Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Κάντε τις αγορές σας online ή στα ανοιχτά καταστήματα
ή στα κλειστά καταστήματα με παράδοση στον χώρο σας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεβάτι με κεφαλάρι σε υπνοδωμάτιο

Τα αξεσουάρ μπορούν να μειώσουν το κόστος ενός νέου στρώματος

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Υπνοδωμάτιο, Συμβουλές & Λύσεις

Εάν δεν αισθάνεστε 100% άνετα στο κρεβάτι σας, υπάρχουν διάφορες λύσεις στο πρόβλημά σας. Η πιο προφανής, η αγορά ενός νέου στρώματος, ενδέχεται να είναι κάπως ακριβή και ίσως να μην είναι απαραίτητη. Μπορείτε πραγματικά να νιώσετε την αλλαγή με διάφορα αξεσουάρ, αντί να τρέξετε πίσω από προσφορές για κρεβάτια, και ενδεχομένως να εξοικονομήσετε με αυτό τον τρόπο κάποια χρήματα.

Εσείς και ο σύντροφος σας κοιμάστε σε κρεβάτι με δύο διαφορετικά στρώματα; Εάν το κενό που δημιουργείται μεταξύ τους σας ενοχλεί, μπορείτε να τοποθετήσετε μια σφήνα για στρώματα. Η σφήνα λειτουργεί σαν "γέφυρα" μεταξύ των στρωμάτων, καλύπτοντας το κενό που αισθάνεστε εκεί που τελειώνει το ένα στρώμα και ξεκινάει το άλλο.

Ανανεώστε την εμφάνιση

Νέα πόδια για το υπόστρωμα σας μπορούν πραγματικά να αλλάξουν την οπτική του κρεβατιού σας, και γιατί όχι, ίσως θα μπορούσατε να προσθέσετε και κεφαλάρι; Τοποθετώντας ένα κεφαλάρι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση στο υπνοδωμάτιο σας. Είναι παράλληλα πρακτικό και καλαίσθητο. Προστατεύει τον τοίχο σας από τη φθορά, και είναι πιο βολικό σίγουρα από το να ακουμπάτε σε αυτόν, όταν απολαμβάνετε το διάβασμα στο κρεβάτι. Επιπλέον, τα κεφαλάρια πλαισιώνουν το κρεβάτι σας και το ενσωματώνουν στην κρεβατοκάμαρά σας.

Εάν περνάτε αρκετό χρόνο στο κρεβάτι και θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, προμηθευτείτε μερικά μαξιλάρια πλάτης παραπάνω. Είναι πολύ άνετα και παρέχουν ιδανική υποστήριξη για εσάς που μόλις πατήσατε να δείτε και το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς στο Netflix.

Ακόμα, μπορείτε εύκολα και οικονομικά με ένα όμορφο σετ παπλωματοθήκης, όπως το TESSA, να δώσετε στο κρεβάτι και το υπνοδωμάτιο σας την απόλυτη ανανέωση.