Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Οργανώστε το υπνοδωμάτιο σας με είδη αποθήκευσης υπνοδωματίου

Οργανώστε το χώρο σας με είδη αποθήκευσης υπνοδωματίου

Έφτασε η ώρα να οργανώσετε τη ζωή σας; Αν ξεφορτωθείτε τα πράγματα που δε χρησιμοποιείτε, πιθανότατα θα αισθανθείτε ιδιαίτερα δυναμικοί και αποτελεσματικοί. Ή μήπως σας είναι δύσκολο να αποχωριστείτε μερικά από τα πράγματα σας; Εκτός, αν ζείτε σε ένα μικρό σπίτι με περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο. Σε κάθε περίπτωση – μη φοβάστε – είναι απλά θέμα αξιοποίησης κάθε τετραγωνικού του σπιτιού σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κρατήσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα ή να αποθηκεύσετε τα χειμερινά μέχρι του χρόνου, και να έχετε ένα όμορφο και τακτοποιημένο σπίτι, το οποίο δε θα απομυζά την ενέργειά σας. 

Το δωμάτιο που προορίζεται για την αποκατάσταση των επιπέδων της ενέργειάς σας είναι το υπνοδωμάτιο. Είναι σημαντικό αυτό το δωμάτιο να δείχνει ήρεμο και φιλόξενο – το χάος και η αταξία δε βοηθούν. Θα σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε την ακαταστασία και να οργανώσετε το χώρο σας με μερικές έξυπνες αποθηκευτικές ιδέες για το υπνοδωμάτιο σας. 

Ανακαλύψτε περισσότερες χρήσιμες συμβουλές και μυστικά για την οργάνωση του υπνοδωματίου σας εδώ.

Χρησιμοποιήστε το χώρο κάτω από το κρεβάτι σας

Συνήθως ξεχνάμε το χώρο κάτω από το κρεβάτι. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να τον αξιοποιήσετε. Ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε κουτιά αποθήκευσης κρεβατιού. 


Γεμίστε τα κουτιά με τα πράγματά σας. Σκεφτείτε τι θα αποθηκεύσετε κάτω από το κρεβάτι σας. Αποθηκεύστε πράγματα τα οποία χρησιμοποιείτε συχνά και στα οποία θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση, όπως σεντόνια, παπούτσια ή προσωπικά έγγραφα.

  

Τα πλαστικά κουτιά κρεβατιού είναι εύκολο να καθαριστούν και οικονομικά. Εάν θέλετε ένα πιο εξεζητημένο αποτέλεσμα, τότε επιλέξτε ψάθινα καλάθια και τοποθετήστε έτσι ώστε να είναι ορατά.


Επιλέξτε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο

Ακόμη ένας τρόπος να δημιουργήσετε αποθηκευτικό χώρο στο υπνοδωμάτιο σας είναι να επιλέξετε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικά συρτάρια. Αυτή η κομψή λύση μετατρέπει την αποθήκευση σε κομμάτι της διακόσμησης. Επιλέξτε ένα σκελετό κρεβατιού με αποθήκευση, όπως το FAVRBO ή το LIMFJORDEN που έχουν βαθμολογηθεί με 4,5 αστέρια, και τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένα συρτάρια στο κάτω μέρος τους. 


Δείτε τη συλλογή κρεβατιών μας εδώ.

Χρειάζεστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο παιδικό ή το εφηβικό υπνοδωμάτιο; Τότε, ρίξτε μια ματιά στο κρεβάτι BILLUND, το οποίο είναι μονό με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο. Ένα κρεβάτι με αποθήκευση είναι ιδανικό για το παιδικό δωμάτιο, καθώς τα συρτάρια είναι εύκολα προσβάσιμα από τα παιδιά. Τοποθετήστε τα παιχνίδια και τα βιβλία των παιδιών στα συρτάρια, για να μπορούν να τα πάρουν από εκεί – και ιδανικά θα μπορούν να τα τακτοποιούν μόνα τους.


Μια καλή συμβουλή για την αποθήκευση των εποχιακών ρούχων είναι να χρησιμοποιήσετε σακούλες αποσυμπίεσης κενού αέρος. Με αυτό τον τρόπο, τα ρούχα καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και μπορείτε να αποθηκεύσετε ακόμα περισσότερα πράγματα κάτω από το κρεβάτι σας!

 

Χρησιμοποιήστε μια πρακτική τσάντα για τα παπλώματα και τα μαξιλάρια και αποθηκεύστε τα κάτω από το κρεβάτι ή πάνω στη ντουλάπα. Το πλέγμα βελτιώνει τη ροή του αέρα μέσα στην τσάντα. Μια καλή ιδέα είναι να πλύνετε τα μαξιλάρια και τα παπλώματα πριν τα αποθηκεύσετε. Διαβάστε εδώ χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα και τη συντήρηση των μαξιλαριών και των παπλωμάτων σας.

Μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας συμβουλές αποθήκευσης!  

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών