Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Βιτρίνα σε καθιστικό και ένα μικρό επιτραπέζιο φωτιστικό

LEGACY LOUNGE: Εξερευνώντας το παρελθόν

Οι τάσεις της κοινωνίας μας αντανακλώνται και στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Στη JYSK οι εξειδικευμένοι σχεδιαστές μας και οι υπεύθυνοι του τμήματος αγορών διασφαλίζουν ότι οι τάσεις αποτυπώνονται στα σχέδια και στα προϊόντα μας. Μία από τις τρέχουσες τάσεις αφορά τη παρείσφρηση του παρελθόντος στο μέλλον. Η τεχνολογία, παρούσα σε κάθε λεπτό της ζωής μας, και η ψηφιακή κουλτούρα μας ωθούν να αναζητήσουμε την αναγνωρισιμότητα, αλλά και να ανακαλύψουμε το παρελθόν. Το vintage και το ρετρό στυλ είναι λέξεις-κλειδιά της τάσης που ονομάζουμε LEGACY LOUNGE.

Εάν είστε αρκετά μεγάλοι για να έχετε ζήσει την εποχή των 80s, σίγουρα θα αναγνωρίζετε το στυλ του κασπώ ABBAS. Το γλυκό πρόσωπο και ο λευκός πηλός αποτελούν μια σαφή αναφορά στα κασπώ που διακοσμούσαν αναρίθμητα σαλόνια πριν 35 χρόνια.

Πήλινο κασπώ πάνω σε βοηθητικό τραπεζάκι


Η αναζήτηση για το παρελθόν αποτυπώνεται στα υλικά, τα σχήματα και τη συνολική εικόνα. Το μικρό επιτραπέζιο φωτιστικό ALBERT, σε αποχρώσεις ρατάν, είναι όμοιο με καναβάτσο, το οποίο ήταν ένας ιδιαίτερα δημοφιλής τύπος ταπετσαρίας κατά τη δεκαετία του '70.

Μικρό επιτραπέζιο φωτιστικό πάνω σε συρταριέρα


Σχεδιάζουμε γραμμές προς το παρελθόν με προϊόντα που έχουν μια vintage και επαναχρησιμοποιούμενη εμφάνιση. Όπως για παράδειγμα, το καπιτονέ κάλυμμα κρεβατιού πλεκτό VALMUE, το οποίο μας γυρίζει πίσω στη δεκαετία του '70. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κάλυμμα κρεβατιού, σαν κουβέρτα πικ-νικ ή σαν ένα όμορφο ριχτάρι για τον καναπέ.

Καπιτονέ κάλυμμα κρεβατιού πάνω σε κρεβάτι


Το αποτέλεσμα είναι μια μοντέρνα και απλή lounge ατμόσφαιρα με μια πινελιά ζεστασιάς. Χρησιμοποιήστε τη βιτρίνα LANGELINJE για τα βιβλία σας, για κασπώ, για να τοποθετήσετε όμορφα διπλωμένα τα ριχτάρια σας ή άλλα αντικείμενα, που μπορούν να χρησιμεύσουν ως διακοσμητικά ακόμα κι αν δεν είναι.

Βιτρίνα σε καθιστικό γεμάτο χρώματα
Βιτρίνα LANGELINIE 2 πόρτες δρυς
350€/τμχ
449€ /τμχ
Κέρδος 22%


Η χρωματική παλέτα αντλεί έμπνευση από ένα μποέμ σύμπαν με ζεστές, θηλυκές αποχρώσεις, όπως αποτυπώνονται στο σετ παπλωματοθήκης SIMONE από 100% βαμβακερό σατέν.

Ριγέ σετ παπλωματοθήκης από 100% βαμβακοσατέν


Ουδέτερα χρώματα όπως καφέ και ζεστές αποχρώσεις της άμμου συνδυάζονται με θηλυκές αποχρώσεις του τριανταφυλλί και του κόκκινου. Η τάση LEGACY LOUNGE πηγαίνει ακόμα πιο πίσω στον χρόνο: Το βάζο SVERRE, στο χρώμα της τερακότας, έχει μια εμφάνιση που θα μπορούσε εύκολα να απεικονίζεται σε αρχαίους πίνακες.  

Βάζο με τεχνητά φτερά πάνω σε συρταριέρα


Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εμπνευστεί από ακόμα δύο τάσεις που έχουμε αυτή την περίοδο στη JYSK: την τάση VISION και την τάση EARTHEN LUXE.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς