Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Ο Karsten και η Louise συζητούν στην τραπεζαρία για το νέο τους πάπλωμα

Το καλύτερο πάπλωμα και μαξιλάρι κάνουν τεράστια διαφορά

Πριν από 8 βδομάδες επισκεφθήκαμε την οικογένεια Lykke για να μάθουμε σχετικά με την ποιότητα του ύπνου τους και να τους προσφέρουμε παπλώματα και μαξιλάρια για να τη βελτιστοποιήσουμε. Τώρα, μετά από δύο μήνες που τρέχουμε το πείραμα, οι ειδικοί μας σε θέματα ύπνου επισκέφθηκαν ξανά την οικογένεια Lykke για να μάθουν πώς κοιμούνται με τα νέα τους παπλώματα και τα μαξιλάρια. Βελτίωσε τον ύπνο τους μια μελετημένη επιλογή και τι συνέβη με τις ώρες που ξυπνούσαν;

"Είμαι τόσο χαρούμενη με το νέο μου πάπλωμα! Κοιμάμαι πραγματικά καλά με αυτό," απαντά αμέσως χαρούμενη η Louise.

Η Louise συνήθως ξυπνούσε 10-12 φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά με το νέο πάπλωμα και το μαξιλάρι της, κοιμάται όλη τη νύχτα και ξυπνάει μόνο αν κάποια από τις κόρες τους την φωνάξει.

“Το πάπλωμα είναι ευχάριστο και πραγματικά αισθάνεσαι ότι σε αγκαλιάζει. Είναι υπέροχο, και πλέον δεν νιώθω ότι κρυώνω.”

Όταν ο απεσταλμένος μας ρωτάει τη Louise εάν βελτιώθηκε ο ύπνος της, εκείνη δε διστάζει να απαντήσει αμέσως: “Σίγουρα, κοιμάμαι πολύ καλά τώρα! Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το νέο μου πάπλωμα και το μαξιλάρι.” Η Louise αισθάνεται ξεκούραστη και αναζωογονημένη όταν ξυπνάει: “Κοιμάμαι πολύ καλύτερα από ότι συνήθιζα.”

Το παιδικό πάπλωμα ήταν η σωστή επιλογή

Η 8-χρονη κόρη της Louise και του Karsten, η Thit, συνήθιζε να ξυπνάει πολύ νωρίς. "Τώρα έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι ο ύπνος είναι θαυμάσιος. Χρειάζεται μέχρι και να την ξυπνάμε πλέον τα πρωινά," μας λέει η Louise χαμογελαστή. "Αγωνιζόμασταν για να κοιμηθεί τις νύχτες, αλλά πλέον έρχεται σε εμάς μόνο αν δει κάποιο εφιάλτη." Η Louise και ο Karsten δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα εάν αυτό συμβαίνει λόγω του νέου παπλώματος, αλλά είναι σίγουροι ότι το μαξιλάρι και το πάπλωμα βοήθησαν στη δημιουργία καλών συνθηκών για τον ύπνο.

"Λατρεύω να κοιμάμαι πάνω από το νέο μου πάπλωμα", αναφωνεί η 2 ετών Uma. Δεν κοιμάται κάτω από το παιδικό πάπλωμα, αλλά δημιουργεί ένα μικρό καταφύγιο με αυτό και μπαίνει μέσα. Το πάπλωμα είναι τόσο ανάλαφρο, που η Uma δεν ξυπνάει πια τις νύχτες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλοκαιρινό πάπλωμα όλο το χρόνο

Ο Karsten έχει μια ελαφρώς διαφορετική εμπειρία με το νέο του πάπλωμα. "Ένα νέο πάπλωμα είναι πάντα ευχάριστο – και αυτό το πάπλωμα είναι ελαφρύ και όμορφο," μας λέει. Το μαξιλάρι ταίριαξε αμέσως στις συνήθειες του, αλλά το σώμα του χρειάστηκε κάποιο διάστημα για να συνηθίσει το νέο πάπλωμα. Αποδείχθηκε ότι το πάπλωμα που είχε ο Karsten ήταν πολύ ζεστό για εκείνον και έτσι χρειάστηκε να επιλέξει ένα πιο δροσερό, καλοκαιρινό πάπλωμα. Η κατάλληλη εποχή για να αρχίσει κάποιος να χρησιμοποιεί ένα χειμωνιάτικο, ζεστό πάπλωμα, διαφέρει από άτομο σε άτομο, και στην περίπτωση του Karsten ο Νοέμβρης αποδείχτηκε πολύ νωρίς. Ο Karsten επέλεξε ένα πιο δροσερό πάπλωμα και κοιμάται πολύ καλά.


Εστιάστε στο καλύτερο πάπλωμα και μαξιλάρι 

“Δίνουμε πλέον προτεραιότητα στον ύπνο μας σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι πριν. Αν δεν είχαμε λάβει τόσο καλή ενημέρωση στο κατάστημα της JYSK πριν την αγορά, θα μπορούσαμε ακόμα να αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα ύπνου,” λέει η οικογένεια Lykke. Κλείνοντας το μάτι η Louise μας εκμυστηρεύτηκε: “Πήγαμε διακοπές και πραγματικά σκέφτηκα να πάρω μαζί μου το μαξιλάρι. Δεν το είχα κάνει ποτέ στο παρελθόν.”

Αφήνουμε τώρα τη χαρούμενη οικογένεια των Lykke να απολαμβάνουν τον ύπνο τους. την επόμενη φορά που θα τους συναντήσουμε, θα εστιάσουμε στο πώς να κοιμούνται καλά όλο το χρόνο. 

Ελέγξτε το Δείκτη Ύπνου σας

Είστε περίεργοι σχετικά με τον ύπνο σας; Κάντε το Τεστ Ύπνου και βρείτε το δικό σας αποτέλεσμα ύπνου σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους σαν εσάς.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Ποιο μαξιλάρι να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Ποιο μαξιλάρι να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Ποιο πάπλωμα να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Ποιο πάπλωμα να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Ασφάλεια στα παιδικά παπλώματα

Ασφάλεια στα παιδικά παπλώματα

Πώς να επιλέξετε μαξιλάρι αν υποφέρετε από πόνους στον αυχένα

Πώς να επιλέξετε μαξιλάρι αν υποφέρετε από πόνους στον αυχένα