Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Σαλονοτραπεζαρία με ροζ ντουλάπι τοίχου, γκρι καναπέ κρεβάτι, παραβάν από μπαμπού, γραφεία από μπαμπού και γκρι καρέκλες τραπεζαρίας

MINDFUL GARDEN - μία τάση με θετική ενέργεια

Στη JYSK, υπάρχουν τρεις τάσεις που θα μας συντροφεύσουν στη χειμερινή συλλογή 2021: η τάση RESET BASIC, η τάση INFUSION και η τάση MINDFUL GARDEN.

Με μια θετική και προοδευτική προσέγγιση όσων αφορά νέους τρόπους όπου το παλιό μετατρέπεται σε διαχρονικό, ο σχεδιασμός της τάσης MINDFUL GARDEN εξυμνεί τη ζωή στο σπίτι. Μετακομίζοντας σε ένα μικρό σπίτι, υπάρχουν πολλοί τρόποι να δημιουργήσουμε περισσότερο χώρο και να μετατρέψουμε το σπίτι σε έναν ζεστό χώρο με την προσωπική μας πινελιά. Βάλτε απλά ένα βάζο ή ένα κερί στο τραπέζι, καθίστε αναπαυτικά στον διθέσιο καναπέ LISELEJE και χαρίστε στον εαυτό σας αυτή τη μοναδική εμπειρία, του να τον χρησιμοποιήσετε όλο για εσάς. 


Τα σχέδια δημιουργούν αρμονικούς συνδυασμούς και μοναδικές αντιθέσεις. Το μέταλλο και το γυαλί συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα industrial look. Στο ράφι τοίχου ASSENS το ροδακινί χρώμα δίνει μια βιομηχανική εμφάνιση και μια θηλυκή αίσθηση.

Ράφια τοίχου σε ροδακινί απόχρωση με γυάλινα μπολ, κούπες και ένα αποθηκευτικό κουτί


Μπορείτε να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα συνδυάζοντας έπιπλα από διαφορετικά υλικά. Συνδυάστε το έπιπλο τουαλέτας SAKSILD από μπαμπού με το πουφ GISLEV, το οποίο διαθέτει επένδυση σε σκούρο γκρι χρώμα και αποθηκευτικό χώρο.


Σε ένα μικρό σπίτι, μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο δημιουργώντας ξεχωριστές ζώνες χρησιμοποιώντας ένα παραβάν, όπως το LANGEBJERG, ως διαχωριστικό.

Ένα παραβάν από μπαμπού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαχωριστικό δωματίου ανάμεσα στην τραπεζαρία και στον χώρο ύπνου


Στην τάση MINDFUL GARDEN, τα σχέδια και οι επιφάνειες βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς κινούμαστε στο εσωτερικό για να δημιουργήσουμε μια ζεστή φωλιά. Ο γκρι καναπές κρεβάτι PARADIS είναι ιδανικός για μικρά διαμερίσματα και με μερικά μαξιλάρια και ριχτάρια μπορεί να γίνει ακόμα πιο ζεστός και φιλόξενος.

Τριανταφυλλί ράφι τοίχου, γκρι καναπές κρεβάτι και τραπεζάκια βοηθητικά σε χρώμα βουργουνδίας


Τα λουλούδια κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, αλλά σε συνδυασμό με διακοσμητικά γρασίδια και σε εξεζητημένες συνθέσεις, δημιουργούν μια συναρπαστική εμπειρία. Βάλτε ένα μπουκέτο σε ένα ρουστίκ αποθηκευτικό βάζο, όπως το YNGVE, ή περιοριστείτε σε ένα μόνο κλαδί στο κομψό βάζο DENNO.

Γραφεία από μπαμπού σε συνδυασμό με καρέκλες τραπεζαρίας


Τα χρώματα είναι φρέσκα και αξίζουν να είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας, εξακολουθώντας να διατηρούν μια θηλυκότητα στις αποχρώσεις τους, όπως το σκονισμένο τριανταφυλλί που θα βρείτε στο ράφι τοίχου LOOK IN.

Ράφι τοίχου σε τριανταφυλλί χρώμα


Με το ένα μας πόδι σταθερά να πατάει στο παρελθόν και το άλλο να τρέχει προς το μέλλον, αυτές οι χειμερινές αποχρώσεις είναι δύσκολο να προσδιοριστούν και αυτό είναι που τις κάνει ιδιαίτερες.

Εμπνευστείτε κι από τις δύο άλλες χειμερινές τάσεις της JYSK: την τάση RESET BASIC και την τάση INFUSION.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG