Αναπαυτικά & αφράτα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου

Στη μεγάλη συλλογή από μαξιλάρια κήπου της JYSK θα βρείτε και φορμαρισμένα μαξιλάρια για ανακλινόμενες καρέκλες, με αφράτο υλικό γεμίσματος τόσο στο κάθισμα, όσο και στο μέρος της πλάτης. Δροσερά χρώματα, αφράτη αίσθηση, απαλή υφή! Τα τρία κυριότερα χαρακτηριστικά των μαξιλαριών κήπου που θα βρείτε στη συλλογή μας. 

4 προϊόν(τα)
  4 προϊόν(τα)

  Καρ. με ανάκλιση

  Μαξιλάρι γ/ανακλινόμενη καρέκλα BREDMOSE πράσινο
  27,50€/τμχ
  54,99€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Μόνο διαδικτυακά
  Μαξιλάρι κήπου γ/ανακλινόμενη καρέκλα HOPBALLE άμμου
  30€/τμχ
  59,99€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Μόνο διαδικτυακά
  Μαξιλάρι κήπου γ/ανακλινόμενη καρέκλα HOPBALLE σκούρο γκρι
  30€/τμχ
  59,99€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Μόνο διαδικτυακά
  Μαξιλάρι γ/ανακλινόμενη καρέκλα REBSENGE σκούρο γκρι
  2 για 100€
  69,99€ /τμχ
  Κέρδος 29%
  Μόνο διαδικτυακά

  Μαξιλάρια κήπου για ανακλινόμενες καρέκλες

  Μόλις αγοράσατε τις νέες ανακλινόμενες καρέκλες εξωτερικού χώρου και ήδη φαντάζεστε τον εαυτό σας να κάθεται άνετα στο μπαλκόνι ή το αίθριο. Όμως, η άνεση χρειάζεται ένα ακόμα συστατικό για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αφράτα μαξιλάρια κήπου! Φέτος, το καλοκαίρι προσθέστε μαξιλάρια κήπου, κατάλληλα για καρέκλες με ανάκλιση, και απολαύστε χαλαρές στιγμές. Μην ξεχάσετε ότι τα μαξιλάρια κήπου προσθέτουν στυλ και χρώμα στο μπαλκόνι σας. Θέλετε να δώσετε ένα εξωτικό ύφος στον εξωτερικό χώρο; Τότε, επιλέξτε μαξιλάρια σε λαδί απόχρωση ή μαξιλάρια με σχέδια τροπικά φύλλα. Αν θέλετε μια αίσθηση πολυτέλειας, τότε, προσθέστε μαξιλάρια κήπου στο χρώμα της άμμου ή σε γκρι χρώμα, από ανθεκτικά καλύμματα. 

  Καλοκαιρινές ώρες ανάγνωσης & ξεκούρασης

  Το καλοκαίρι πάντα βρίσκουμε χρόνο για να διαβάσουμε το best seller της χρονιάς ή ένα διαχρονικό μυθιστόρημα. Για να απολαμβάνετε την ανάγνωση στο μπαλκόνι θα χρειαστείτε μια άνετη καρέκλα κήπου, κατά προτίμηση με ανάκλιση, και αφράτα μαξιλάρια για να κάθεστε άνετα. Στη JYSK θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μαξιλαριών κήπου σε σχέδια, χρώματα και διαστάσεις. Βρείτε αυτά που ταιριάζουν στις καρέκλες σας, πάρτε το αγαπημένο σας βιβλίο και ταξιδέψτε νοητά σε άλλα μέρη ή σε ακόμη και σε άλλες εποχές. Αν σας αρέσει η πρωινή ανάγνωση μην παραλείψετε να προσθέσετε μια ομπρέλα ήλιου, ώστε να μην σας ενοχλούν οι ακτίνες του ήλιου στην ανάγνωση.