Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Βιβλιοθήκες με 3 και 5 ράφια σε απόχρωση δρυός από καπλαμά δρυός

Στο προσκήνιο: Η συλλογή RY

Η συλλογή RY διαθέτει πολλά όμορφα χαρακτηριστικά των δρύινων επίπλων, που συνδυάζουν την αίσθηση του διαχρονικού με το κλασικό και του σύγχρονου μινιμαλιστικού σχεδιασμού. Με έπιπλα κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, μπορείτε να προσθέσετε μια νότα ζεστασιάς και άνεσης στο σπίτι σας. 

Διακοσμήστε το σπίτι σας με την ομορφιά της δρυός

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε όταν πρόκειται να απολαύσετε την όψη της φυσικής δρυός στο σπίτι σας. Όπως για παράδειγμα με έπιπλα κατασκευασμένα από συμπαγή δρυ, έπιπλα με δρύινα στοιχεία που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν ένα άγγιγμα διαχρονικότητας και κομψότητας στο σπίτι σας. Πολλά έπιπλα από δρυ – συμπεριλαμβανόμενης της συλλογής RY – είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας δρύινα στοιχεία, όπως καπλαμά δρυός, που τα καθιστά πιο οικονομικά και πιο ελαφριά από εκείνα που είναι κατασκευασμένα από συμπαγή βελανιδιά. 

RY βιβλιοθήκη δρυός

Δύο μινιμαλιστικές βιβλιοθήκες με πέντε και τρία ράφια αντίστοιχα

Η μονάδα ραφιών RY διατίθεται σε δύο μεγέθη – η μία εκδοχή είναι με τρία ράφια, ενώ η άλλη ψηλότερη με πέντε ράφια. Και οι δύο διαθέτουν ένα πίσω τμήμα μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου ραφιού.

Τοποθετήστε περισσότερες από μία, τη μία δίπλα στην άλλη, και δημιουργήστε έναν υπέροχο χώρο αποθήκευσης στο σπίτι σας – ευθυγραμμίζονται όμορφα μεταξύ τους δημιουργώντας ένα "ενιαίο" δρύινο έπιπλο.  

Το δρύινο τραπεζάκι σαλονιού RY

Μινιμαλιστικό δρύινο τραπεζάκι σαλονιού σε φωτεινό σαλόνι με μεγάλο καναπέ και διακοσμητικά μαξιλάρια καναπέ

Με την ίδια μινιμαλιστική διάθεση και το υπέροχο φινίρισμα των μονάδων ραφιών RY, στη συλλογή βρίσκουμε και το τραπεζάκι σαλονιού RY που προσκαλεί τη φύση και τη ζεστασιά στο σπίτι μας. Το τραπεζάκι σαλονιού RY διατίθεται σε δύο μεγέθη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο για τον χώρο σας, είτε διαθέτετε έναν καναπέ με σεζλόνγκ είτε έναν καναπέ σε σχήμα Π είτε οποιαδήποτε άλλη διάταξη. 

RY γραφείο δρυός

Το γραφείο της συλλογής RY είναι τόσο λειτουργικό, όσο και ελκυστικό. Μινιμαλιστικό και σταθερό, το γραφείο αυτό μπορεί να γίνει το επίκεντρο ενός αναζωογονητικού home office ή ενός δημιουργικού χώρου. Οι ενώσεις μεταξύ των διαφορετικών τμημάτων του φαίνονται ενιαίες, χωρίς ορατές συνδέσεις, υπογραμμίζοντας περαιτέρω την εντυπωσιακή εμφάνιση του ακατέργαστου. Χρησιμοποιήστε το διακριτικό συρτάρι του γραφείου για να αποθηκεύσετε τα υλικά και τα εργαλεία για τις δημιουργίες σας.

Στη γκάμα μας θα βρείτε κι άλλες συλλογές επίπλων για να εμπνευστείτε για όλη την επίπλωση του σπιτιού σας. Μεταξύ αυτών οι πιο δημοφιλείς συλλογές LIMFJORDEN και VANDSTED, όπου η δεύτερη είναι από υλικά όπως μπαμπού.

Τι είναι τα δρύινα έπιπλα;

Τα δρύινα έπιπλα αναφέρονται σε έπιπλα κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου ή μερικώς από ξύλο δρυός. Επειδή η δρυς είναι ένα δημοφιλές υλικό για έπιπλα, το σκληρό ξύλο χρησιμοποιείται για μια πληθώρα αντικειμένων, όπως: τραπέζια τραπεζαρίας, βιβλιοθήκες, τραπεζάκια σαλονιού και γραφεία

Γιατί χρησιμοποιείται η δρυς για έπιπλα;

Η δρυς είναι ένα ανθεκτικό και όμορφο σκληρό ξύλο γνωστό για την αντοχή του και τη φυσική ομορφιά του. Με την κατάλληλη φροντίδα, τα δρύινα έπιπλα μπορούν να αντέξουν για πολύ μεγάλο διάστημα. Για πολλούς αιώνες, οι θερμοί τόνοι και το υπέροχο σχήμα των καρπών της βελανιδιάς εκτιμώνται, ενώ παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή σκληρά ξύλα έως σήμερα. 

Θα επανέλθουν στη μόδα τα δρύινα έπιπλα;

Τα δρύινα έπιπλα θεωρούνται ως διαχρονικά και κλασικά. Λόγω της υψηλής ποιότητας, πολλά δρύινα έπιπλα κατασκευάζονται για να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά του ακατέργαστου ξύλου. Αυτό συνεπάγεται ότι τα έπιπλα από ξύλο βελανιδιάς διατηρούν στην πάροδο των χρόνων ένα υψηλό επίπεδο δημοτικότητας, ενώ επηρεάζονται λιγότερο από τις τάσεις. Έτσι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα δρύινα έπιπλα δεν έφυγαν πότε από τη μόδα. 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Βρείτε το κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης για το σαλόνι σας

Βρείτε το κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης για το σαλόνι σας

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG