Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Μπουφές με κόκκινο βάζο και χρωματιστό κερί σε κηροπήγιο

Νέα συλλογή Nordic Mood: Έμπνευση για μια πολύχρωμη διακόσμηση

Η νέα συλλογή προϊόντων υπό το πρίσμα της τάσης Nordic Mood φέρνει νέα χρώματα στο σπίτι σας, ενώ μας ενθαρρύνει με μια ανανεωμένη ελπίδα για το μέλλον.

Η διασκέδαση με τα χρώματα βρίσκεται σε διάφορα στοιχεία της συλλογής, όπως στο βάζο KASPER, του οποίου τα παστέλ χρώματα αλληλοεπιδρούν. Το βάζο είναι από φυσητό γυαλί, που καθιστά κάθε ένα από αυτά μοναδικό στα χρώματα και στην επιφάνεια, η οποία θυμίζει το φίλντισι. Το βάζο KASPER είναι υπέροχο με χρώματα που μαγνητίζουν και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με ένα πολύχρωμο μπουκέτο λουλουδιών.

Βάζο από φυσητό γυαλί με ένα μπουκέτο από τεχνητά λουλούδια μπροστά από μπουφέ με ανοιχτό πορτάκι και μέσα στον μπουφέ στρογγυλό αποθηκευτικό κουτί


“Σε αυτή τη συλλογή Nordic Mood, αναδείξαμε τα χρώματα και ειδικά τα παστέλ και τις κόκκινες αποχρώσεις, δίνοντας στη συλλογή μια θηλυκή έκφραση. Τα χρώματα φέρνουν χαρά στο σπίτι σας, η οποία είναι απαραίτητη μετά από μια μακρά περίοδο, όπου η αβεβαιότητα έχει χαρακτηρίσει τις ζωές των περισσοτέρων ανθρώπων,” μας λέει η Tina Nymann, Category Buyer στη JYSK.


Η γυναικεία πινελιά είναι εξίσου εμφανής και στα απαλά υφάσματα. Πάρτε για παράδειγμα το διακοσμητικό μαξιλάρι DAGFIOL, το οποίο μας φέρνει στο μυαλό τα χρώματα της άνοιξης. Το ριγέ μαξιλάρι DAGFIOL είναι κατασκευασμένο από 100% απαλό, δομής υφαντού βαμβάκι με διακοσμητικά κρόσσια. Αυτή η αίσθηση θηλυκότητας σας προσκαλεί να πειραματιστείτε με χρώματα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Ριγέ διακοσμητικό μαξιλάρι πίσω από κόκκινο βάζο και κηροπήγιο με πολύχρωμο κερί


Έντονα χρώματα σε απλά προϊόντα

Παρότι η συλλογή χαρακτηρίζεται από υπέροχα χρώματα, στο επίκεντρο παραμένει η κλασική Σκανδιναβική εμφάνιση, η οποία επιτυγχάνεται με τη μινιμαλιστική έκφραση.

“Η συλλογή χαρακτηρίζεται από μία χρωματιστή, αλλά συνάμα απλή έκφραση. Για παράδειγμα, το τεχνητό φυτό RAGNAR, σε σχήμα ορχιδέας, είναι εμπνευσμένο από τα έντονα χρώματα και την ηρεμία των Ιαπωνικών κήπων. Το λουλούδι είναι ακόμα πιο όμορφο όταν στέκεται μόνο του μέσα στην απλότητά του. Γι' αυτό μπορεί να συνδυαστεί με το βάζο EGMUND, το οποίο ταιριάζει στην απλή του έκφραση και στις κόκκινες αποχρώσεις του,” μας λέει η Tina Nymann.

Κόκκινο βάζο και διακοσμητικό, στρογγυλό κουτί αποθήκευσης σε τραπεζάκι


Το τεχνητό λουλούδι RAGNAR είναι κομψό και δείχνει φυσικό, ενώ το έντονο κόκκινο χρώμα του θα φέρει ζωή και στον πιο απλό χώρο.

Η νέα συλλογή Nordic Mood βρίσκεται στα καταστήματα JYSK και online στη JYSK.gr από τις 25 Ιανουαρίου.

Βρείτε περισσότερες ιδέες για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG