Αναδείξτε τα παράθυρα με JYSK στόρια συσκότισης

Προσθέστε στα παράθυρά σας στόρια συσκότισης και εμποδίστε το φως και τον αέρα να εισέλθουν στον χώρο σας. Τα ρόλερ ολικής συσκότισης δημιουργούν μια μίνιμαλ εμφάνιση στο σπίτι σας, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή από τους λάτρεις του Σκανδιναβικού σχεδιασμού. Ειδικά αν επιλέξετε τα νέα σας στόρια και τις ρολοκουρτίνες στα χρώματα που διαθέτουμε στη JYSK, όπως λευκό και ανοιχτό γκρι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στόρι συσκότισης μεμονωμένο ή σε συνδυασμό με κουρτίνες, ή ακόμα και να συνδυάσετε ρολά συσκότισης σε διαφορετικά χρώματα για ένα υπέροχο στυλ με άποψη. Τι θα λέγατε αν κάθε δωμάτιο είχε τη δική της ρολοκουρτίνα; Μια συνοχή στα χρώματα είναι συνηθισμένη, αλλά κάθε δωμάτιο χρειάζεται να έχει τη δική του μοναδική ταυτότητα.

Θέλετε πλήρη συσκότιση στον χώρο;

Σας ενοχλεί το φως στο υπνοδωμάτιο; Ξυπνάτε από το φως; Μήπως σας δυσκολεύει το εξωτερικό φως όταν εργάζεστε μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή; Τότε, τα στόρια συσκότισης, αλλά και οι blackout κουρτίνες, είναι η λύση που ψάχνετε. Και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε πριν καν αγοράσετε ένα από τα προϊόντα μας. Διαβάζοντας τις αξιολογήσεις των πελατών μας, γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι τα ρολά συσκότισης της συλλογής μας θα σας ικανοποιήσουν, καθώς εμποδίζουν το φως, είναι εύκολα στην τοποθέτηση, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν η σχέση ποιότητας-τιμής είναι εξαιρετική. Προσθέστε τώρα αυτά που χρειάζεστε στο καλάθι σας.

Στόρια παραθύρων και τοποθέτηση

Μπορεί να σας φαντάζει δύσκολο να τοποθετήσετε ένα στόρι στο παράθυρο και ίσως να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την αγορά του. Όμως, ίσως ήρθε η ώρα να μην προβληματίζεστε άλλο. Στη γκάμα μας διαθέτουμε στόρια που τοποθετούνται εύκολα με μηχανισμό είτε για τοποθέτηση στον τοίχο, στο ταβάνι ή στο πλαίσιο του παραθύρου, με βίδες είτε με βραχίονες με κλιπ που κουμπώνουν εύκολα στο πλαίσιο του τζαμιού, χωρίς βίδες. Να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι είναι οι βραχίονες με κλιπ είναι κατάλληλοι για τοποθέτηση σε παράθυρα με ανάκλιση. Εσείς διστάζετε ακόμα;