Απολαύστε στιγμές δροσιάς κάτω από ένα κιόσκι κήπου

Σε μια μεγάλη συλλογή από κιόσκια κήπου, όπως αυτή της JYSK, σίγουρα θα υπάρχει και το κιόσκι που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις. Δημιουργήστε ένα σημείο δροσιάς και ανάπαυλας με ένα κιόσκι κήπου από τη JYSK.
Τώρα, ο ήλιος και η βροχή δεν μπορούν να σας χαλάσουν τα σχέδια ή τη διάθεση. Ένα κιόσκι ή μια μεγάλη τέντα κήπου μπορούν να προφυλάξουν εσάς και τους καλεσμένους σας από τις αναπάντεχες καιρικές μεταβολές. Επιλέξτε από τη συλλογή της JYSK ποιο κιόσκι θα φιλοξενήσει το δείπνο ή τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις και προχωρήστε με τις υπόλοιπες ετοιμασίες.

Κιόσκια κήπου & Σκίαστρα

Ανακαλύψτε στη JYSK τη διευρυμένη συλλογή μας σε κιόσκια σκίασης και σκίαστρα για τον κήπο σας. Επιλέξτε ένα κιόσκι με τέντα, όπου οι επεκτεινόμενοι βραχίονες της τέντας θα σας επιτρέπουν να το ανοίγετε όταν χρειάζεται να δημιουργήσετε σκιά σε μεγαλύτερο χώρο, όπως για παράδειγμα όταν έχετε τραπέζι, ή να το κλείνετε όταν δεν το χρειάζεστε. Τα κιόσκια της συλλογής μας έχουν ανθεκτικούς βραχίονες και ποιοτικά πανιά που αντέχουν τόσο στο νερό, όσο και στον αέρα. Δείτε στα χαρακτηριστικά των προϊόντων την υδροστατική αντοχή τους και το υλικό κατασκευής του σκελετού τους. 
Προτιμήστε ένα κιόσκι με σίτα, καθώς είναι ιδανικό για να μη σας ενοχλούν τα έντομα όταν τρώτε τα μεσημέρια του καλοκαιριού ή τα κουνούπια όταν απολαμβάνετε ένα βραδινό ποτό με την παρέα σας.

Πρακτική πλαϊνή τέντα κήπου

Ανακαλύψτε στη συλλογή κήπου μας την ιδιαίτερα πρακτική πλαϊνή τέντα κήπου, PEJELT. Έχει ύψος 140 cm, ενώ μπορεί να επεκταθεί έως και 3 m. Είναι ιδανική για να διαχωρίσετε τον κήπο σας ή να δημιουργήσετε έναν χώρισμα στο μπαλκόνι. Αν για παράδειγμα το υπνοδωμάτιο "μοιράζεται" το ίδιο μπαλκόνι με αυτό του σαλονιού, μπορείτε χρησιμοποιώντας την πλαϊνή τέντα κήπου να κλείσετε τον χώρο και να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι ο κάθε χώρος έχει το δικό του, ιδιωτικό μπαλκόνι. Ακόμα, αν απλώνετε στο μπαλκόνι, μπορείτε να "κρύψετε" την απλώστρα με την πλαϊνή τέντα και να απολαύσετε το υπόλοιπο μπαλκόνι, χωρίς να σας χαλάει την αισθητική η απλώστρα ή άλλα είδη που αποθηκεύετε στο μπαλκόνι, όπως σφουγγαρίστρες και κουβάδες.

Κιόσκι ή ομπρέλα ήλιου;

Στη συλλογή μας θα βρείτε μεγάλα, ανθεκτικά κιόσκια σε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, αλλά και στο διαθέσιμο χώρο σας. Αν αναζητάτε λύσεις για μικρότερους χώρους, βρείτε τη λύση που ταιριάζει στα μέτρα σας στις ομπρέλες ηλίου, τις ομπρέλες μπαλκονιού και τα στέγαστρα ηλίου JYSK.