Τι τραπεζάκι σαλονιού θα επιλέξετε;

Στη JYSK θα βρείτε ξύλινα ή γυάλινα τραπεζάκια σαλονιού, μοντέρνα ή κλασικά, τετράγωνα ή στρογγυλά τραπεζάκια. Απλά επιλέξτε το τραπεζάκι μέσης που ταιριάζει στον χώρο σας και στο προσωπικό σας γούστο.
Μπορείτε να βρείτε τραπέζια σαλονιού σε διάφορα μεγέθη, γι' αυτό καλό είναι να λάβετε υπόψη τις διαστάσεις του χώρου σας, αλλά και των υπόλοιπων επίπλων του σαλονιού. Για παράδειγμα μπορείτε να μετρήσετε το ύψος του καναπέ σας, ώστε να αγοράσετε ένα τραπεζάκι σαλονιού στο οποίο θα μπορείτε με ευκολία να τοποθετήσετε τον καφέ ή το ποτήρι με το νερό σας. Ακόμα, διαθέτουμε βοηθητικά τραπεζάκια σε μικρότερο μέγεθος, τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε δίπλα στην πολυθρόνα για να ακουμπάτε το βιβλίο σας ή ένα πορτατίφ. 
Βρείτε ακόμα στη συλλογή μας τραπεζάκια μέσης που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τις συλλογές της JYSK σε έπιπλα τηλεόρασης ή τραπεζαρίες σαλονιού, για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

45 Προϊόν(τα)
  45 Προϊόν(τα)

  Καθιστικό - Βοηθ./Μέσης Τραπέζια

  Τραπεζάκι HALBY Ø37 άμμου
  27,50€/τμχ
  35€ /τμχ
  Κέρδος 21%
  Μόνο στο κατάστημα
  Τραπεζάκι VANDSTED Ø45 μπαμπού
  40€/τμχ
  49,99€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  Τραπεζάκι VANDSTED Ø60 μπαμπού
  55€/τμχ
  69,99€ /τμχ
  Κέρδος 21%
  Τραπέζι μέσης TROSTERUD 50x100 μάρμαρο
  55€/τμχ
  69,99€ /τμχ
  Κέρδος 21%
  Τραπέζι μέσης LEJRE 48x85 λευκό/δρυς
  55€/τμχ
  89,99€ /τμχ
  Κέρδος 39%
  Σετ τραπεζιών FALSLED Ø50/40 γυαλί/δρυς
  60€/τμχ
  79,99€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι μέσης LISELEJE Ø50 φυσικό
  65€/τμχ
  84,99€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι μέσης TRAPPEDAL 50x100 δρυς/μαύρο
  70€/τμχ
  89,99€ /τμχ
  Κέρδος 22%
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι μέσης GADEVANG Ø65 λευκό/χρυσό
  70€/τμχ
  89,99€ /τμχ
  Κέρδος 22%
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι μέσης AGERBY Ø60 γυαλί/δρυς
  85€/τμχ
  109€ /τμχ
  Κέρδος 22%
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι μέσης NYBORG 60x110 μέταλλο/γυαλί
  90€/τμχ
  119€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  Μόνο διαδικτυακά
  Σετ τραπεζιών BRABRAND Ø70/50 φυσικό/μαύρο
  100€/τμχ
  129€ /τμχ
  Κέρδος 22%
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι μέσης HASLUND 60x120 δρυς
  100€/τμχ
  149€ /τμχ
  Κέρδος 33%
  Τραπέζι μέσης MARKSKEL 60x110 λευκό/δρυς
  115€/τμχ
  149€ /τμχ
  Κέρδος 23%
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι μέσης HINNERUP 75x120 μαύρο
  125€/τμχ
  189€ /τμχ
  Κέρδος 34%
  Μόνο διαδικτυακά

  Τραπεζάκια σαλονιού για όλες τις ανάγκες

  Συνηθίζετε να τρώτε στο σαλόνι; Τότε, χρειάζεστε ένα μεγάλο τραπεζάκι σαλονιού για να ακουμπάτε τα πιάτα. Διαθέτετε ένα μικρό καθιστικό; Μάλλον πρέπει να επιλέξετε ένα μικρό βοηθητικό τραπεζάκι ή ένα σετ τραπεζιών. Σας αρέσει να απλώνετε τα πόδια στο τραπεζάκι; Κάπως ενοχλητική συνήθεια, αλλά μάλλον πρέπει να σκεφτείτε τι ύψος θέλετε να έχει το τραπεζάκι σε αυτή την περίπτωση. Λίγο πριν αγοράσετε το νέο τραπεζάκι για το σαλόνι σας, διαβάστε στο blog μας μερικές χρήσιμες συμβουλές και επιλέξτε το κατάλληλο τραπεζάκι.

  Ένα τραπεζάκι σαλονιού δεν είναι μόνο αυτό που δείχνει

  Μερικά πράγματα είναι προφανή, βλέπετε ένα τραπεζάκι σαλονιού και σκέφτεστε αν ταιριάζει με τον καναπέ σας ή την υπόλοιπη επίπλωση του καθιστικού. Ωστόσο, μερικές φορές υπάρχουν κι άλλες χρήσεις για ένα προϊόν, που ίσως να μην τις έχουμε σκεφτεί ακόμα.
  Ένα μικρό βοηθητικό τραπέζι μπορεί να είναι η τέλεια λύση για το υπνοδωμάτιο, αντί για κομοδίνο, ειδικά αν το δωμάτιο είναι μικρό. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα μακρόστενο τραπέζι μέσης και να το χρησιμοποιήσετε ως πάγκο εργασίας για τα παιδιά σας. Θα μπορούν καθισμένα σε ένα σκαμπό ή στο πάτωμα να ζωγραφίζουν ή να παίζουν στο παιδικό δωμάτιο. Αν πρόκειται για ένα μεταλλικό, ελαφρύ, στρογγυλό τραπεζάκι, τότε, θα μπορούσατε να το μεταφέρετε εύκολα και στο μπαλκόνι για να ακουμπήσετε τα ποτά σας.
  Τα έπιπλα της JYSK μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ποικιλοτρόπως, είναι ανθεκτικά και ειδικά σχεδιασμένα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας μεγάλης οικογένειας.

  Διακοσμήστε το σαλόνι σας

  Έχετε τοποθετήσει την πολυθρόνα δίπλα στο παράθυρο για να αγναντεύετε τον ορίζοντα, καθώς πίνετε το απογευματινό τσάι σας. Όμως, για να μην κρατάτε το φλυτζάνι χρειάζεστε ένα μικρό, στρογγυλό, βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού. Κι αν θέλετε να δώσετε μια ρουστίκ αίσθηση, τότε, διακοσμήστε το τραπεζάκι με μια κορνίζα ή ένα κηροπήγιο. Έτσι, θα δώσετε ένα ρομαντικό στυλ στο χώρο σας.
  Και για όσους λατρεύουν τη φύση, τα λουλούδια και τα οργανικά στοιχεία στη διακόσμηση του σπιτιού, τότε, μπορείτε να ανακαλύψετε στη συλλογή μας μοναδικά βάζα, κεραμικά ή γυάλινα. Αγοράστε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας, βάλτε το στη μέση του τραπεζιού και γεμίστε το ασφυκτικά με τα αγαπημένα σας λουλούδια. Ή για μία πιο μόνιμη πρόταση μπορείτε να βάλετε τεχνητά φυτά και αποξηραμένα κλαδιά.  

  Τραπέζι μέσης ή βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού;

  Διαβάστε στο blog μας τις διαφορές ανάμεσα στα τραπεζάκια σαλονιού μέσης και στα βοηθητικά τραπεζάκια και επιλέξτε τα δικά σας με γνώμονα την αισθητική, αλλά και το πρακτικό κομμάτι της χρήσης τους. Ενδέχεται να είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τις διαφορές τους, αλλά από τις βασικότερες τους αφορά το μέγεθος, καθώς τα τραπεζάκια σαλονιού είναι συνήθως μεγαλύτερα από τα βοηθητικά. Ωστόσο, θυμηθείτε ότι μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα τραπεζάκι σαλονιού συνδυάζοντας περισσότερα μικρά τραπεζάκια, ή το αντίθετο.