Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Έξυπνες ιδέες δώρων για τη Γιορτή της Μητέρας

Τα καλύτερα δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μία από αυτές τις εξαιρετικές αφορμές, για να αδράξετε την ευκαιρία και να θυμήσετε στη μαμά σας, αυτά που γενικά θεωρείτε δεδομένα: Ότι την αγαπάτε και ότι είστε ευγνώμονες για όλα όσα έχει κάνει για εσάς. Με λίγα λόγια είναι η ευκαιρία να της δείξετε ότι την αγαπάτε, τη θαυμάζετε και την εκτιμάτε. Συμβαίνει συχνά τα παιδιά να μην αναγνωρίζουν το χρόνο που απαιτούν το μαγείρεμα, το καθάρισμα, οι εξωτερικές εργασίες, όπως αναγνωρίζουν και εκτιμούν το χρόνο που διαθέτει η μητέρα τους για να παίξει μαζί τους. Τώρα, ως ενήλικες, έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε για όλα αυτά.
 

Εάν γενικά ξεχνάτε τη Γιορτή της Μητέρας, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε πια. Φέτος, μπορείτε να παραλείψετε το κουτί με τα σοκολατάκια, καθώς ετοιμάσαμε για εσάς μία λίστα με τις καλύτερες ιδέες δώρων για τη Γιορτή της Μητέρας.

Το "καλάθι" για τη Γιορτή της Μητέρας

Πείτε "ευχαριστώ" για τις αμέτρητες φορές που γεμίσατε το καλάθι με τα άπλυτα και τα έπλυνε η μανούλα.

Εάν η μαμά σας χρειάζεται μια στιγμή χαλάρωσης, τώρα που πολλά από τα μητρικά της καθήκοντα τελείωσαν, ήρθε η ώρα να της τη δώσετε. Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές εξαιρετικές ιδέες που θα τη βοηθήσουν να χαλαρώσει.

Το μπάνιο είναι ένα από αυτά τα μέρη του σπιτιού, που συχνά αμελούμε να διακοσμήσουμε. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η μαμά σας δεν έχει αποκτήσει ακόμα κάποιο από αυτά τα όμορφα και, παράλληλα, πρακτικά είδη. Δωρίστε της ένα χαριτωμένο καλάθι γεμάτο με κάποια από αυτά τα μικρά αξεσουάρ μπάνιου τα οποία θα λατρέψει.

Διακόσμηση καθιστικού

Παρότι μια ανθοδέσμη αποτελεί πάντα μια ωραία χειρονομία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να καταφεύγετε στις εύκολες λύσεις, απλά και μόνο για να είστε στην ώρα σας. Αντ' αυτού, επιλέξτε διακοσμητικά είδη για το σαλόνι ή την τραπεζαρία. Βρείτε ένα ωραίο δώρο, το οποίο να ταιριάζει στο στυλ της μαμάς σας - ή ακόμα καλύτερα τοποθετήστε σε ένα καλάθι είδη που ταιριάζουν μεταξύ τους για μια ολοκληρωμένη διακοσμητική πρόταση. Έτσι, θα διευκολύνετε και τη μητέρα σας να δημιουργήσει ένα ωραίο ντεκόρ.

Α, και σχετικά με τα καλάθια, επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος και το αγαπημένο σας σχέδιο από εδώ:

Μήπως βρήκατε περισσότερα πράγματα που θα θέλατε τελικά να δωρίσετε στη μητέρα σας; Μήπως να ετοιμαστείτε για τα γενέθλια της ή κάποια άλλη περίσταση, όπου θα θέλετε να της δείξετε πόσο την εκτιμάτε; Εξοικονομήστε χρόνο και άγχος που μπορεί να σας προκαλέσουν οι αγορές της τελευταίας στιγμής. 

Αγοράστε περισσότερα προϊόντα, ώστε να είστε έτοιμοι. Έτσι, βγαίνετε από τη δύσκολη θέση να σκέφτεστε κάθε φορά τι θα αγοράσετε για να δείξετε την ευγνωμοσύνη που τρέφετε προς τη μητέρα σας. Και μην ξεχνάτε, ότι σε περίπτωση που χαλάσει το πλυντήριο σας, η μανούλα θα είναι εκεί να σας πλύνει τα ρούχα, όπως συνήθιζε να κάνει και τότε που ήσασταν μικρά παιδιά.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων