Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μια εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Μητέρα με γιο που παίζουν στο σαλόνι και γελούν

Γιορτάστε τους καθημερινούς θριάμβους των παιδιών σας

Τι καλύτερο στη ζωή από το να γιορτάζουμε και να απολαμβάνουμε υπέροχες στιγμές με τα παιδιά μας; Τις περισσότερες φορές, αυτές τις στιγμές είναι που φέρνουμε στο νου, και ειδικά τα παιδιά μας. Εμείς οι ίδιοι μπορεί να ανακαλέσουμε μια χαρούμενη παιδική ανάμνηση που μας δώρισαν το αγαπημένο μας αρκουδάκι στα 6α μας γενέθλια ή ενδεχομένως ένα ταξίδι έκπληξη σε ένα θεματικό πάρκο κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών το καλοκαίρι, στιγμές που αγαπάμε να θυμόμαστε. Αφιερώνοντας χρόνο να γιορτάσετε τις σημαντικές στιγμές και να δημιουργήσετε χαρούμενες αναμνήσεις θα φέρει απέραντη χαρά στην οικογένειά σας. Εκτός από τους προφανείς εορτασμούς, όπως τα γενέθλια, υπάρχουν πολλές δυνητικά καθημερινές στιγμές που θα μπορούσαν να είναι η τέλεια αφορμή για να γιορτάσετε με τα παιδιά σας:

  • Η πρώτη φορά που έκαναν ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες
  • Η καλή επίδοση στο σχολείο
  • Η τακτοποίηση των παιχνιδιών τους
  • Η φροντίδα ενός κατοικίδιου
  • … Ή ίσως να θέλετε απλά να δώσετε στο παιδί σας λίγη επιπλέον αγάπη και προσοχή

Οι καθημερινοί θρίαμβοι και τα κατορθώματα που μπορούν να γιορταστούν είναι πολλά· εσείς απλά επιλέξτε αυτά που θα απολάμβαναν τα παιδιά σας περισσότερο. Ως οικογένεια, το να επισημαίνετε τις θετικές στιγμές και να δημιουργείτε παιδικές αναμνήσεις είναι σημαντικό καθώς θα εντυπωθεί στο παιδί για μεγάλο διάστημα, ίσως και για όλη τη ζωή του.

Ιδέες για να γιορτάσετε με το παιδί σας 

Η επιβράβευση του παιδιού σας περνώντας χρόνο μαζί και κάνοντας ένα δώρο είναι μια όμορφη ιδέα. Πάρτε τους κάτι συναρπαστικό για να παίξουν, ένα παιχνίδι που θα λατρέψουν ή μήπως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου και να τους αναδιακοσμήσετε το δωμάτιο; Όλα εξαρτώνται από εσάς. Τι θεωρείτε ότι μπορεί να χρειάζονται ή ότι θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως, και φυσικά πιστεύετε κι εσείς ότι θα είναι κατάλληλο;

Ίσως ένας αφράτος "φίλος" που θα κρατάει συντροφιά στο παιδί σας να είναι μια καλή ιδέα δώρου; Τα μαλακά παιχνίδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα, ειδικά για τα μικρότερα παιδιά.

Μια δική τους ζεστή γωνιά: Παιδική σκηνή παιχνιδιού

Το να πάρετε κάτι για το παιδί σας, το οποίο προάγει το δημιουργικό παιχνίδι και εξάρει τη φαντασία είναι μια τέλεια ιδέα. Είτε πρόκειται για ένα δεντρόσπιτο, ένα οχυρό μαξιλαριών ή μια σκηνή παιχνιδιού, πολλά παιδιά απολαμβάνουν να έχουν ένα μέρος δικό τους, το οποίο θα επιτρέψει στην φαντασία τους να "καλπάσει". Επιπλέον, μια σκηνή παιχνιδιού φαίνεται πολύ ωραία ως μέρος της διακόσμησης του παιδικού υπνοδωματίου.

Για αποθήκευση και διακόσμηση: Παιδικές βιβλιοθήκες 

Η απόκτηση μιας βιβλιοθήκης για το παιδικό δωμάτιο είναι μια τέλεια ιδέα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν το παιδί σας είναι μικρό, για να αποθηκεύετε τα παιχνίδια όταν δεν χρησιμοποιούνται. Τοποθετήστε στη βιβλιοθήκη καλάθια και αποθηκευτικά κουτιά, για να κάνετε την τακτοποίηση του παιδικού δωματίου παιχνιδάκι. Ίσως να θέλει και το παιδί να βοηθήσει. Μια βιβλιοθήκη είναι επίσης εξαιρετική για να οργανώσετε τα αγαπημένα βιβλία του παιδιού σας. Αν το παιδί σας πλησιάζει στην εφηβεία, μια βιβλιοθήκη μπορεί να χρησιμεύσει και για τα διακοσμητικά, όπως κορνίζες, ρεσό και μικρά βάζα.

Παιδικό χαλί με στυλ

Ένα παιδικό χαλί στο παιδικό υπνοδωμάτιο είναι τόσο λειτουργικό, όσο και διακοσμητικό. Το να τους έχετε κάτι μαλακό που μπορούν να καθίσουν ενώ παίζουν με τα παιχνίδια στο πάτωμα θα τους προσφέρει εξαιρετική άνεση – και ίσως μπορείτε να σκαρφιστείτε ιστορίες που μπορείτε να πείτε ο ένας στον άλλο σχετικά με το γιατί τα ζωάκια του χαλιού βρίσκονται στο αερόστατο και που ταξιδεύουν.

Άλλες ιδέες για κάτι που μπορείτε να δώσετε στο παιδί σας είναι ένα καινούργιο κρεβάτι ή μια κουκέτα, όπου η τελευταία είναι ιδιαίτερα πρακτική αν τα παιδιά σας μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Χρησιμοποιήστε κουρτίνες για να αλλάξετε το σπίτι σας

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών

Τα αγαπημένα υφασμάτινα είδη των αγοραστών

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών