Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Κρεβάτι στρωμένο με παιδική παπλωματοθήκη και παιδικά λούτρινα παιχνίδια

Σχεδιάστε με ευκολία το παιδικό δωμάτιο

Το να περπατάει κανείς σε ένα χαοτικό, ακατάστατο, αναχρονιστικό παιδικό δωμάτιο, μπορεί να είναι απογοητευτικό. Το παιδί σας είναι βέβαιο ότι δεν χρειάζεται αυτό το τεράστιο, παλιομοδίτικο τραπέζι στη γωνία του δωματίου. Αντιθέτως, ήδη αναζητά το μέρος που θα βάζει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια του ή τις κούκλες της. Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν και γίνονται από μωρά μικρά παιδάκια και από παιδάκια μαθητές και αμέσως μετά έφηβοι! 

Η ιδέα του να αλλάζετε τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου συνεχώς, θα λέγαμε ότι είναι τρομακτική, όχι μόνο γιατί αισθάνεστε ότι δεν ξέρετε ακριβώς τι να βάλετε, αλλά γιατί χρειάζεστε σίγουρα κάτι που να "μεγαλώνει" μαζί με τα παιδιά σας..

Υπάρχει ελπίδα! Η δημιουργία ενός υπέροχου παιδικού υπνοδωματίου μπορεί να αποδειχθεί παιχνιδάκι. Ακολουθήστε τα 3 tips που ακολουθούν για ένα υπέροχο, λειτουργικό υπνοδωμάτιο, ευέλικτο σε αλλαγές σε όλες τις ηλικίες και τα στάδια.
 

Ποιες είναι οι ιδέες για μοντέρνα παιδικά υπνοδωμάτια;

Όταν πρόκειται να διακοσμήσετε το δωμάτιο ενός παιδιού από την αρχή, σκεφτείτε τι χρειάζεται ένα παιδί. Βρείτε τα βασικά έπιπλα, όπως ένα κρεβάτι, μια συρταριέρα και χώρους για την αποθήκευση των παιχνιδιών. Αλλά κρατήστε το απλό και αφήστε χώρο για όσα πράγματα χρειάζονται να βρίσκονται εκεί. 

Το κρεβάτι GILLELEJE είναι υπέροχο για κάθε ηλικία, καθώς διαθέτει προστατευτικό κάγκελο για το μέρος που είναι ανοιχτό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν τα παιδιά είναι μικρά, και να αφαιρεθεί όταν είναι μεγαλύτερα. Μήπως είναι ιδανικό και για τη δημιουργική φαντασία των παιδιών; Τι θα λέγατε αν αποτελούσε το ορμητήριο τους ή αν μετατρεπόταν σε καράβι πειρατή, όπου γύρω από τα προστατευτικά θα απλωνόταν μια θάλασσα;  


Συνήθως, το παιδικό υπνοδωμάτιο είναι από τα μικρότερα δωμάτια του σπιτιού, αλλά χρειάζεστε χώρο για να παίζουν τα παιδιά (και να μην είναι όλη την ώρα μέσα στα πόδια σας!). Μια πρακτική ιδέα είναι να επιλέξετε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο στη βάση του, όπως το κρεβάτι EGERSUND, όπου θα μπορείτε να αποθηκεύετε τα παιχνίδια ή να εξοικονομήσετε χώρο από άλλες αποθηκευτικές προσθήκες. 

Είναι τέλειο και για το εφηβικό δωμάτιο, καθώς, η αισθητική και το στυλ του ταιριάζουν απόλυτα σε αυτά που αναζητούν οι έφηβοι.

Μονό κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο στη βάση του κρεβατιού


Μπορείτε να προσθέσετε υπέροχες παιδικές παπλωματοθήκες όσο τα παιδιά είναι μικρά για να δώσετε ακόμα πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στο δωμάτιο και να τις αλλάξετε μόλις τα παιδιά μεγαλώσουν. Επιτρέψτε τους να εξερευνήσουν τον κόσμο με το υπέροχο σετ ADEA.

Παιδικά σετ παπλωματοθήκης για αγόρια και κορίτσια


Πολύχρωμο ή κλασικό λευκό;

Εάν έχετε ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα και δεν έχετε χρόνο να είστε διαρκώς στα μαγαζιά, τότε, επιλέξτε κλασικά χρώματα από την αρχή, όπως για παράδειγμα έπιπλα σε λευκό χρώμα. Στα παιδιά αρέσουν τα πολύχρωμα, παιχνιδιάρικα δωμάτια, αλλά αντί να πάρετε ένα κίτρινο κρεβάτι ή ένα κόκκινο τραπεζάκι, καλύτερα να προσθέσετε διάφορα αξεσουάρ με χρώμα. Έτσι, μπορείτε να δώσετε στο δωμάτιο μια δημιουργική, χαρούμενη διάθεση.

Λούτρινα παιχνίδια σε σχήμα χταποδιού και ιππόκαμπου, κουβερλί σε κίτρινο χρώμα και διακοσμητικά μαξιλάρια


Άλλωστε, είναι εύκολο να αντικαταστήσετε ένα μαξιλαράκι ή ένα παιδικό χαλί, μόλις τα παιδιά μεγαλώσουν και απλά βαρεθούν ότι μέχρι πριν 2, 3 χρόνια τα γέμιζε χαρά. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να αλλάξετε κρεβάτι...

Χαλάκι παιδικό με αριθμούς και γράμματα και αποθηκευτικά κουτιά και καλάθια


Κάντε το προσωπικό θέμα

Αγχώνεστε όταν σκέφτεστε παιδιά και λευκά έπιπλα; Μην ανησυχείτε. Υπάρχουν μαρκαδόροι και κηρομπογιές που αφαιρούνται εύκολα από τα έπιπλα, αλλά μήπως να δώσετε πιο προσωπικό τόνο στο θέμα "έπιπλα "τη στιγμή που θα τα πάρετε; Ενθαρρύνετε τα παιδιά να σκεφτούν ότι τα έπιπλα είναι δικά τους, μπορούν να προσθέσουν αυτοκόλλητα ή να τα ζωγραφίσουν, με δική τους "ευθύνη". Αν αλλάξουν γνώμη μεγαλώνοντας για το αυτοκόλλητο του Paw Patrol, βάλτε ένα του Batman από πάνω ή καλύψτε το δημιουργικά. Αλλιώς θα νιώσετε ότι εξαντλήστε αν σκέφτεστε διαρκώς τα έπιπλα.

Με λίγη σκέψη, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παιδικό δωμάτιο το οποίο θα είναι διαχρονικό για πολλά χρόνια, θα προσαρμόζεται στις ανάγκες των παιδιών καθώς αυτά μεγαλώνουν, ενώ εσείς θα απολαμβάνετε ένα δωμάτιο που μπορεί με οικονομικό τρόπο να αλλάξει ριζικά εμφάνιση. Θα έχετε κάνει μια υπέροχη δουλειά!

Ανακαλύψτε περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Οδηγός κρεβατιών

Οδηγός κρεβατιών

Ποιο επίστρωμα και ανώστρωμα πρέπει να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Ποιο επίστρωμα και ανώστρωμα πρέπει να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Ποιο είναι το καλύτερο στρώμα για εσάς; Ο απόλυτος οδηγός

Ποιο είναι το καλύτερο στρώμα για εσάς; Ο απόλυτος οδηγός