Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Διακοσμητικά είδη που συνθέτουν τη νέα τάση της JYSK, "SUNBAKED"

SUNBAKED - Σκανδιναβική και εξωτική

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση

Στη JYSK παρουσιάζουμε τρεις νέες τάσεις αυτή τη σεζόν: την τάση SUNBAKED, την τάση HARMONY και την τάση NORDIC LIGHT.

Και οι τρεις τάσεις έχουν ρίζες από τη Σκανδιναβική μας κληρονομιά, αλλά η τάση SUNBAKED είναι επηρεασμένη και από πιο εξωτικά μέρη. Με μια αίσθηση θηλυκότητας, υποδέχεται τον ζεστό ήλιο και την εποχή της χαλάρωσης. Εμπνευσμένη από άνυδρα, ερημικά τοπία και απομακρυσμένες τοποθεσίες, αυτή η τάση δημιουργεί χώρο για βαθιά περισυλλογή και ψυχική ενδοσκόπηση, για να προτείνει νέες προοπτικές για τη ζωή.
 


Χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα κεντήματα, κρόσσια και χειροποίητα κεραμικά, αυτή η τάση φωτίζει την αψεγάδιαστη ομορφιά.


Τα ανάγλυφα μεταλλικά στοιχεία και το χρωματισμένο γυαλί συμπληρώνουν τα φυσικά υλικά, όπως το μπαμπού, τα φύκια και τα ψάθινα υλικά.


Χρωματικά, ο φωτεινός ήλιος αποτελεί την πηγή των "ηλιοκαμένων" αποχρώσεων του κίτρινου, του πορτοκαλί και του καφέ. Αυτές οι αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα με το απαλό ροζ και τις μεθυστικές αποχρώσεις του μωβ. 


Το καλοκαίρι σε κάθε του έκφανση δίνει ζωή σε αυτή τη ζεστή και παλλόμενη τάση.

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα διαδικτυακά από τις 29 Ιανουαρίου και θα βρίσκονται στα καταστήματα JYSK από τις 15 Φεβρουαρίου. 

Διαβάστε περισσότερα για τις τάσεις HARMONY και NORDIC LIGHT.