Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Χριστουγεννιάτικα ξωτικά, διακοσμητικά μαξιλάρια, βάζο σε χρυσό χρώμα με τεχνητά λουλούδια, κηροπήγιο σε χρυσή απόχρωση και μαύρο φανάρι μπροστά από καναπέ σε υπόλευκο χρώμα

Μπείτε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με τη νέα Nordic Mood συλλογή

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα πάντα στο σπίτι σας για να δημιουργήσετε μια cosy και ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Μπορείτε απλά να συνδυάσετε τη μόνιμη διακόσμησή σας με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα ξωτικά, κόκκινα μαξιλαράκια και διακοσμητικά με χρυσές λεπτομέρειες.

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς και των διακοπών, γεμάτα με δραστηριότητες μέσα στο σπίτι. Για το λόγο αυτό, είναι εξίσου σημαντικό να δημιουργήσετε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι, η οποία θα σας προσκαλεί να μείνετε μέσα και να χουχουλιάσετε παρέα με τους αγαπημένους σας.

Κηροπήγιο σε χρυσό χρώμα, χριστουγεννιάτικα ξωτικά και βάζο σε χρυσό χρώμα με κλαδιά ελάτου και χριστουγεννιάτικες μπάλες


Μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο σας για τα Χριστούγεννα με λίγες μόνο αλλαγές, καθώς η νέα συλλογή Nordic Mood συνδυάζει είδη τα οποία μπορούν να παραμείνουν στη διακόσμησή σας όλο τον χρόνο με στοιχεία που δημιουργούν μια αίσθηση χριστουγεννιάτικης ζεστασιάς, ώστε να απολαύσετε την εορταστική περίοδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

"Τα κηροπήγια ELDARIT μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα όλο τον χρόνο, αλλά αν συνδυαστούν με κεριά σε ζεστά χριστουγεννιάτικα χρώματα, ξαφνικά ξεχειλίζουν από το πνεύμα των Χριστουγέννων. Τα οργανικά σχήματα και τα ρουστίκ υλικά σε συνδυασμό με τα ζεστά χρώματα δημιουργούν την τέλεια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση," μας λέει η Tina Nymann, Category Buyer στη JYSK.

Μαύρα κηροπήγια με κεριά πάνω σε περβάζι παραθύρου


Τα Χριστούγεννα συνοδεύονται συνήθως από λάμψη και λεπτομέρειες σε χρυσές αποχρώσεις. Τι θα λέγατε να στολίσετε το βάζο MALIAS, σε χρυσό χρώμα, με τα τεχνητά φυτά GAVE και να απολαύσετε το εφέ λάμψης και τη ζεστή τους εμφάνιση;

Παραδοσιακά Χριστούγεννα με μοντέρνα εμφάνιση

Τα χριστουγεννιάτικα ξωτικά ανήκουν φυσικά στη διακόσμηση του Δεκεμβρίου. Η νέα συλλογή Nordic Mood έχει μια μοντέρνα αντίληψη σχετικά με τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα ξωτικά με το γκρι καπέλο να μαγνητίζει τα βλέμματα και να ταιριάζει σε κάθε εσωτερική διακόσμηση.

Μαύρο φανάρι, τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο και χριστουγεννιάτικο ξωτικό


"Τα χριστουγεννιάτικα ξωτικά ανήκουν στη διακόσμηση του Δεκεμβρίου. Θέλαμε, λοιπόν, ένα ξωτικό στη συλλογή που να ταιριάζει σε μοντέρνες διακοσμήσεις. Το χριστουγεννιάτικο ξωτικό HALM είναι ένα τέλειο δείγμα του πως ένα ξωτικό μπορεί να τρυπώσει στα περισσότερα σπίτια. Το απαλό κόκκινο και το γκρι χρώμα εκπέμπουν ζεστασιά, ενώ τα τηλεσκοπικά πόδια διευκολύνουν τη ρύθμιση του ύψους και δίνουν στο χριστουγεννιάτικο ξωτικό μια διαφορετική έκφραση," μας λέει η Tina Nymann.

Η ζεστή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων μπορεί να επιτευχθεί και με διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια. Το ζεστό κάλυμμα κρεβατιού TRILOBIT και το διακοσμητικό μαξιλάρι RIND με τα κεντητά αστέρια σε χρυσή απόχρωση δημιουργούν μια χριστουγεννιάτικη cosy ατμόσφαιρα.

Διακοσμητικά μαξιλάρια και κάλυμμα κρεβατιού με χριστουγεννιάτικα μοτίβα


Η συλλογή είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβρη σε όλα τα καταστήματα JYSK και στη JYSK.gr.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων