Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Κρεβάτι-καναπές VADEHAVET

Στο προσκήνιο: Το κρεβάτι-καναπές VADEHAVET

Όταν βρέχει καταρρακτωδώς κι εσείς απλά θέλετε να ονειροπολήσετε κοιτάζοντας τη βροχή που πέφτει, γιατί να μην το κάνετε με στυλ; Γνωρίστε το νέο, ξύλινο κρεβάτι-καναπέ που προστέθηκε στη συλλογή μας, το VADEHAVET, το οποίο δείχνει υπέροχο ακριβώς δίπλα από το παράθυρο. 

 
Το VADEHAVET είναι ένα τέλειο δείγμα του κομψού, Σκανδιναβικού μινιμαλισμού. Η απλότητα και η λειτουργικότητά του, το κάνουν να ταιριάζει απόλυτα σε κάθε διακόσμηση.

Το πλαίσιο και τα ποδαράκια του VADEHAVET είναι από FSC πιστοποιημένο μασίφ δρυ (FSC® N001715). Αυτό σημαίνει ότι η ξυλεία προέρχεται από υπεύθυνη υλοτομία, όπου δεν κόβονται περισσότερα δέντρα από ότι ένα δάσος μπορεί φυσικά να αντικαταστήσει. Το κάθισμα αποτελείται από λωρίδες, από αδιάβροχο, ανθεκτικό πολυεστέρα, και έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ακόμα, έχουμε βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν εμφανείς βίδες σε αυτή την απλή και κομψή κατασκευή.

Εάν θέλετε να ελαφρύνετε λίγο τη διακόσμηση, προσθέστε όμορφα μαξιλαράκια και ζεστά ριχτάρια – και μετατρέψτε το σε ένα όμορφο ανάκλινδρο.


Το κρεβάτι-καναπές VADEHAVET δείχνει εξίσου όμορφο από κάθε γωνιά, έτσι μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε θέλετε. Δείχνει υπέροχο μπροστά από το παράθυρο, όπου μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς να κρύβει κάτι από τη θέα.

Είναι εξαιρετικό καθώς μπορεί να είναι μέρος της διακόσμησης, ενώ παράλληλα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πάρετε έναν απογευματινό υπνάκο.


Τα κρεβάτια-καναπέδες είναι στυλάτα, άνετα και ευέλικτα. Ένα κρεβάτι-καναπές καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από έναν καναπέ και σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στη διακόσμηση του χώρου σας. Είναι κομψό και χρήσιμο, μπορείτε να το τοποθετήσετε στο υπνοδωμάτιο σας ή σε κάποιο βοηθητικό χώρο και να βάζετε τα ρούχα της επόμενης μέρας ή να κάθεστε για να φορέσετε τα παπούτσια σας. Ακόμα, στο καθιστικό προσφέρει επιπλέον θέσεις για τους καλεσμένους σας. Τέλος, είναι τόσο ωραίο που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Τοποθετήστε το στο χωλ, το γραφείο ή οπουδήποτε πιστεύετε ότι ταιριάζει.

Διαβάστε για τη συλλογή μας VANDSTED που ξεχώρισε με 4 αστέρια


Εσείς που θα τοποθετήσετε το δικό σας κρεβάτιι-καναπέ; Γράψτε μας στα σχόλια. 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ