Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μια εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Τεχνητά φυτά για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Τεχνητά φυτά για αυθεντικά Χριστούγεννα

Φανταστείτε να μπείτε σε ένα σπίτι χωρίς φυτά – σίγουρα θα αισθανθείτε ότι κάτι λείπει. Τα φυτά προσθέτουν μια αίσθηση ζωντάνιας και δυναμικής στο σπίτι σας, ωστόσο για μερικούς από εμάς μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερη πρόκληση να διατηρήσουμε "ζωντανά" μερικά φυτά. Εάν, για παράδειγμα, ταξιδεύετε συχνά ή απλά δεν "πιάνουν" τα χέρια σας, τότε, μια πολύ καλή λύση είναι να πάρετε τεχνητά φυτά. Μοιάζουν με αληθινά και δεν υπάρχει περίπτωση να τα "σκοτώσετε".

Βάζο σε χρυσή απόχρωση με τεχνητά φυτά και φανάρι με κερί
Βάζο MALIAS Ø22xΥ30cm ορείχαλκος
22,50€/τμχ
29,99€ /τμχ
Κέρδος 25%


Τα τεχνητά φυτά μπορούν μονομιάς να φέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι σας και μερικά από αυτά διαθέτουν ενσωματωμένα λαμπάκια που λειτουργούν με μπαταρία, οπότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τα καλώδια. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τεχνητά φυτά σε χρώματα που ταιριάζουν στη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Βάζο με κόκκινο τεχνητό λουλούδι, αγγείο και δύο κηροπήγια με κεριά σε μπορντό χρώμα


Διαβάστε μερικές έξυπνες συμβουλές για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού σας

Τα τεχνητά φυτά δείχνουν ωραία τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πότισμά τους, για τα πεσμένα φύλλα τους ή για το αν θα μαραθούν.

Τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε περβάζι παραθύρου


Ένα ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο κρατάει για πάντα

Ακόμα κι ένα ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να δείχνει καταπληκτικό στο σαλόνι σας και διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα:

1. Ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν γεμίζει το χώρο με πευκοβελόνες

Οι πευκοβελόνες μένουν εκεί ακριβώς που είναι. Αντίθετα με τα αληθινά χριστουγεννιάτικα δέντρα, μπορείτε να διατηρήσετε ένα ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι στολισμένο όλο τον Δεκέμβρη – χωρίς να ανησυχείτε πότε θα ξεραθεί και θα αρχίσει να πέφτουν οι βελόνες του.

2. Ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι οικονομικό και θα σας εξοικονομήσει χρήματα και για τα επόμενα χρόνια

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ξανά χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα ψεύτικα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι επαναχρησιμοποιούμενα. Έτσι, δεν χρειάζεται κάθε χρόνο να ψάχνετε το κατάλληλο μέγεθος για το σαλόνι σας. Το ιδανικό δέντρο για το σαλόνι σας βρίσκεται ήδη στην αποθήκη, στο υπόγειο ή στη σοφίτα – σας περιμένει.

3. Ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο δείχνει εξίσου ωραίο όσο ένα αληθινό – ή ακόμα ομορφότερο…

Είστε σε ένα κατάστημα με χριστουγεννιάτικα δέντρα και νομίζετε ότι το να βρείτε το κατάλληλο δέντρο είναι εύκολο. Το ένα δέντρο είναι στραβό, ενώ η κορυφή του άλλου χωρίζεται στη μέση. Τα κλαδιά είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο, ή πολύ μακριά. Με ένα ψεύτικο δέντρο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τέτοια πράγματα. Τα κλαδιά είναι έτσι τοποθετημένα, ώστε να υπάρχει επαρκής χώρος για τα στολίδια και τα λαμπάκια.  

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι τεχνητό φυτό πεύκου


Σας υπενθυμίσαμε όλα τα πλεονεκτήματα των τεχνητών χριστουγεννιάτικων δέντρων; Καλά Χριστούγεννα σε όλους! 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών

Τα αγαπημένα υφασμάτινα είδη των αγοραστών

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Φωτίστε το σπίτι σας με χαρούμενα καλοκαιρινά χρώματα