Πήλινα διακοσμητικά κήπου & άλλα αξεσουάρ κήπου

Ψάχνετε μερικά πήλινα διακοσμητικά για τη βεράντα, τεχνητά φυτά ή ξύλινα πλακάκια για τον κήπο; Όπως θα διαπιστώσετε, τα διακοσμητικά κήπου και τα αξεσουάρ της JYSK μπορούν να έχουν πολλαπλές χρήσεις, τόσο διακοσμητικές, όσο και πρακτικές. 
Υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού με μικροκαμωμένους κεραμικούς νάνους κήπου ή δημιουργήστε ένα μέρος ηρεμίας και χαλάρωσης με ένα πήλινο διακοσμητικό βούδα. Προσθέστε μερικές αναπαυτικές relax καρέκλες ή ένα άνετο σαλόνι κήπου και απολαύστε ένα χαλαρό καλοκαίρι.

  Αξεσουάρ κήπου - Διάφορα

  Πικνίκ στη βεράντα 

  Αν λατρεύετε τα πικνίκ στην εξοχή ή τα καλοκαιρινά βράδια με τους φίλους στην παραλία, δεν χρειάζεται να περιμένετε πότε θα κάνετε την επόμενη εκδρομή. Οργανώστε μια βραδιά πικνίκ στη βεράντα του σπιτιού σας καλώντας τους αγαπημένους σας φίλους. Απλά προσθέστε μια φορητή εστία φωτιάς. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε δροσερά αναψυκτικά και ποτά, ενώ ψήνετε γρήγορα μερικά marshmallows για τους μικρούς της παρέας. Δεν είναι αναγκαίο να περιμένουμε τις διακοπές για να δημιουργήσουμε μερικές όμορφες, καλοκαιρινές αναμνήσεις.
  Βρείτε στη JYSK τα απαραίτητα αξεσουάρ για το τέλειο πικνίκ στη βεράντα ή το καλοκαιρινό πάρτυ στην ταράτσα. 

  Μια μικρή όαση στο μπαλκόνι σας

  Έχετε ένα μικρό μπαλκόνι ή μια μεγάλη βεράντα; Όποια κι αν είναι η απάντηση σάς έχουμε μερικά tips για να τα μετατρέψετε σε μια μικρή όαση δροσιάς. Καλύψτε το δάπεδο με ξύλινα πλακάκια κήπου, φωτίστε με ηλιακά φωτάκια και διακοσμήστε το πλαϊνό τμήμα με γλάστρες και τεχνητό λουλούδια που θα βρείτε στη συλλογή μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τεχνητό γρασίδι, που θα βρείτε στην καλοκαιρινή γκάμα μας σε διάφορα μεγέθη και ύψη, ως διαχωριστικό. Χωρίστε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας σε μικρότερους χώρους ή δημιουργήστε ένα φυσικό, κομψό χώρισμα με τους γείτονες. Επιπλέον, αν προσθέσετε μερικά φαναράκια κήπου θα δώσουν μια ρομαντική διάθεση στις καλοκαιρινές σας νύχτες, ενώ αν σβήσετε τα φώτα και ανάψετε μόνο μερικά κεριά θα μπορείτε να απολαύσετε τον έναστρο ουρανό ακόμα και από το διαμέρισμα στην πόλη.