Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΚΕΡΔΟΣ 20-60% ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΗΠΟΥ*
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€

Χαλαρώστε με την νέα τάση της JYSK: INFUSION

Χαλαρώστε με την νέα τάση της JYSK: INFUSION

Είτε θέλετε να χαλαρώσετε, να είστε δημιουργικοί ή να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας, αυτή είναι μια εποχή όπου πολλοί από εμάς αφήνουμε την επιθυμία για ανάπαυλα να μας προσπεράσει.

Στη JYSK, βλέπουμε τρεις τάσεις ως το σκηνικό για τη χειμερινή συλλογή προϊόντων 2021: την τάση RESET BASIC, την τάση MINDFUL GARDEN και την τάση INFUSION.

Η τάση INFUSION προσκαλεί τα καλύτερα στοιχεία του εξωτερικού περιβάλλοντα χώρου να περάσουν στο εσωτερικό. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και μετατρέψτε το home office σε ένα μέρος όπου απολαμβάνετε να βρίσκεστε: Δημιουργήστε δίπλα στο παράθυρο χώρο για να κάθεστε, τοποθετώντας μια πολυθρόνα όπως η γκρι HUNDESTED, για να απολαμβάνετε το φως και την εξωτερική θέα.

Πολυθρόνα σε υπόλευκο χρώμα δίπλα στο παράθυρο, βάζο δαπέδου σε πράσινο χρώμα και ένα διαχωριστικό δωματίου από μπαμπού


Στη θεματική σχεδιασμού αυτής της τάσης μιμούμαστε τη φύση και ενσωματώνουμε ακατέργαστες υφές και οργανικές μορφές. Οι στρογγυλεμένες άκρες του καλαθιού GRIMUR, από τσόχα, είναι ένα τέλειο δείγμα.

Ράφια τοίχου με κασπώ και τσόχινα αποθηκευτικά καλάθια


Οι καθιστικοί χώροι εξελίσσονται σε ήσυχα μέρη, που παρέχουν διαύγεια και δημιουργούν απόσταση από την πολύβουη καθημερινότητα. Αναζητούμε εμπειρίες μέσω της αφής, όπως η απαλή αίσθηση του καλύμματος VALMUE.

Μπλε κάλυμμα, μπεζ ριχτάρι, χακί και μπλε διακοσμητικά μαξιλάρια


Η ύφανση και το ξύλο βρίσκονται στο επίκεντρο, με πιο βιώσιμες πηγές υλικών σε πιο ήπια σχήματα – και όλα αυτά ενώ επικρατεί μια αίσθηση ηρεμίας και σκοπού. Τόσο το μπαμπού γραφείο VANDSTED, όσο και το κασπώ MIKKI έχουν στρογγυλεμένες άκρες και μια φυσική εμφάνιση, τα οποία υπερτονίζονται από το λαδί χρώμα της καρέκλας VASBY.

Καρέκλα τραπεζαρίας σε λαδί χρώμα και γραφείο από μπαμπού


Οι υφές είναι, επίσης, το κλειδί σε συνδυασμό με τις δεξιοτεχνίες ή τουλάχιστον μιας δημιουργικής όψης, πάντα με έναν Σκανδιναβικό τρόπο, όπως φαίνεται στο κασπώ LEONARD με τις φυσικές αποχρώσεις.

Κασπώ με πινέλα ζωγραφικής πάνω σε γραφείο από μπαμπού


Τα χρώματα είναι εμπνευσμένα από στοιχεία της φύσης, όπως η γη, το νερό και ο ουρανός. Κυριαρχούν οι μπλε και οι πράσινες αποχρώσεις, ενώ οι γήινες αποχρώσεις δίνουν μια προσγειωμένη αίσθηση. Θα βρείτε τον αρμονικό συνδυασμό των οργανικών σχημάτων και μιας ήρεμης επιφάνειας σε αποχρώσεις της άμμου στο τρόλεϊ KANSTRUP.

Τρόλεϊ στο χρώμα της άμμου με αποθηκευτικά κουτιά και καλάθια δίπλα σε παράθυρο


Εμπνευστείτε ακόμα από τις δύο άλλες χειμερινές τάσεις της JYSK: την τάση RESET BASIC και την τάση  MINDFUL GARDEN.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προϋπαντήστε την άνοιξη με απαλές, πράσινο-μπλε αποχρώσεις

Χρώμα της χρονιάς

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.