Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-60%*

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μαζί σας σε κάθε βήμα

Μαζί σας σε κάθε βήμα

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Σχετικά με τη JYSK

Γεια σας, πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Αν και στον ιστότοπό μας θα βρείτε πολλές πληροφορίες, μερικές φορές είναι ευχάριστο και πιο εύκολο απλά να ενημερώνεστε από κάποιον. Η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά σας.

Όταν δε βρίσκεστε σε ένα από τα καταστήματά μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω Facebook, email ή τηλεφωνικά.


Κατερίνα Social Media and Digital Coordinator
ΖΩΗ

Καλησπέρα
Πριν αγοράσω οποιοδήποτε έπιπλο θέλω να σιγουρευτώ ότι υπάρχει υπηρεσία συναρμολόγησης ή έστω κάποιοι συνεργάτες για συναρμολόγηση. Αν ναι μπορεί να γίνει την ίδια ημέρα μεταφορά και συναρμολόγηση και το κόστος (δύο κομοδίνα και μία συρταριέρα ) ??
Ευχαριστώ

Katerina

Καλησπέρα Ζωή,

Δε διαθέτουμε υπηρεσία συναρμολόγησης, αλλά τα προϊόντα περιλαμβάνουν οδηγίες και μπορούν εύκολα να συναρμολογηθούν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2111985096.

Στη διάθεσή σου,

Κατερίνα

Αθηνά Γιάπαπα

Καλημέρα.
Τα έπιπλα που πωλούνται στο κατάστημά σας είναι συναρμολογούμενα -τύπου ΙΚΕΑ flat box- ή αγοράζονται έτοιμα;
Εάν αγοράζονται έτοιμα/συναρμολογημένα, αναλαμβάνετε την μεταφορά τους και με τι κόστος;
Σας ευχαριστώ.

Katerina

Καλημέρα Αθηνά, Τα προϊόντα μας διατίθενται αποσυναρμολογημένα για την καλύτερη μεταφορά τους, ωστόσο διαθέτουμε λίστα συνεργατών για τη μεταφορά και τη συναρμολόγησή τους. Μπορείς να ενημερωθείς σχετικά καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2111985096. Στη διάθεσή σου, Κατερίνα

Σχόλια Blog