Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΚΕΡΔΟΣ 20-50% ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ*
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 250€

Μαύρο κρεμαστό φωτιστικό με μεγάλους λαμπτήρες και ένθετη φωτογραφία της Tina Nymann

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Προστέθηκαν στη συλλογή μας καινούργια φωτιστικά, στα οποία αξίζει μια ιδιαίτερη αναφορά. Ζητήσαμε από την Tina Nymann, μία από τους ειδικούς μας στην επίπλωση και στη διακόσμηση, να μας μιλήσει για τα αγαπημένα της και την ιστορία πίσω από αυτά. "Επέλεξα μερικά φωτιστικά που δεν είναι τόσο παραδοσιακά – φωτιστικά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή λειτουργίες που θα προσθέσουν στυλ και ζεστασιά στο σπίτι σας", μας λέει η Tina πριν ξεκινήσει να μας περιγράφει αναλυτικά τι τα κάνει να ξεχωρίζουν.

HANNES & LEON: Υγραντήρας με φως και αρωματικά λαδάκια

Λευκός υγραντήρας με φως


Το προϊόν HANNES είναι μια λάμπα, η οποία λειτουργεί και ως διαχυτής. Ρίξτε νερό στη βάση, προσθέστε μερικές σταγόνες από το αρωματικό λάδι LEON, και ανάψτε το. Το HANNES έχει ύψος 16 cm, διάμετρο 11 cm και περιλαμβάνει καλώδιο USB. Τα αρωματικά λαδάκια LEON διατίθενται σε συσκευασία με τρία διαφορετικά αρώματα.

“Η λάμπα HANNES θα ρίξει στον χώρο ένα υπέροχο, απαλό φως και – με τη βοήθεια των αρωματικών λαδιών LEON – ένα υπέροχο άρωμα και ταυτόχρονα μια υπέροχη αίσθηση αφύγρανσης. Η λάμπα HANNES έχει μια κλασική έκφραση που ταιριάζει σε κάθε υπνοδωμάτιο, εφηβικό δωμάτιο ή στο μπάνιο. Η βάση του έχει όψη ξύλου και το άνω τμήμα είναι λευκό πλαστικό με ραβδώσεις, ενώ το πρακτικό μέγεθός του το καθιστά ιδανικό για τοποθέτηση σε ράφι ή σε τραπεζάκι”, μας λέει η Tina.

Δείτε ακόμα τα αγαπημένα διακοσμητικά της Tina για τη σεζόν.

MAGNAR & TORE: Φωτιστικό οροφής και λαμπτήρες

Μαύρο κρεμαστό φωτιστικό οροφής με μεγάλους λαμπτήρες πάνω από τραπεζαρία


Το MAGNAR είναι ένα μαύρο πολύφωτο από ατσάλι, με στρογγυλή βάση και τρία καλώδια με ντουί. Κάθε ένα από αυτά έχει μήκος 200 cm, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε το μήκος, ώστε να ταιριάζουν πάνω από την τραπεζαρίας σας ή όπου το τοποθετήσετε, απλά γυρνώντας τα καλώδια στη βάση. Το φωτιστικό δεν περιλαμβάνει λαμπτήρες, αλλά σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με τους λαμπτήρες TORE, LED με σπιράλ.

“Είναι σημαντικό να συνδυάσετε το κρεμαστό φωτιστικό οροφής MAGNAR με τους σωστούς λαμπτήρες, και θεωρώ ότι οι νέοι διακοσμητικοί λαμπτήρες TORE, είναι αυτοί ακριβώς. Η κομψή ορειχάλκινη εμφάνιση στο άνω μέρος του φωτιστικού και οι μεγάλοι λαμπτήρες είναι ένας υπέροχος συνδυασμός,” μας λέει η Tina. “Αλλά αυτό το φωτιστικό δεν είναι μόνο κομψό, είναι και πρακτικό. Θα το κρεμάσω πάνω από την τραπεζαρία μου, αλλά μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε μια κρυφ'η γωνιά στο καθιστικό ή στο χωλ."

KLEMENS: Λάμπα μπαταρίας

Λάμπα μπαταρίας από μπαμπού και χαρτί


Η λάμπα μπαταρίας KLEMENS έχει ύψος 46 cm, διαθέτει διακοσμητικό λαμπτήρα LED που δεν αντικαθίσταται και διαθέτει κουτί μπαταρίας με λειτουργία χρονοδιακόπτη.

“Τέλος, θέλω να επισημάνω τη λάμπα μπαταρίας της συλλογής μας, KLEMENS, που διαχέει ένα απαλό, ζεστό, διακοσμητικό φως. Ο λαμπτήρας είναι τοποθετημένος μέσα σε έναν πλαστικό σωλήνα, δημιουργώντας ένα απαλό, διάχυτο φως. Πιάστε το από τη λαβή και μεταφέρετε το KLEMENS μαζί σας για να προσθέσετε ζεστασιά σε κάθε δωμάτιο,” μας προτείνει η Tina.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Οι αγαπημένες κουρτίνες των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών

Τα αγαπημένα υφασμάτινα είδη των αγοραστών

Προϋπαντήστε την άνοιξη με απαλές, πράσινο-μπλε αποχρώσεις

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.