή μας θα βρείτε κουρτίνες μπάνιου σε διαστάσεις:

  • 150x200 cm,
  • 180x200 cm και
  • 180x230 cm

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες από μία κουρτίνες μπάνιου στη σειρά αν επιθυμείτε να έχουν μεγαλύτερο πλάτος, ενώ σχετικά με το ύψος θα πρέπει να λάβετε υπόψη πού θα τοποθετήσετε το κουρτινόξυλο, αλλά και το ύψος των κρίκων της κουρτίνας. Βρείτε στα αξεσουάρ εξοπλισμού μπάνιου, κρίκους και ράγες κουρτινών μπάνιου.