Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
CREATIVE MIND

Νέα τάση στη JYSK: Creative Mind

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση

Καλωσορίστε τη νέα, παιχνιδιάρα και ανεπιτήδευτη τάση της JYSK, CREATIVE MIND. Αυτή η τάση συνδυάζει θηλυκά μοτίβα με έθνικ λεπτομέρειες, δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον. Με επιρροές από το μποέμ και το χίπικο στυλ, θα διευρύνει τους ορίζοντες σας. 

Ακολουθήστε την CREATIVE MIND τάση και δημιουργήστε ένα αέρινο καθιστικό με ανάλαφρα, φωτεινά έπιπλα, όπως η πολυθρόνα PETERSBORG ή η πολυθρόνα LISELEJE από ρατάν.


Με απαλά και εμπνευσμένα υλικά, όπως το ξύλο και το βελούδο, αυτή η τάση δίνει χώρο στο απρόβλεπτο. Ο πειραματισμός με νέους και ασυνήθιστους συνδυασμούς είναι το κεντρικό χαρακτηριστικό αυτής της τάσης. Μην περιορίσετε τον εαυτό σας, σκεφτείτε έξω από τις παραδοσιακές νόρμες. Συνδυάστε την καρέκλα DAMMEN, η οποία διατίθεται σε διάφορα χρώματα, με το τραπέζι RINGSTED, που μας θυμίζει κάτι από τη δεκαετία του '70.


Η χρωματική κλίμακα της τάσης CREATIVE MIND κυμαίνεται σε φωτεινές αποχρώσεις για να επιτείνει την απαλή έκφραση, ενώ οι αποχρώσεις του κίτρινου του κάρυ θα σας τραβήξουν την προσοχή.


Τα σχέδια, στα υφάσματα και τα κεραμικά, είναι ένας συνδυασμός παραδοσιακών ανατολίτικων λαχούρ μοτίβων και χειροποίητων τεχνικών τύπωσης.


Δημιουργήστε μικρά σκηνικά με αντικείμενα που ταιριάζουν μεταξύ τους. Βρίσκονται εκεί για να συμπληρώσει το ένα το άλλο και να σας κάνουν χαρούμενους.

Ένας εσωτερικός χώρος με ασυνήθιστες διακοσμητικές λύσεις και έναν παιχνιδιάρικο τόνο, μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας, να αναδείξει νέες πτυχές του σπιτιού σας, και ίσως του εαυτού σας.


Η τάση CREATIVE MIND είναι μία από τις τρεις νέες τάσεις διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων της JYSK αυτή τη σεζόν. Η εξειδικευμένη ομάδα του τμήματος Range and Design επέλεξε προσεκτικά τα προϊόντα ώστε να ταιριάζουν σε κάθε τάση.