Αφράτα μαξιλάρια για παλέτες για τον καναπέ σας από παλέτες

Σας αρέσει η τάση επίπλων από παλέτες και φτιάξατε ήδη τα δικά σας; Προσθέστε την τελευταία πινελιά με αφράτα μαξιλάρια για παλέτες από τη JYSK! Βρείτε τρία διαφορετικά μεγέθη, που ταιριάζοουν στις διαστάσεις των παλετών EUR. Το μαξιλάρι καθίσματος έχει διάσταση 120x80 cm και είναι κατάλληλο για την επιφάνεια της παλέτας. Το μαξιλάρι πλάτης διατίθεται σε διαστάσεις 120x40 cm και 60x40 cm. Το πλάτος των μαξιλαριών ταιριάζει στην κάθετη και στην οριζόντια πλευρά της παλέτας, αντίστοιχα. Με αυτόν τον τρόπο θα καλυψετε ολόκληρη την επιφάνεια της παλέτας και θα προσθέσετε άνεση τόσο στο κάθισμα, όσο και στο πίσω μέρος του καναπέ σας.
Αγοράστε τα μαξιλάρια παλέτας, ανεξάρτητα αν τα χρειάζεστε για το κάθισμα ή το πίσω μέρος. Άλλωστε είναι ιδανικά και για άλλα σημεία του κήπου σας, όπως για παράδειγμα για ένα παγκάκι ή ένα ξύλινο αίθριο.

Φτιάξτε τα δικά σας έπιπλα από παλέτες με παχιά μαξιλάρια παλετών

Ένας καναπές από παλέτες ταιριάζει σε κάθε μπλακόνι, βεράντα ή κήπο. Το τραχύ ξύλο της παλέτας προσθέτει μια φυσική και ρουστίκ εμφάνιση, ενώ μόλις προσθέσετε τα μαξιλάρια από τη συλλογή JYSK θα γίνει αμέσως άνετος. Ένας καναπές από παλέτα μπορεί να κατασκευαστεί στο μέγεθος και το σχήμα που θέλετε, ώστε να ταιριάζει με τον διαθέσιμο εξωτερικό σας χώρο.

Δεν είστε βέβαιοι από που να ξεκινήσετε για να φτιάξετε τα δικά σας έπιπλα από παλέτες; Ευτυχώς είναι εύκολο και εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Διαβάστε στον οδηγό μας πώς να φτιάξετε τα δικά σας έπιπλα κήπου από παλέτες.