Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Κρεβάτι continental με βάση κρεβατιού, στρώμα, ανώστρωμα & κεφαλάρι σε υπνοδωμάτιο

Τα αξεσουάρ μπορούν να μειώσουν το κόστος ενός νέου στρώματος

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Υπνοδωμάτιο, Συμβουλές & Λύσεις

Ετικέτες: Είδη ύπνου, Ανώστρωμα, Ανανεώστε οικονομικά το υπνοδωμάτιο

Εάν δεν αισθάνεστε 100% άνετα στο κρεβάτι σας, υπάρχουν διάφορες λύσεις στο πρόβλημά σας. Η πιο προφανής, η αγορά ενός νέου στρώματος, ενδέχεται να είναι κάπως ακριβή και ίσως να μην είναι απαραίτητη. Μπορείτε πραγματικά να νιώσετε την αλλαγή με διάφορα είδη ύπνου, αντί να αρχίσετε να ψάχνετε προσφορές για κρεβάτια, και ενδεχομένως να εξοικονομήσετε με αυτό τον τρόπο κάποια χρήματα.

Κοιμάστε μαζί;

1. Προσθέστε μια σφήνα στρώματος

Εσείς και ο σύντροφος σας κοιμάστε σε κρεβάτι με δύο διαφορετικά στρώματα; Εάν το κενό που δημιουργείται μεταξύ τους σας ενοχλεί, μπορείτε να τοποθετήσετε μια σφήνα για στρώματα. Η σφήνα λειτουργεί σαν "γέφυρα" μεταξύ των στρωμάτων, καλύπτοντας το κενό που αισθάνεστε εκεί που τελειώνει το ένα στρώμα και ξεκινάει το άλλο.

2. Χρησιμοποιήστε ένα ανώστρωμα 

Ένα ανώστρωμα από ποιοτικά αφρώδη υλικά, όπως αφρό μνήμης, θα προσφέρει και στους δύο σας άνεση και πολυτέλεια στον ύπνο, ενώ την ίδια στιγμή θα καλύψει το κενό αν χρησιμοποιείτε δύο διαφορετικά στρώματα.  

Ανώστρωμα από AIR memory foam πάνω σε κρεβάτι

Ανανεώστε την εμφάνιση

Νέα πόδια για το υπόστρωμα σας μπορούν πραγματικά να αλλάξουν την οπτική του κρεβατιού σας, και γιατί όχι, ίσως θα μπορούσατε να προσθέσετε και κεφαλάρι; Τοποθετώντας ένα κεφαλάρι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση στο υπνοδωμάτιο σας. Είναι παράλληλα πρακτικό και καλαίσθητο. Προστατεύει τον τοίχο σας από τη φθορά, και είναι πιο βολικό σίγουρα από το να ακουμπάτε σε αυτόν, όταν απολαμβάνετε το διάβασμα στο κρεβάτι. Επιπλέον, τα κεφαλάρια πλαισιώνουν το κρεβάτι σας και το ενσωματώνουν στην κρεβατοκάμαρά σας.

Εάν περνάτε αρκετό χρόνο στο κρεβάτι και θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, προμηθευτείτε μερικά μαξιλάρια πλάτης παραπάνω. Είναι πολύ άνετα και παρέχουν ιδανική υποστήριξη για εσάς που μόλις πατήσατε να δείτε και το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς στο Netflix.

Προσθέστε χρώμα

Μπορείτε εύκολα και οικονομικά με ένα όμορφο σετ παπλωματοθήκης, όπως το CILJE, να δώσετε στο κρεβάτι και το υπνοδωμάτιο σας την απόλυτη ανανέωση. Επιλέξτε ένα χρωματιστό, βαμβακερό σετ παπλωματοθήκης ή ένα κουβερλί κρεβατιού και δώστε χρώμα και στυλ στο υπνοδωμάτιο σας.

Σετ παπλωματοθήκης από ανακυκλωμένο πολυεστέρα & βαμβακερό σατέν