Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Παιδί που παίζει σε υπολογιστή

Πώς να επιλέξετε μια καρέκλα gaming και ένα γραφείο

Η καλύτερη καρέκλα gaming και το καλύτερο gaming γραφείο είναι ρυθμιζόμενα, ώστε να μπορείς να αλλάξεις τις θέσεις τους και να τα προσαρμόσεις στο σωματότυπο του παίκτη. Δεν υπάρχουν δύο άτομα που να έχουν το ίδιο ύψος, το ίδιο βάρος ή την ίδια μυϊκή δύναμη, και κάθε άτομο έχει τις δικές του προτιμήσεις σχετικά με τη στάση που θα έχει όταν κάθεται. Όταν πρόκειται για παιδιά, είναι ακόμα πιο σημαντικό η καρέκλα να είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να συνεχίζει να είναι άνετη και να παρέχει τη σωστή υποστήριξη στο παιδί καθώς αυτό μεγαλώνει.

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να έχετε την καλύτερη εμπειρία gaming, με την καλύτερη καρέκλα και το τέλειο γραφείο:

1. Ποια καρέκλα gaming να αγοράσετε;

Η καλύτερη καρέκλα gaming διαθέτει ένα άνετο κάθισμα, το οποίο βοηθά στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Επιπλέον, διαθέτει ρυθμιζόμενους βραχίονες, ρυθμιζόμενο ύψος και ρυθμιζόμενη πλάτη, ώστε να μπορείτε να την προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες.

2. Πώς να ρυθμίσετε μια καρέκλα gaming  

Ρυθμίστε την καρέκλα έτσι ώστε οι γοφοί και τα γόνατά σας να βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας φτάνουν στο πάτωμα ή ότι διαθέτετε υποπόδιο για να τα στηρίζετε. Εάν τα γόνατά σας είναι πολύ ψηλότερα συγκριτικά με τους γοφούς σας, μπορεί να αποτρέψει την ομαλή ροή του αίματος. Αν είναι πολύ πιο χαμηλά, μπορεί να προκληθεί πίεση στη μέση σας. Δείτε τι σας ταιριάζει και προσαρμόστε την ανάλογα.

Αναφορικά με τη ρύθμιση της κλίσης της πλάτης δεν υπάρχει μία και μοναδική απάντηση στο ερώτημα. Χρειάζεται να δοκιμάσετε διαφορετικές θέσεις. Ξεκινήστε με μια μικρή κλίση και ρυθμίστε την ανάκλιση έως ότου αισθανθείτε ότι η σπονδυλική σας στήλη βρίσκεται σε φυσική στάση.

Ρυθμίστε τους βραχίονες έτσι ώστε οι αγκώνες σας να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών όταν χρησιμοποιείτε το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο.

Gaming καρέκλα και gaming γραφείο


Η καρέκλα gaming NIBE της συλλογής μας, σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες, διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος και έχει ένα άνετο κάθισμα, ρυθμιζόμενους βραχίονες και μηχανισμό ανάκλισης, για να μπορείτε να βρείτε τη θέση που σας ταιριάζει.

3. Η σωστή θέση πληκτρολογίου και ποντικιού

Όταν οι αγκώνες σας σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών, θα πρέπει να μπορείτε να φτάσετε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι χωρίς να τεντώνετε τους ώμους σας. Ακόμα, βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεται να λυγίζετε τους καρπούς σας. Και πάλι: Προσπαθήστε να βρείτε μια χαλαρή, φυσική στάση προσαρμόζοντας τη ρυθμιζόμενη gaming καρέκλα, έτσι ώστε να αισθάνεστε άνετα.

4. Πώς να τοποθετήσετε την οθόνη

Προσπαθήστε να τοποθετήσετε την οθόνη περίπου σε απόσταση ενός χεριού και μη φοβηθείτε να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Τα μάτια όλων είναι διαφορετικά, οπότε η σωστή θέση για εσάς μπορεί να είναι λίγο πιο κοντά ή λίγο πιο μακριά. Η ιδανική απόσταση σας επιτρέπει να βλέπετε μικρά αντικείμενα και χαρακτήρες, χωρίς να κουράζει τα μάτια σας.

5. Ύψος και κλίση οθόνης

Όταν κάθεστε ευθεία, τα μάτια σας πρέπει να βρίσκονται στο πάνω 1/3 μέρος της οθόνης. Εάν η οθόνη έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά, μπορεί να χρειάζεται να κάνετε υπερέκταση στον αυχένα σας. Εάν έχει τοποθετηθεί πολύ χαμηλά, μπορεί να λαμβάνετε μια θέση με πρόσθια κλίση του κεφαλιού.

Δεν πειράζει κανέναν αν το γραφείο φαίνεται cool. Ένα gaming γραφείο με led φωτισμό θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

6. Επιτρέψτε στα μάτια σας να ξεκουραστούν

Όταν χρησιμοποιούμε μια οθόνη, συχνά ξεχνάμε να ανοιγοκλείσουμε τα μάτια μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υγραίνονται τα μάτια μας όταν κοιτάμε την οθόνη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, γι΄ αυτό μπορείτε να κάνετε μερικές ασκήσεις στα μάτια σας χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο: Κοιτάξτε πέρα από την οθόνη τουλάχιστον κάθε 20 λεπτά και προσπαθήστε να κοιτάτε ένα αντικείμενο 5-10 μέτρα μακριά για τουλάχιστον 20 δεύτερα. 

7. Κάντε διαλείμματα και κινηθείτε

Ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός φοβερού παιχνιδιού, βεβαιωθείτε ότι κάνετε μικρά διαλείμματα. Κάθε φορά που το παιχνίδι φορτώνει ή τελειώνετε ένα level, σηκωθείτε και πάρτε ένα σάντουιτς ή γεμίστε το μπουκάλι σας με νερό.

Μην ξεχνάτε να μένετε ενυδατωμένοι – ένα gaming γραφείο που διαθέτει θήκη για το ποτήρι σας σάς προστατεύει από το να χυθεί το ρόφημά σας στο πληκτρολόγιο.

Η σωστή κυκλοφορία του αίματος και το να αφήνετε τα μάτια σας να ξεκουράζονται, αποτελούν μέρος της αποθεραπείας. Κάντε τουλάχιστον ένα διάλειμμα 10 λεπτών ανά μία ώρα.

Ακόμα, πάρτε λίγο καθαρό αέρα. Ένας σύντομος περίπατος έξω είναι ένας ιδανικός τρόπος για να κάνετε ένα διάλειμμα και να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Φροντίστε να παραμείνετε σε φόρμα – για παράδειγμα πηγαίντε για ποδόσφαιρο, ή κάντε απλές ασκήσεις όπως προβολές, squats, σανίδες, κοιλιακούς και push-ups. Τόσο το σώμα σας, όσο και οι αθλητικές δεξιότητες σας θα επωφεληθούν από κάτι τέτοιο.

Το gaming γραφείο HALSTED διαθέτει σημείο αποθήκευσης για τα ακουστικά σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή