Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μία εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Ιδέες διακόσμησης σπιτιού σε μπορντό αποχρώσεις

Χρώμα της χρονιάς

Το Χρώμα της Χρονιάς 2023 της Pantone είναι το ζωηρό και δυναμικό ”Viva Magenta” – ένα ροζ-μωβ-κόκκινο, με καταβολές από τη φύση. Προέρχεται από το κόκκινο, και χωρίς να είναι επιθετικό ή να κυριαρχεί, είναι μια απόχρωση γεμάτη δυναμικότητα, θάρρος και χαρά. Ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο κόσμος μετά από τα τελευταία χρόνια που χαρακτηρίζονταν από αβεβαιότητα και αναταραχή.

Είναι οι ειδικοί χρωμάτων της αμερικανικής εταιρείας χρωμάτων Pantone, που ανακοινώνουν κάθε χρόνο το χρώμα της χρονιάς. Η επιλογή τους γίνεται η απόλυτη τάση χρώματος και δίνει έμπνευση στους σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο. 

Με το φετινό χρώμα, η Pantone επέλεξε ένα χρώμα το οποίο είναι “τολμηρό, πνευματώδες και περιληπτικό.”

Το σπίτι σας μπορεί επίσης να επωφεληθεί από το δυνατό και φωτεινό ”Viva Magenta” και τις αποχρώσεις του. Ενώ μπορεί να τραβήξουν υπερβολικά την προσοχή σε ένα χαλί ή έναν καναπέ, τα χρώματα αυτά είναι ιδανικά για οικιακά είδη διακόσμησης, όπως διακοσμητικά μαξιλάρια και βάζα. Σε συνδυασμό με αποχρώσεις της άμμου, μωβ, χακί ή γκρι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη έκφραση ιδανική για κάθε σπίτι.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι