Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Γκρι πολυθρόνα δίπλα στο παράθυρο και διαχωριστικό δωματίου από μπαμπού στο βάθος. Φαναράκι από μπαμπού στο πάτωμα, δίπλα από γραφείο από μπαμπού και από καρέκλα τραπεζαρίας σε λαδί χρώμα

Χαλαρώστε με την νέα τάση της JYSK: INFUSION

Είτε θέλετε να χαλαρώσετε, να είστε δημιουργικοί ή να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας, αυτή είναι μια εποχή όπου πολλοί από εμάς αφήνουμε την επιθυμία για ανάπαυλα να μας προσπεράσει.

Στη JYSK, βλέπουμε τρεις τάσεις ως το σκηνικό για τη χειμερινή συλλογή προϊόντων 2021: την τάση RESET BASIC, την τάση MINDFUL GARDEN και την τάση INFUSION.

Η τάση INFUSION προσκαλεί τα καλύτερα στοιχεία του εξωτερικού περιβάλλοντα χώρου να περάσουν στο εσωτερικό. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και μετατρέψτε το home office σε ένα μέρος όπου απολαμβάνετε να βρίσκεστε: Δημιουργήστε δίπλα στο παράθυρο χώρο για να κάθεστε, τοποθετώντας μια πολυθρόνα όπως η γκρι HUNDESTED, για να απολαμβάνετε το φως και την εξωτερική θέα.


Στη θεματική σχεδιασμού αυτής της τάσης μιμούμαστε τη φύση και ενσωματώνουμε ακατέργαστες υφές και οργανικές μορφές. Οι στρογγυλεμένες άκρες του καλαθιού GRIMUR, από τσόχα, είναι ένα τέλειο δείγμα.

Ράφια τοίχου με κασπώ και τσόχινα αποθηκευτικά καλάθια


Οι καθιστικοί χώροι εξελίσσονται σε ήσυχα μέρη, που παρέχουν διαύγεια και δημιουργούν απόσταση από την πολύβουη καθημερινότητα. Αναζητούμε εμπειρίες μέσω της αφής, όπως η απαλή αίσθηση του καλύμματος VALMUE.

Μπλε κάλυμμα, μπεζ ριχτάρι, χακί και μπλε διακοσμητικά μαξιλάρια


Η ύφανση και το ξύλο βρίσκονται στο επίκεντρο, με πιο βιώσιμες πηγές υλικών σε πιο ήπια σχήματα – και όλα αυτά ενώ επικρατεί μια αίσθηση ηρεμίας και σκοπού. Τόσο το μπαμπού γραφείο VANDSTED, όσο και το κασπώ MIKKI έχουν στρογγυλεμένες άκρες και μια φυσική εμφάνιση, τα οποία υπερτονίζονται από το λαδί χρώμα της καρέκλας VASBY.

Καρέκλα τραπεζαρίας σε λαδί χρώμα και γραφείο από μπαμπού


Οι υφές είναι, επίσης, το κλειδί σε συνδυασμό με τις δεξιοτεχνίες ή τουλάχιστον μιας δημιουργικής όψης, πάντα με έναν Σκανδιναβικό τρόπο, όπως φαίνεται στο κασπώ LEONARD με τις φυσικές αποχρώσεις.

Κασπώ με πινέλα ζωγραφικής πάνω σε γραφείο από μπαμπού


Τα χρώματα είναι εμπνευσμένα από στοιχεία της φύσης, όπως η γη, το νερό και ο ουρανός. Κυριαρχούν οι μπλε και οι πράσινες αποχρώσεις, ενώ οι γήινες αποχρώσεις δίνουν μια προσγειωμένη αίσθηση. Θα βρείτε τον αρμονικό συνδυασμό των οργανικών σχημάτων και μιας ήρεμης επιφάνειας σε αποχρώσεις της άμμου στο τρόλεϊ KANSTRUP.

Τρόλεϊ στο χρώμα της άμμου με αποθηκευτικά κουτιά και καλάθια δίπλα σε παράθυρο


Εμπνευστείτε ακόμα από τις δύο άλλες χειμερινές τάσεις της JYSK: την τάση RESET BASIC και την τάση  MINDFUL GARDEN.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη