Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-50%*
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;

Οδηγός πετσετών

Οδηγός πετσετών

Όλοι αγαπάμε την αίσθηση μιας καινούργιας, μαλακής πετσέτας. Τι θα πρέπει, όμως, να προσέχουμε όταν αγοράζουμε καινούργιες πετσέτες; 

Το μέγεθος της πετσέτας

Οι πετσέτες διατίθενται σε πολλά μεγέθη. Τα μεγέθη μπορεί να διαφέρουν ακόμη και από κατάστημα σε κατάστημα. Μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά μεγέθη για όποιον σκοπό θέλετε. Ωστόσο, δείτε μερικές οδηγίες για την πιο συνηθισμένη χρήση κάθε διαφορετικού μεγέθους:

Το βάρος της πετσέτας

Το βάρος αποτελεί ένδειξη για την ποιότητά της. Όσο πιο βαριά είναι η πετσέτα τόσο πιο ανθεκτική είναι και τόσο μεγαλύτερη απορροφητικότητα έχει. Το ποια πετσέτα θα επιλέξετε εξαρτάται από τη χρήση για την οποία την προορίζετε, καθώς και από τη διάρκεια ζωής που θέλετε να έχει. Για παράδειγμα, μια πετσέτα φιλοξενούμενων για το στέγνωμα των χεριών δεν χρειάζεται να έχει το ίδιο καλή ποιότητα όπως εκείνη που θα χρησιμοποιήσετε μετά το μπάνιο σας.

Στην JYSK θα βρείτε πετσέτες με βάρος μεταξύ 340-550 g/m2.

Η ποιότητα

Η ποιότητα των πετσετών ποικίλλει, και μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς αν πληρώνει για την ποιότητα ή για τη μάρκα. Στην JYSK διαιρούμε τις πετσέτες σε τέσσερις κατηγορίες: Χαμηλές Τιμές Καθημερινά, Basic, Plus και Gold. Χάρη σε αυτές τις τέσσερις κατηγορίες, θα μπορέσετε να βρείτε εύκολα την ποιότητα που θέλετε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες εδώ.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Αφιερώστε χρόνο για στιγμές χαλάρωσης και προσωπικής περιποίησης

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Μπάνιο: Ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων για εκείνη και εκείνον

Αποκτήστε τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη γκαρσονιέρα σας

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.