Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μία εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Διάφορα είδη εσωτερικής διακόσμησης σε απαλά χρώματα

Η νέα Nordic Mood συλλογή αποκαθιστά την αρμονία και τη γαλήνη

Σε έναν χαοτικό κόσμο, το σπίτι είναι το μέρος που βρίσκουμε ισορροπία και αρμονία. Τα απαλά χρώματα στη νέα συλλογή Nordic Mood της JYSK θα φέρουν ισορροπία στο σπιτικό σας και θα σας εμπνεύσουν να χαλαρώσετε.

Η συλλογή ταιριάζει με την τάση για σπιτικά, φυσικά και χειροποίητης εμφάνισης είδη. Όπως για παράδειγμα, με το πήλινο μπολ JO, το οποίο έχει μια χειροποίητη αίσθηση, και τον ξύλινο δίσκο GERNER, ο οποίος είναι ένα τέλειο δείγμα της φυσικής εμφάνισης, η οποία έρχεται σε αντιδιαστολή με τις όμορφες γυάλινες κούπες ANDERS με έναν κομψό τρόπο.


Επιπρόσθετα, στη νέα συλλογή, η υπευθυνότητα βρίσκεται στο επίκεντρο. Τα αποθηκευτικά κουτιά BJORK είναι από ανακυκλωμένο χαρτί και διατίθενται σε δυο διαφορετικά μεγέθη για διαφορετικούς σκοπούς αποθήκευσης. Επίσης, η JYSK παρουσιάζει τις νέες τσάντες για ψώνια NILS, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από πολυεστέρα και ανακυκλωμένο βαμβάκι. Η τσάντα NILS διατίθεται σε ανθρακί γκρι, πράσινο και τερακότα.


Η τσάντα NILS είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη και πολύ να χρησιμοποιηθεί για διάφορους λόγους. Το λογότυπο στην τσάντα είναι το νέο αειφόρο λογότυπο της JYSK που ονομάζεται LOVE PLANET – EVERYDAY ESSENTIALS.

Μέρος αυτής της Nordic Mood συλλογής είναι επίσης το χαλάκι KEJSERKRONE, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα δερμάτινα υπολείμματα και θα φέρει ζεστασιά στο χωλ ή στην κουζίνα σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι