Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Δείτε τη συλλογή μας από κομψά κρεβάτια-καναπέδες

Κρεβάτι-Καναπές: Μία στυλάτη & ευέλικτη επιλογή

Τα κρεβάτια-καναπέδες γίνονται σταδιακά αναπόσπαστο κομμάτι της επίπλωσης των σπιτιών στην Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι η ευελιξία αυτού του επίπλου είναι που το καθιστά ολοένα και πιο δημοφιλές. Αν θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα ενός κρεβατιού-καναπέ και να δεις αν ταιριάζει στο χώρο σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις!

Στη JYSK έχουμε μια μεγάλη συλλογή από μοντέρνα και άνετα κρεβάτια-καναπέδες. Καθώς λατρεύουμε τα daybeds και τα θεωρούμε μια ιδανική προσθήκη σε κάθε σπίτι, σε αυτό το άρθρο θα δώσουμε έμφαση σε 3 κρεβάτια-καναπέδες, τα οποία είναι πραγματικά η απόλυτη τάση και ευελπιστούμε να ταιριάζουν τέλεια και στο δικό σας σπίτι. 

NOREFJELL: Τέλειος σχεδιασμός & μοναδική άνεση

Το κρεβάτι-καναπές της συλλογής μας, NOREFJELL, είναι μία κομψή προσθήκη στο σπίτι σας. Είναι ένα έπιπλο υψηλού design με καθαρές γραμμές και Σκανδιναβικό σχεδιασμό. Διατίθεται σε ανοιχτό γκρι και σκούρο γκρι, για να μπορείτε να επιλέξετε την απόχρωση που θα κάνει το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο ή το χωλ σας να δείχνουν υπέροχα. Γιατί απλά το NOREFJELL είναι μια πρακτική λύση για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.


Μετατρέψτε την κουζίνα σας σε κάτι περισσότερο από ένα μέρος μαγειρικής. Τοποθετήστε ένα μονό κρεβάτι-καναπέ για να δημιουργήσετε στην κουζίνα σας μια όμορφη, άνετη γωνιά για να κάθεστε και να απολαμβάνετε στιγμές ζεστασιάς με τα παιδιά σας – διαβάστε τους ένα βιβλίο ή κάντε τα μαθήματα της επόμενης μέρας, ενώ τους ετοιμάζετε το βραδινό τους.

Μετατρέψτε το VARBJERG σε διπλό κρεβάτι-καναπέ

Ένας προφανής τρόπος να χρησιμοποιήσετε ένα κρεβάτι-καναπέ είναι σαν έξτρα χώρο ύπνου για τους φιλοξενούμενους σας και το daybed VARBJERG είναι μια εύκολη επιλογή. Έτσι, αν σκέφτεστε να αγοράσετε έναν καναπέ-κρεβάτι, τότε και ένα κρεβάτι-καναπές θα μπορούσε να είναι μια τέλεια λύση. Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το VARBJERG σε ένα διπλό κρεβάτι, το οποίο μόλις το διπλώνετε δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.


Το μαξιλάρι που διαθέτει καθιστά το VARBJERG ένα άνετο έπιπλο για τον απογευματινό σας ύπνο ή την ανάγνωση ενός καλού βιβλίου. Το κρεβάτι-καναπές VARBJERG είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα, για το λόγο αυτό μπορεί να φιλοξενήσει πολλές ώρες χαλάρωσης και στιγμές θαλπωρής.


VANTINGE: Χάρμα οφθαλμών

Το VANTINGE είναι σαν το VARBJERG, ένα πρακτικό κρεβάτι-καναπές, το οποίο μετατρέπεται εύκολα σε άνετο κρεβάτι. Μπορείτε να αναβαθμίσετε τον χώρο και να χαρίσετε επιπλέον άνεση στο κρεβάτι-καναπέ προσθέτοντας κομψά διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια. Σε ένα μικρό σπίτι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καναπέ κατά τη διάρκεια της μέρας και ως κρεβάτι τη νύχτα.

 

Δείτε τη συλλογή μας από κρεβάτια-καναπέδες και βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι. 

Διαβάστε ακόμα για το κομψό κρεβάτι-καναπέ VADEHAVET.
 


Εσείς σε ποιο δωμάτιο θα προσθέσετε το καινούργιο daybed σας; Γράψτε μας στα σχόλια.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ