Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Βιβλιοθήκη στο βάθος, ένα τραπέζι τραπεζαρίας με ένα βάζο και μία καρέκλα τραπεζαρίας

5 βήματα: Κάντε το δικό σας

Θα θέλατε να δημιουργήσετε μια διακόσμηση που είναι τελείως δική σας και αντανακλά την προσωπικότητά σας; Με τη σωστή προετοιμασία και με προσοχή στις λεπτομέρειες, το καθιστικό σας μπορεί να σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να αισθανθείτε πιο οικεία.

Σπάνια αναρωτιόμαστε τι ακριβώς θα θέλαμε στα σπίτια μας. Αν θέλετε να ανακαλύψετε το προσωπικό σας στυλ, τότε, ρίξτε μια ματιά στη λίστα ιδεών που ακολουθεί και σε όσα πρέπει να λάβετε υπόψη:

1. Αντιληφθείτε τι σας αρέσει

Για να εξερευνήσετε το δικό σας γούστο, δημιουργήστε έναν πίνακα είτε διαδικτυακό, είτε κανονικό, αφιερωμένο στο στυλ. Χρησιμοποιήστε τον για να μαζέψετε φωτογραφίες διαφορετικών στυλ εσωτερικής διακόσμησης που πραγματικά σας αρέσουν. Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε όσα προσθέτετε, ώστε να είναι εύκολο να αντικαταστήσετε μια φωτογραφία με μία άλλη καινούργια σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη.


Ένας πίνακας από φελλό ή ένας λευκός πίνακας είναι κατάλληλοι. Μπορείτε να βρείτε εικόνες στα περιοδικά, να προσθέσετε καρτ ποστάλ ή φωτογραφίες ή ακόμα και δείγματα χρωμάτων ή κομμάτια από ύφασμα. Με την πάροδο του χρόνου θα δείτε ότι θα αρχίσει να διαφαίνεται το δικό σας προσωπικό στυλ.  

2. Επιλέξτε τα σωστά χρώματα

Τα χρώματα είναι ένας βασικός τρόπος να αποτυπωθεί η προσωπικότητά σας. Ένας συνδυασμός θερμών ή ψυχρών χρωμάτων μπορεί να δημιουργήσει μια τολμηρή, χαρούμενη εμφάνιση. Οι ουδέτεροι τόνοι, όπως το γκρι, το σκούρο μπλε, το μπεζ ή το λευκό είναι υπέροχες επιλογές για μια αρμονική εμφάνιση με συνοχή. Ο συνδυασμός διαφορετικών χρωμάτων είναι ένας τέλειος τρόπος να δημιουργήσετε μια δυναμική, αλλά και χαλαρή αίσθηση.

3. Αποφασίστε για ένα αντικείμενο "ακρογωνιαίο λίθο"

Βρείτε ένα αντικείμενο, όπως ένα μπολ, ένα φωτιστικό, ένα κάδρο ή ένα βάζο, που λατρεύετε. Χρησιμοποιήστε το ως ορόσημο για τη διακόσμησή σας και διαμορφώστε το στυλ του υπόλοιπου δωματίου ανάλογα. Ίσως ένα ψηλό, στρογγυλό, πολύχρωμο ή ένα ψάθινο βάζο να είναι η νούμερο ένα επιλογή σας; Διαβάστε πώς να επιλέξετε το σωστό βάζο.


Με ένα αντικείμενο-ορόσημο, έχετε κάτι που πραγματικά απολαμβάνετε ως μέτρο ιδεών για το υπόλοιπο σπίτι.

Γυάλινο βάζο πάνω σε καρέκλα τραπεζαρίας

4. Ξεκινήστε αργά δημιουργώντας ένα σκηνικό

Αποφασίστε για έναν μικρό χώρο στο σπίτι σας - ένα ράφι τοίχου, το άνω μέρος μιας συρταριέρας ή μια γωνιά στο σαλόνι. Συγκεντρώστε μερικά αντικείμενα που πραγματικά σας αρέσουν, όπως ένα πορτατίφ από ρατάν, ένα διακοσμητικό βάζο και μια κορνίζα, και βάλτε τα με τέτοιο τρόπο που η καθημερινή θέα τους θα σας κάνει χαρούμενους.

Πορτατίφ από ρατάν


Ο σχεδιασμός ενός μικρού χώρου απαιτεί λιγότερα από εσάς, από ότι αν σχεδιάζατε ολόκληρο δωμάτιο, και σας βοηθά να καταλάβετε τι σας αρέσει και ποιο είναι το προσωπικό σας στυλ.

5. Επισκεφθείτε τη JYSK για να βρείτε το προσωπικό σας στυλ

Κάντε μια στάση στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα JYSK και ρίξτε μια ματιά στα μοντέρνα προϊόντα μας. Σίγουρα θα βρείτε κάτι που αντανακλά το στυλ και το γούστο σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη