Έτοιμοι να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Ανακαλύψτε στη συλλογή της JYSK τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα σαν αληθινά, σε διάφορες διαστάσεις, και στολίστε το σπίτι σας φέτος τα Χριστούγεννα. Βρείτε μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα, σε γλαστράκια, ιδανικά για να στολίσετε το γραφείο ή να τα τοποθετήσετε στο παιδικό υπνοδωμάτιο.
Ολοκληρώστε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας με χριστουγεννιάτικα στεφάνια, γιρλάντες και κλαδιά γκι.
Βρείτε στη JYSK στολίδια, λαμπάκια και χριστουγεννιάτικες μπάλες για να δημιουργήσετε την τέλεια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και ένα μοναδικό αποτέλεσμα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

  Χριστούγεννα - Τεχνητό χριστ.δέντρο

  Τεχνητό δέντρο MODI Υ130cm μ/LED
  11,50€/τμχ
  18,50€ /τμχ
  Κέρδος 38%
  Μόνο στο κατάστημα

  Τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα σαν αληθινά

  Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φέρνει αμέσως το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι μας. Αλλά δεν χρειάζεται να επιλέξουμε ένα φυσικό δέντρο για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή μας. Τα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα μοιάζουν με αληθινά, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε ότι θα γεμίσει το σπίτι με τις βελόνες του δέντρου, καθώς αυτό αποξηραίνεται, και μπορείτε να το αποθηκεύσετε για τα επόμενα Χριστούγεννα.
  Ακόμα, στη συλλογή μας θα βρείτε μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα σε γλαστράκια, για να διακοσμήσετε ακόμα και έναν μικρό χώρο ή ένα μικρό σπίτι χωρίς αρκετό διαθέσιμο χώρο. Ή μπορείτε να βρείτε κλαδιά γκι και χριστουγεννιάτικα στεφάνια για να διακοσμήσετε τον τοίχο ή να δέσετε τα μαχαιροπίρουνα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. 

  Διαβάστε στο blog μας έξυπνες προτάσεις για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με τεχνητά φυτά και χριστουγεννιάτικα στολίδια.