Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
3 στυλ εσωτερικού σχεδιασμού στο υπνοδωμάτιο

4 υπνοδωμάτια, 3 στυλ εσωτερικής διακόσμησης

Μόλις επιμεληθείτε την ποιότητα του ύπνου σας με ένα στρώμα, ένα πάπλωμα και μαξιλάρια που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, θα είναι η ώρα για να προσθέσετε αυτά που θα κάνουν τη διαφορά. Η κρεβατοκάμαρά σας είναι το μέρος του σπιτιού σας που μπορείτε να περιβάλλετε τον εαυτό σας με αντικείμενα που αντικατοπτρίζουν αυτό που είστε και αυτά που αγαπάτε. Δεν είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσετε ένα στυλάτο υπνοδωμάτιο με μια καθαρή θεματική – ή να αλλάξετε το στυλ του, αν αναζητάτε κάτι τέτοιο. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα 3 στυλ εσωτερικής διακόσμησης και ανακαλύψτε ποιο ταιριάζει σε εσάς και την προσωπικότητά σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον ύπνο σας; Κάντε εδώ το τεστ ύπνου που αναπτύξαμε και βρείτε το δείκτη ύπνου σας.

Μοντέρνο στυλ διακόσμησης

Αυτό το στυλ βρίσκει τις ρίζες του στα σχέδια των δεκαετιών του '50 και του '60. Τα υλικά είναι ξύλο και μέταλλο, και τα έπιπλα έχουν σχεδιαστεί να είναι λειτουργικά, αντικατοπτρίζοντας το λόγο ύπαρξης του κάθε επίπλου στο χώρο. Εδώ, τα ελαφρώς αρρενωπά έπιπλα έχουν συνδυαστεί με πιο απαλά και θηλυκά αξεσουάρ διακόσμησης.

Τα χρώματα είναι ουδέτερα και οι περιττές λεπτομέρειες έχουν εξαλειφθεί. Αυτός ο "μινιμαλισμός" θα κάνει το δωμάτιο να δείχνει λιγότερο ακατάστατο – ακόμα κι αν ξεχάσετε να στρώσετε το κρεβάτι σας. 
 


Σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης

Οι ήπιες καλοκαιρινές νύχτες αντικατοπτρίζονται στο τυπικό σχέδιο του Σκανδιναβικού στυλ. Η χρωματική παλέτα έχει πρωτίστως λευκό και φυσικά χρώματα, με απαλές πινελιές χρωμάτων να βρίσκονται μόνο σε ένα έπιπλο, ένα μαξιλαράκι ή ένα ύφασμα. Τα έπιπλα – συνήθως ξύλινα – είναι λειτουργικά όπως και στο "Μοντέρνο στυλ διακόσμησης", αλλά εδώ συναντάμε και έπιπλα με λιτές γραμμές κυρίως για αισθητικούς λόγους. Το Σκανδιναβικό στυλ είναι άνετο, εκμεταλλεύεται στο έπακρο το φυσικό φως, με απλά σχέδια, ο συνδυασμός των οποίων τείνει να έχει ως αποτέλεσμα μια σχεδόν απρόσεκτη κομψότητα.
 

 

Ακόμα κι αν ζείτε σε στούντιο και πρέπει να χωρέσετε το γραφείο στο υπνοδωμάτιο, έχετε ακόμα τη δυνατότητα να το διακοσμήσετε με στυλ.
 


Μποέμ στυλ διακόσμησης

Με ένα καθαρά θηλυκό σκηνικό, το Μποέμ στυλ είναι δημοφιλές τόσο στη διακόσμηση όσο και στη μόδα. Αντικατοπτρίζει έναν καλλιτεχνικό τρόπο ζωής με υφάσματα εμπνευσμένα από την παγκόσμια αισθητική. Τα μεγέθη και τα σχέδια των επίπλων δεν είναι σημαντικά – όλα μπορούν να ταιριάξουν αν τα αγαπάτε ή αν έχουν κάποια ιστορία να σας πουν. Σε αντίθεση με το "Μοντέρνο" και το "Σκανδιναβικό" στυλ διακόσμησης, το Μποέμ στυλ σημαίνει ότι διακοσμούμε κάθε οπτικό και φυσικό χώρο. Δημιουργούμε μικρά σενάρια με αντικείμενα που ταιριάζουν ή αλληλοσυμπληρώνουν το ένα το άλλο και ορίστε: Το μποέμ υπνοδωμάτιο σας είναι έτοιμο.
 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Ποιο μαξιλάρι να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Ποιο μαξιλάρι να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Τα αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Τα αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα