Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΚΕΡΔΟΣ 20-60% ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΗΠΟΥ*
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€

Άσκηση σε εξωτερικό χώρο για παιδιά και ενήλικες

Άσκηση σε εξωτερικό χώρο για παιδιά και ενήλικες

Η άσκηση σε εξωτερικούς χώρους είναι σίγουρα πιο ελκυστική τόσο για τους ενήλικες, όσο και για τα παιδιά, από ότι να ξοδεύετε τον χρόνο σας σε ένα κλειστό, ζεστό γυμναστήριο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο κατάλληλος εξοπλισμός. Ένα στρώμα γυμναστικής είναι ιδανικό για να κάνουν τα παιδιά τούμπες, ρόδα ή κατακόρυφο. Τι θα λέγατε να τους κάνετε παρέα;  

Το στρώμα γυμναστικής SIVFLY είναι σταθερό και ανθεκτικό, με κάλυμμα διπλής στρώσης που διατηρεί το σχήμα του και τα παιδιά σας μπορούν να απολαύσουν αμέτρητες ώρες διασκέδασης τα επόμενα χρόνια. Το στρώμα έχει ομοιόμορφη επιφάνεια και προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία αναπήδησης και αλμάτων. Συνοδεύεται από ηλεκτρική τρόμπα και χρειάζεται λιγότερο από δύο λεπτά για να το βγάλετε από τη συσκευασία του, να το φουσκώσετε και να είναι έτοιμο για την προπόνηση ή για διασκέδαση. Το SIVFLY είναι ιδανικό τόσο για άσκηση σε εξωτερικό χώρο, στον κήπο ή στο πάρκο, καθώς διαθέτει πρακτική τσάντα μεταφοράς. Έχει μήκος 450 cm, αλλά αν αυτό δεν σας αρκεί μπορείτε να ενώσετε δύο ή περισσότερα στρώματα γυμναστικής με τις Velcro ταινίες που θα βρείτε στη συσκευασία. Έχει πλάτος 100 cm και ύψος 15 cm.


Μετά την προπόνηση, ίσως είναι καλό για το σώμα σας να κάνετε μερικές διατάσεις. Ένα στρώμα σε ρολό μπορεί να είναι η ιδανική εναλλακτική λύση για όταν γυμνάζεστε σε εξωτερικό χώρο. Διατίθενται τόσο στη συνηθισμένη εκδοχή, όσο και ως αυτοφούσκωτα.

Μόλις ολοκληρώσατε την προπόνηση και έχετε κερδίσει επάξια λίγο χρόνο χαλάρωσης στην αιώρα, νιώθοντας υπέροχα τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά.

Μην παραλείψετε να μείνετε ενυδατωμένοι και βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει μαζί σας μια πετσέτα για να σκουπιστείτε.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Συμβουλές ασφαλείας για τον εξωτερικό χριστουγεννιάτικο φωτισμό

Ιδέες φωτισμού κήπου για να φωτίσετε τον εξωτερικό σας χώρο

Πώς να διακοσμήσετε το μπαλκόνι ή το αίθριο σας

Ιδέες για εκδρομές το σαββατοκύριακο

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.