Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ* 

Γυναίκα που κοιμάται σε κρεβάτι

Ποιο είναι το δικό σας αποτέλεσμα ύπνου;

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Υπνοδωμάτιο, Συμβουλές ύπνου

Ετικέτες: Συμβουλές ύπνου, Υπνοδωμάτιο

Ένας καλός ύπνος κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι απαραίτητος για την ποιότητα της ζωή σας. Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ εάν μπορείτε να βελτιώσετε τον ύπνο σας, μην το ψάχνετε άλλο. Με το νέο Τεστ Ύπνου, το οποίο ανέπτυξε η JYSK, μπορείτε να βρείτε το αποτέλεσμα σας και σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους σαν εσάς να ανακαλύψετε αν χρειάζεται να αναλάβετε δράση.

Ορισμένες περιστάσεις επηρεάζουν την ποιότητα τους ύπνου σας και δεν υπάρχει μία και μοναδική "συνταγή" για ένα επιτυχημένο ύπνο. Μπορεί να μην κοιμάστε πολύ ή να ξυπνάτε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πιθανότατα να μην αισθάνεστε ξεκούραστοι όταν χτυπάει το ξυπνητήρι το πρωί. Ίσως ξυπνάτε με πόνους στον αυχένα ή να νιώθετε μια δυσκαμψία σε άλλα μέρη του σώματός σας. Επίσης, η θερμοκρασία επηρεάζει τον ύπνο. Όλα αυτά τα περιστατικά επηρεάζουν την ευεξία σας, οπότε είναι σημαντικό να πάρετε τον ύπνο σας στα σοβαρά.

Κάντε το Τέστ Ύπνου, ή κατευθυνθείτε στο πλησιέστερο σε εσάς JYSK κατάστημα, όπου το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα χαρεί να σας συμβουλεύσει ώστε να έχετε έναν καλύτερο ύπνο.

Στη JYSK, είμαστε άρτια εκπαιδευμένοι στα προϊόντα που βελτιώνουν τον ύπνο σας και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το στρώμα, το πάπλωμα και το μαξιλάρι που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.