Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Η Black Friday ξεκίνησε! Δείτε τώρα όλες τις εξαιρετικές προσφορές! ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ
Ενδέχεται να υπάρξουν μεγαλύτεροι χρόνοι παράδοσης στις online παραγγελίες

Χρώμα της χρονιάς 2021

Χρώμα της χρονιάς 2021

Φέτος, το χρώμα της χρονιάς δεν είναι μόνο ένα, αλλά δύο. Αυτά τα δύο χρώματα ονομάζονται “Ultimate Gray” – ένα πρακτικό και ροκ γκρι και ένα ζεστό, ευχάριστο κίτρινο.

Οι ειδικοί χρωμάτων της εταιρείας χρωμάτων Pantone ανακοινώνουν κάθε χρόνο το χρώμα της χρονιάς. Οι επιλογές τους γίνονται αμέσως δημοφιλείς και αποτελούν έμπνευση για τους σχεδιαστές παγκοσμίως. 

Με τον φετινό συνδυασμό των χρωμάτων, η εταιρεία Pantone μας στέλνει “ένα μήνυμα δυναμικότητας και ελπίδας, που είναι διαρκές και αναζωογονητικό”.

Έτσι, και το σπίτι σας μπορεί να επωφεληθεί από τον δυναμικό αυτό συνδυασμό του καταπραϋντικού γκρι και του γεμάτο ζωντάνια κίτρινου. Το γκρι χρώμα είναι διαχρονικό και μπορείτε να το βρείτε τόσο στα έπιπλα, όσο και στα είδη διακόσμησης.


Το κίτρινο χρώμα το συναντάμε περισσότερο στα υφασμάτινα είδη, όπως σε τραπεζομάντηλα και σε διακοσμητικά με μια πιο λαμπερή εκδοχή, όπως σε κηροπήγια σε χρυσό χρώμα.


Χρησιμοποιώντας μόνο ένα από τα δύο στη διακόσμησή σας μπορεί να δείχνει βαρετό ή υπερβολικό. Αλλά σε συνδυασμό αυτά τα δύο χρώματα είναι ιδιαίτερα δυναμικά.

Δημιουργήστε ένα καθιστικό από γκρι και κίτρινο

Αν θέλετε να μην το διακινδυνεύσετε, χρησιμοποιήστε το γκρι ως βάση και το κίτρινο σας μικρές πινελιές χαράς στο καθιστικό ή την τραπεζαρία. Ένας γκρι καναπές με κίτρινα διακοσμητικά μαξιλάρια ή ένα ριχτάρι, γκρι καρέκλες τραπεζαρίας με ένα τραπεζομάντηλο μέσης σε κίτρινο χρώμα.

Το κίτρινο είναι το χρώμα του φωτός, ενώ το γκρι υποδηλώνει κάτι δυναμικό. Ο συνδυασμός των δύο χρωμάτων υπογραμμίζει το πώς μπορούμε να αναδείξουμε τη θετική πλευρά και των δύο και το πώς αλληλοσυμπληρώνονται, όπως κάνει το γκρι με το κίτρινο. Μια υπενθύμιση που όλοι χρειαζόμαστε κατά καιρούς.

Πηγές

https://www.pantone.com/uk/en/color-of-the-year-2021

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου

Τεχνητά φυτά για αυθεντικά Χριστούγεννα

Μπείτε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με τη νέα Nordic Mood συλλογή

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.