Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ* 

LIMHAMN 3-θέσιος καναπές με σεζλόνγκ, σε καθιστικό Σκανδιναβικού ύφους

LIMHAMN: Ένας κομψός και μοντέρνος καναπές

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Καθιστικό, Έμπνευση

Είμαστε υπερήφανοι που σας παρουσιάζουμε ένα από τα νεότερα μέλη της συλλογής μας: Τον καναπέ LIMHAMN.

Είναι τέλειο δείγμα της φθινοπωρινής τάσης που αποκαλούμε The Thinker. Η τάση βρίσκει τις ρίζες της στον κλασικό μινιμαλισμό του Σκανδιναβικού τρόπου ζωής. Τα χρώματα είναι μπλε, γκρι και μαύρο, χωρίς έντονες αντιθέσεις, που αποσπούν την προσοχή. Οι διαχρονικές και κομψές αποχρώσεις τους συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο δημιουργώντας ατμόσφαιρα για στοχασμό.
 


Εστιάζοντας σε καθαρά μοτίβα και γεωμετρικά στοιχεία, η τάση αυτή προσφέρει χώρο για περισυλλογή με μια σύγχρονη Σκανδιναβική οπτική.
 

Τριθέσιος και διθέσιος καναπές

Η απλότητα και η αρμονία είναι σαφής στον καναπέ LIMHAMN. Σας παραδίδεται έτοιμος να προσθέσει στυλ και άποψη στο σπίτι σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τον καναπέ όπως επιθυμείτε – ακόμα και στη μέση του δωματίου. Φαίνεται εξαιρετικός από όποια οπτική γωνία και αν τον δείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τα ποδαράκια, τα οποία διαθέτουν πλαστικά προστατευτικά για το πάτωμα, και τα μαξιλάρια, και είναι έτοιμος ο νέος άνετος καναπές σας.
 


Το πολυεστερικό ύφασμα (βαθμός τριβής 48.000 σύμφωνα με τη μονάδα μέτρησης αντοχής στη φθορά από τριβή Martindale) είναι ανθεκτικό τόσο στην έκθεση σε φως όσο και στο γάριασμα. Ο συνδυασμός του με τα μαξιλάρια, τα οποία είναι από εξαιρετικά ανθεκτικό πυρήνα αφρού, ο καναπές LIMHAMN σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την άνεση που θα σας προσφέρει τα επόμενα χρόνια.
 


Οι καναπέδες LIMHAMN διατίθενται σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές: δύο θέσεων, τριών θέσεων και τριών θέσεων με σεζλόνγκ (αριστερά ή δεξιά).
 

Displaying 0 - 0 of 0