Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΣΤΥΛ & ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Κοριτσάκι που διασκεδάζει σε τραμπολίνο

Ανεβάστε παλμούς αναπηδώντας σε ένα τραμπολίνο κήπου

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Ζωή στον εξωτερικό χώρο

Ετικέτες: Τραμπολίνο, Παιχνίδια στον κήπο, Κήπος

Λατρεύετε εσείς ή τα παδιά σας να είστε δραστήριοι; Ή μήπως το αντίθετο; Μήπως τα παιδιά προτιμούν να μένουν μέσα, ακόμα και εκείνες τις ηλιόλουστες καλοκαιρινές ημέρες, βλέποντας Netflix ή παίζοντας στο διαδίκτυο; 

Ένα τραμπολίνο μπορεί να είναι η λύση. Είναι σχεδόν αδύνατο να μη διασκεδάσετε αναπηδώντας σε αυτό, και μάλιστα υπάρχουν πολλά διαφορετικά παιχνίδια σε τραμπολίνο που μπορείτε να παίξετε (ωστόσο, να είστε προσεκτικοί – οι κατασκευαστές των τραμπολίνων γενικά δε συνιστούν τη χρήση σε περισσότερα από ένα άτομα τη φορά).

Κάποια από τα καλύτερα τραμπολίνα μας ανήκουν στη σειρά FALK. Αντέχουν ως 150 κιλά, και διαθέτουν πολύ μακρά ελατήρια. Τα μακρά ελατήρια ενισχύουν την εμπειρία αναπήδησης και σας επιτρέπουν να αναπηδήσετε ψηλότερα.

Η σειρά FALK έχει πάει τον όρο "ασφάλεια" σε άλλο επίπεδο, με το περιμετρικό κάλυμμα εξόδου. Δεν υπάρχει φερμουάρ, οπότε είναι εύκολο και γρήγορο να εισέλθει κάποιος ή να εξέλθει από το τραμπολίνο, αλλά και ασφαλές καθώς το σημείο εισόδου κλείνει αυτόματα.


Το πλαίσιο του τραμπολίνου FALK είναι από γαλβανισμένο ατσάλι με επίστρωση βαφής σκόνης, το οποίο το καθιστά πιο ανθεκτικό και ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες δημιουργίας σκουριάς. Θα κάνει το τραμπολίνο σας να δείχνει προσεγμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, το κυρτό δίχτυ ασφαλείας που διαθέτει κάνει το τραμπολίνο να δείχνει εξαιρετικά μοντέρνο (και αυτή η τεχνική το καθιστά έξτρα ανθεκτικό και ασφαλές).

Διασκεδαστικά παιχνίδια σε τραμπολίνο

Βγείτε έξω με τα παιδιά στον καθαρό αέρα και απολαύστε ξένοιαστες ώρες παιχνιδιού στο τραμπολίνο. Μπορείτε να παίξετε το εξής παιχνίδι: Καθίστε στις άκρες του τραμπολίνου, όσο πιο μακριά από το κέντρο γίνεται. Ένα άτομο πάει στο κέντρο και κάνει ένα "ακροβατικό", για παράδειγμα μπορεί να στριφογυρίσει. Το επόμενο άτομο πάει στο κέντρο, επαναλαμβάνει το προηγούμενο "ακροβατικό" και προσθέτει το δικό του. Ακολουθούν τη διαδικασία όλα τα άτομα που συμμετέχουν. Μετά από λίγο θα είναι αρκετά δύσκολο να θυμηθείτε τη σειρά σωστά, και το πρώτο άτομο που θα την ξεχάσει "βγαίνει" από το παιχνίδι. Το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι να μείνει μόνο ένα άτομο - ο νικητής.

Σκεφτείτε να προσθέσετε στο παιχνίδι μια μπάλα. Όποιος καταφέρει να κάνει την μπάλα να αναπηδήσει περισσότερες φορές, χωρίς να την αγγίξει, είναι ο νικητής.

Καλή διασκέδαση με το τραμπολίνο!