Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-50%* ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ
ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΕΣ

Ένα ριγέ μαξιλάρι, ένα μπλε διακοσμητικό μαξιλάρι, μια λάμπα μπαταρίας, ένα κασπώ, ένα πράσινο βάζο δαπέδου, ένα ψάθινο καλάθι και ένα μπλε κουβερλί

Η ακατέργαστη φύση στο επίκεντρο της νέας Nordic Mood συλλογής

Η συλλογή Nordic Mood αυτής της σεζόν είναι εμπνευσμένη από τις απέραντες εκτάσεις λευκού πάγου και χιονιού που συναντά κανείς στην Γροιλανδία - τον βαθύ, μπλε ωκεανό, το καφέ έδαφος και τα διαφορετικά σχήματα των βράχων. Το αυθεντικό, ακατέργαστο τοπίο προτού ο άνθρωπος επέμβει στο σκηνικό.

“Εργαζόμαστε έντονα με χρώματα σε φυσικές αποχρώσεις, όπως και με πρωτογενή σχέδια στα προϊόντα από τσιμέντο και ψάθινο, υφαντό μπαμπού,” μας λέει η Tina Nymann, Category Buyer Οικιακών Ειδών της JYSK.

Αυτή η μινιμαλιστική εμφάνιση φέρνει ηρεμία και αρμονία στη διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου. Τα ακατέργαστα και σκούρα χρώματα σε είδη, όπως στο κασπώ MANDRUP, εξισορροπούνται από αντικείμενα όπως η λάμπα μπαταρίας MINGUS από μπαμπού.


Υφάσματα σε φυσικά τόνους

Τα υφασμάτινα είδη, όπως το κάλυμμα κρεβατιού VALMUE και το διακοσμητικό μαξιλάρι HORNFIOL, βρίσκονται σε πιο σκούρα χρώματα για να σας υπενθυμίσουν τα πιο δραματικά στοιχεία της φύσης. “Τα υφασμάτινα είδη μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με τα πάντα,” όπως μας λέει η Tina.

Ψάθινο αποθηκευτικό καλάθι με κάλυμμα κρεβατιού
Μια εξαιρετική προσφορά
Κάλυμμα κρεβατιού VALMUE 130x180 μπλε
18,50€/τμχ
36,99€ /τμχ
Κέρδος 50%
Μια εξαιρετική προσφορά


Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό βάζο λουλουδιών

Σχετικά με την τάση Nordic Mood

Τέσσερις φορές τον χρόνο, η έμπειρη ομάδα μας του τμήματος αγορών επιλέγουν είδη για μια νέα, μοντέρνα συλλογή υπό το πρίσμα της τάσης Nordic Mood.

Τα προϊόντα της νέα συλλογής Nordic Mood είναι διαθέσιμα για αγορές διαδικτυακά στη JYSK.gr και θα εκτίθενται στα καταστήματά μας από τις 13 Ιουλίου 2021.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με μοντέρνα χρώματα

Προσκαλέστε τη ζεστασιά της άνοιξης στο σπίτι σας

Οι αγαπημένες κουρτίνες των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών