Βρείτε στη JYSK στόρια συσκότισης

Προσθέστε στα παράθυρά σας στόρια συσκότισης και εμποδίστε το φως να εισέλθει στον χώρο σας. Τα ρόλερ ολικής συσκότισης δημιουργούν μια μίνιμαλ εμφάνιση στο σπίτι σας, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή από τους λάτρεις του Σκανδιναβικού σχεδιασμού. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με κουρτίνες. Ακόμα, μπορείτε να συνδυάσετε ρολά συσκότισης σε διαφορετικά χρώματα για ένα υπέροχο στυλ με άποψη.

3 Προϊόν(τα)
  3 Προϊόν(τα)

  Ρολό Περσίδες/Στόρια - Συσκότισης

  Μια εξαιρετική προσφορά
  Ρολό συσκότισης BOLGA 100x170cm λευκό
  15€/τμχ
  26,99€ /τμχ
  Κέρδος 44%
  Μια εξαιρετική προσφορά
  Ρολό συσκότισης BOLGA 120x170cm σταχτί
  2 για 32,99€
  32,99€ /τμχ
  καμπάνια

  Θέλετε πλήρη συσκότιση στον χώρο;

  Σας ενοχλεί το φως στο υπνοδωμάτιο; Θέλετε πλήρη συσκότιση για να μην ξυπνάτε από το φως; Μήπως σας δυσκολεύει το εξωτερικό φως όταν εργάζεστε μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή; Τότε, τα στόρια συσκότισης, αλλά και οι blackout κουρτίνες, είναι η λύση που ψάχνετε.
  Και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε πριν καν αγοράσετε ένα από τα προϊόντα μας. Διαβάζοντας τις αξιολογήσεις των πελατών μας, γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι τα ρολά συσκότισης της συλλογής μας θα σας ικανοποιήσουν, καθώς εμποδίζουν το φως να εισέλθει στον χώρο, είναι εύκολα στην τοποθέτηση, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν η σχέση ποιότητας-τιμής είναι εξαιρετική. Προσθέστε τώρα αυτά που χρειάζεστε στο καλάθι σας.