Καναπές κρεβάτι - 2 σε 1

Είναι ένας καναπές κρεβάτι ένα έπιπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 2 ή 3 διαφορετικούς λόγους; Ναι, καθώς μπορείτε να καθίσετε σε αυτόν, να κοιμηθείτε ή να αποθηκεύσετε διάφορα αντικείμενα, αν διαθέτει αποθηκευτικό χώρο. Ένας καναπές-κρεβάτι μπορεί να προστεθεί τόσο στο καθιστικό, όσο και στο υπνοδωμάτιο ή στο δωμάτιο των φιλοξενούμενων. 
Οι καναπέδες-κρεβάτια της συλλογής μας είναι μοντέρνοι, με ανθεκτικά υφάσματα και μοναδικό στυλ. Ακόμη, υπάρχουν καναπέδες-κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο, για να οργανώσετε το σπίτι σας. Τέλος, στη συλλογή μας θα βρείτε πολυθρόνες-κρεβάτια. Μια πολυθρόνα-κρεβάτι μπορεί να προστεθεί σε έναν μικρό χώρο και να χρησιμεύσει ως επιπλέον χώρος ύπνου.

2θέσιος, 3θέσιος ή γωνιακός καναπές κρεβάτι;

Η απάντηση βρίσκεται στις ανάγκες σας, αλλά και στον χώρο που διαθέτετε. Έχετε ένα μικρό δωμάτιο και θέλετε να κάθεστε εκεί τα απογεύματα; Τότε, επιλέξτε έναν διθέσιο καναπέ-κρεβάτι, προσθέστε δίπλα ένα φωτιστικό δαπέδου ή ένα πορτατίφ και απολαύστε την ανάγνωση ενός βιβλίου σε ένα ήρεμο, άνετο περιβάλλον. Αναζητάτε έναν καναπέ για το καθιστικό με περισσότερες θέσεις; Τότε, ένας 3θέσιος καναπές-κρεβάτι ή ένας καναπές γωνία είναι ιδανικός για εσάς. Μπορείτε να κάθεστε άνετα εσείς και οι καλεσμένοι σας ή να τον ανοίξετε και να απολαύσετε ξαπλωμένοι την αγαπημένη σας σειρά. Οι καναπέδες-κρεβάτια της συλλογής μας ανοίγουν και κλείνουν εύκολα και έτσι δεν θα δυσκολεύεστε να μετατρέψετε τον καναπέ γρήγορα σε κρεβάτι ή το αντίστροφο. 

Πρακτικά έπιπλα για ένα φοιτητικό σπίτι

Είναι υπέροχο όταν το παιδί σας επιτυγχάνει να περάσει στη σχολή που πάντα επιθυμούσε. Τώρα, αυξάνονται οι πιθανότητες να μετακομίσει σε ένα μικρότερο, φοιτητικό σπίτι, για να απολαύσει την φοιτητική ζωή μακριά από το πατρικό. Βέβαια, μπορεί να δημιουργήσει τον προσωπικό χώρο στο δωμάτιο του. Όμως, θα χρειαστεί να επιπλώσετε το νέο σπίτι ή να αλλάξετε μερικά έπιπλα, ώστε να μετατρέψετε το παιδικό δωμάτιο σε νεανικό. Αγοράστε έπιπλα με πολλαπλές χρήσεις, τόσο για να κοστίσει λιγότερο, όσο και για να είναι πρακτικός ο χώρος, ειδικά αν πρόκειται για περιορισμένα τετραγωνικά. 
Ένας καναπές-κρεβάτι είναι ιδανικός για ένα φοιτητικό σπίτι, καθώς μπορεί ο χώρος που κοιμάται ο φοιτητής να είναι παράλληλα ο χώρος που θα καλέσει τους φίλους του, ο χώρος που θα διαβάσει ή θα φάει. Στη συλλογή μας θα βρείτε οικονομικούς καναπέδες κρεβάτια, άνετους και κομψούς, καθώς και άλλα φθηνά έπιπλα για να φτιάξετε το φοιτητικό σας σπίτι.