Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Ανοιχτό μπεζ πουφ με απαλή επιφάνεια με σχέδιο και ξύλινη βάση διακοσμητικών από πεύκο

Nordic Mood: Μικρά έπιπλα με μεγάλο αντίκτυπο

Η νέα συλλογή Nordic Mood από τη JYSK περιλαμβάνει πολλά μικρά έπιπλα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να αναζωογονήσετε το σπίτι σας, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε ό,τι έχετε. Τα μικρά έπιπλα δεν προορίζονται να αλλάξουν ριζικά το σπίτι σας, αλλά να αποτελέσουν αισθητικές και λειτουργικές προσθήκες που μπορούν να φέρουν μια πνοή φρεσκάδας στον χώρο. Αν αναζητάτε να αλλάξετε το status quo ή να εμπλουτίσετε το σπίτι σας, ρίξτε μια ματιά για να εμπνευστείτε στα μικρά έπιπλα και στα είδη διακόσμησης της νέας συλλογής μας. 

Τα βοηθητικά τραπεζάκια και τα μικρά κομοδίνα είναι πάντα ιδανικά για να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι σας, είναι εύκολο να αλλαχθούν και έχουν μεγάλη επίδραση στη συνολική ατμόσφαιρα της διακόσμησης του σπιτιού σας.

Το βοηθητικό τραπεζάκι STAE είναι μοντέρνο και μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα εντυπωσιακό κομοδίνο. Η βάση διακοσμητικών SOLLERUP είναι ο ορισμός της γιορτής των φυσικών υλικών, καθώς το μασίφ πεύκου από το οποίο είναι κατασκευασμένο το αναδεικνύει. Επίσης, μπορεί και αυτό να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό τραπεζάκι. Τόσο το STAE, όσο και το SOLLERUP είναι εξαιρετικά παραδείγματα για το πώς να κάνετε μια εντυπωσιακή αλλαγή στο σπίτι σας καταβάλλοντας λίγη προσπάθεια. Με το μινιμαλιστικό ύφος τους και τις καθαρές γραμμές τους, το καθένα αντιπροσωπεύει μια διαφορετική αντίληψη για τα μικρά έπιπλα και τα μοντέρνα σπίτια, και ως εκ τούτου αποτελούν τις τέλειες προσθήκες στην εσωτερική διακόσμηση. 

Το ράφι τοίχου KVISSEL είναι, όπως και η βάση διακοσμητικών SOLLERUP, μια μινιμαλιστική έκφραση που επευφημεί το ακατέργαστο, φυσικό ξύλο. Το ράφι τοίχου είναι κατασκευασμένο από μπαμπού και είναι ιδανικό για τη διακόσμηση της κουζίνας ή του τοίχου στο σαλόνι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του και με τις καθαρές γραμμές του να του επιτρέψετε να ξεχωρίζει ή να το χρησιμοποιήσετε για να τοποθετήσετε τα αγαπημένα σας διακοσμητικά ή είδη κουζίνας. 

Το μικρό βοηθητικό τραπέζι LYDUM διακρίνεται για την πολύ καθαρή, γεωμετρική του έκφραση. Το ήρεμο μπεζ χρώμα του ταιριάζει με το λευκό επιτραπέζιο φωτιστικό MARKUS. Με τη διαχρονική κλασική εμφάνιση του φωτιστικού ή μόνο του, το τραπεζάκι LYDUM θα προσθέσει ζεστασιά στο σπίτι σας.

Το ράφι τοίχου ALKEN διατίθεται σε θερμό γκρι χρώμα με μια μινιμαλιστική αίσθηση. Είναι καλό αν θέλετε να τοποθετήσετε τα διακοσμητικά σας. 

Άλλοι τύποι μικρών επίπλων που είναι ιδανικοί για να φρεσκάρετε την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας είναι τα μικρά ντουλάπια, όπως το μικρό ντουλάπι GIVE σε λαδί χρώμα. Το ντουλάπι προσθέτει μια πινελιά ηρεμίας με το απαλό του χρώμα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Ως ντουλάπι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσικά το GIVE για αποθήκευση, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμποιήσετε για να διακοσμήσετε τον χώρο τοποθετώντας στην επιφάνειά του μια λάμπα, όπως την λάμπα μπαταρίας KENT.

Η βάση για διακοσμητικά, SPODSBJERG, είναι εντυπωσιακή και είναι κατασκευασμένη από δρυς. Με την ακατέργαστη ξύλινη όψη και τις καθαρές γραμμές, η βάση είναι ιδανική για να αναδείξετε τα διακοσμητικά σας και να προσθέσει ύψος στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας. 

Αρκετά προϊόντα της νέας συλλογής Nordic Mood είναι ήδη διαθέσιμα, ενώ όλη η συλλογή θα διατίθεται από τις 4 Αυγούστου τόσο στα καταστήματα JYSK, όσο και στη JYSK.gr. 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ