Απολαύστε τη δροσιά κάτω από ένα κιόσκι κήπου

Σε μια μεγάλη συλλογή από κιόσκια κήπου, όπως αυτή της JYSK, σίγουρα θα υπάρχει και το κιόσκι που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες. Δημιουργήστε ένα σημείο δροσιάς και ανάπαυλας με ένα κιόσκι κήπου από τη JYSK, για την καλοκαινή μεσημεριανή σιέστα ή τα βραδινά ποτά με τους φίλους.
Τώρα, ο ήλιος και η βροχή δεν μπορούν να σας χαλάσουν τα σχέδια ή τη διάθεση. Ένα κιόσκι ή μια μεγάλη τέντα κήπου μπορούν να προφυλάξουν εσάς και τους καλεσμένους σας από τις αναπάντεχες καιρικές μεταβολές. Επιλέξτε από τη συλλογή της JYSK το κιόσκι που θα φιλοξενήσει τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις και προχωρήστε με τις υπόλοιπες ετοιμασίες.

Κιόσκια κήπου & Σκίαστρα κήπου από τη JYSK

Ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή JYSK σε κιόσκια σκίασης και σκίαστρα για τον κήπο. Επιλέξτε ένα κιόσκι με τέντα, όπου οι επεκτεινόμενοι βραχίονες της τέντας επιτρέπουν το ΄άνοιγμα όταν χρειάζεται να δημιουργήσετε σκιά σε μεγαλύτερο χώρο, ή το κλείσιμο όταν δεν το χρειάζεστε. Τα κιόσκια της συλλογής μας έχουν ανθεκτικούς βραχίονες και ποιοτικά πανιά που αντέχουν στο νερό και στον αέρα. Δείτε στα χαρακτηριστικά των προϊόντων την υδροστατική αντοχή τους και το υλικό κατασκευής του σκελετού τους. Ένα κιόσκι με σίτα είναι ιδανικό για να μη σας ενοχλούν τα έντομα όταν τρώτε ή όταν απολαμβάνετε ένα ποτό με την παρέα σας.

Πρακτική πλαϊνή τέντα κήπου για επιπλέον προστασία

Ανακαλύψτε στη συλλογή κήπου μας την ιδιαίτερα πρακτική πλαϊνή τέντα κήπου, PEJELT. Έχει ύψος 140 cm, ενώ μπορεί να επεκταθεί έως και 3 m. Είναι ιδανική για να διαχωρίσετε τον κήπο σας ή να δημιουργήσετε έναν χώρισμα στο μπαλκόνι. Αν για παράδειγμα το υπνοδωμάτιο "μοιράζεται" το ίδιο μπαλκόνι με αυτό του σαλονιού, μπορείτε χρησιμοποιώντας την πλαϊνή τέντα κήπου να κλείσετε τον χώρο και να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι ο κάθε χώρος έχει το δικό του, ιδιωτικό μπαλκόνι. Μια πλαϊνή τέντα λειτουργεί τόσο ως διαχωριστικό, όσο και για προφύλαξη από τον αέρα και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κιόσκι, στέγαστρο ηλίου ή ομπρέλα ήλιου;

Στη συλλογή μας θα βρείτε μεγάλα, ανθεκτικά κιόσκια σε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κιόσκι με αφαιρούμενο πανί, ένα που μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πανί στο πλαϊνό τμήμα ή ένα κιόσκι με σίτες, για να το χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, αλλά και στο διαθέσιμο χώρο σας. Αν αναζητάτε λύσεις για μικρότερους χώρους, βρείτε τη λύση που ταιριάζει στα μέτρα σας στα στέγαστρα ηλίου, στις ομπρέλες ηλίου και στις ομπρέλες μπαλκονιού JYSK. Άλλωστε μια ομπρέλα ηλίου με ανάκλιση μπορεί να ρυθμιστεί κώστε να σας προστατεύσει από τον δυνατό ήλιο ή το αεράκι.