Εύχρηστοι & μοντέρνοι καναπέδες-κρεβάτια

Είναι ένας καναπές κρεβάτι ένα έπιπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 2 ή 3 διαφορετικούς λόγους; Ναι, καθώς μπορείτε να καθίσετε σε αυτόν, να κοιμηθείτε ή να αποθηκεύσετε διάφορα αντικείμενα, αν διαθέτει αποθηκευτικό χώρο. Ένας καναπές-κρεβάτι μπορεί να προστεθεί τόσο στο καθιστικό, όσο και στο υπνοδωμάτιο ή στο δωμάτιο των φιλοξενούμενων. 
Οι καναπέδες-κρεβάτια της συλλογής μας είναι μοντέρνοι, με ανθεκτικά υφάσματα και μοναδικό στυλ. Ακόμη, υπάρχουν καναπέδες-κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο, για να οργανώσετε το σπίτι σας, να αποθηκεύσετε τα κλινοσκεπάσματα ή τα διακοσμητικά είδη που δεν χρησιμοποιείτε.
Τέλος, στη συλλογή μας θα βρείτε πολυθρόνες-κρεβάτια. Μια πολυθρόνα-κρεβάτι μπορεί να προστεθεί σε έναν μικρό χώρο και να χρησιμεύσει ως επιπλέον χώρος ύπνου.

26 Προϊόν(τα)
  26 Προϊόν(τα)

  Καναπέδες-κρεβάτια - Καναπέδες-κρεβάτια

  Μια εξαιρετική προσφορά
  Καναπές-κρεβάτι HARNDRUP σκούρο μπλε
  250€/τμχ
  329€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  plus
  Μια εξαιρετική προσφορά
  Καναπές-κρεβάτι PARADIS ανοιχτό γκρι
  250€/τμχ
  329€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  plus
  Καναπές-κρεβάτι FALSLEV γκρι
  300€/τμχ
  429€ /τμχ
  Κέρδος 30%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Καναπές-κρεβάτι NEJEDE ανοιχτό γκρι
  325€/τμχ
  429€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Καναπές-κρεβάτι VARPELEV ανοιχτό γκρι
  350€/τμχ
  449€ /τμχ
  Κέρδος 22%
  gold
  Μόνο διαδικτυακά
  Καναπές-κρεβάτι OREVAD σκούρο γκρι
  350€/τμχ
  449€ /τμχ
  Κέρδος 22%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Καναπές-κρεβάτι OREVAD ανοιχτό γκρι
  350€/τμχ
  449€ /τμχ
  Κέρδος 22%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Καναπές-κρεβάτι NORSMINDE σκούρο γκρι
  375€/τμχ
  750€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  plus
  Καναπές-κρεβάτι UDBJERG ανοιχτό γκρι
  425€/τμχ
  549€ /τμχ
  Κέρδος 23%
  basic
  Καναπές-κρεβάτι LANDERSLEV σκούρο γκρι
  450€/τμχ
  569€ /τμχ
  Κέρδος 21%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Καναπές-κρεβάτι με σεζλόνγκ BEDSTED γκρι
  749€/τμχ
  949€ /τμχ
  Κέρδος 21%
  gold
  Μόνο διαδικτυακά
  Γωνιακός καναπές-κρεβάτι MARIAGER σκούρο γκρι
  900€/τμχ
  1199€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Γωνιακός καναπές-κρεβάτι SAHL σκούρο γκρι
  1150€/τμχ
  1499€ /τμχ
  Κέρδος 23%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά

  2θέσιος, 3θέσιος ή γωνιακός καναπές κρεβάτι;

  Η απάντηση βρίσκεται στις ανάγκες σας, αλλά και στον χώρο που διαθέτετε. Έχετε ένα μικρό δωμάτιο και θέλετε να κάθεστε εκεί τα απογεύματα; Τότε, επιλέξτε έναν διθέσιο καναπέ-κρεβάτι, προσθέστε δίπλα ένα φωτιστικό δαπέδου ή ένα πορτατίφ και απολαύστε την ανάγνωση ενός βιβλίου σε ένα ήρεμο, άνετο περιβάλλον. Αναζητάτε έναν καναπέ για το καθιστικό με περισσότερες θέσεις; Τότε, ένας 3θέσιος καναπές-κρεβάτι ή ένας καναπές γωνία είναι ιδανικός για εσάς. Μπορείτε να κάθεστε άνετα εσείς και οι καλεσμένοι σας ή να τον ανοίξετε και να απολαύσετε ξαπλωμένοι την αγαπημένη σας σειρά. Οι καναπέδες-κρεβάτια της συλλογής μας ανοίγουν και κλείνουν εύκολα και έτσι δεν θα δυσκολεύεστε να μετατρέψετε τον καναπέ γρήγορα σε κρεβάτι ή το αντίστροφο. 

  Πρακτικά έπιπλα για ένα φοιτητικό σπίτι

  Είναι υπέροχο όταν το παιδί σας επιτυγχάνει να περάσει στη σχολή που πάντα επιθυμούσε. Τώρα, αυξάνονται οι πιθανότητες να μετακομίσει σε ένα μικρότερο, φοιτητικό σπίτι, για να απολαύσει την φοιτητική ζωή μακριά από το πατρικό. Βέβαια, μπορεί να δημιουργήσει τον προσωπικό χώρο στο δωμάτιο του. Όμως, θα χρειαστεί να επιπλώσετε το νέο σπίτι ή να αλλάξετε μερικά έπιπλα, ώστε να μετατρέψετε το παιδικό δωμάτιο σε νεανικό. Αγοράστε έπιπλα με πολλαπλές χρήσεις, τόσο για να κοστίσει λιγότερο, όσο και για να είναι πρακτικός ο χώρος, ειδικά αν πρόκειται για περιορισμένα τετραγωνικά. 
  Ένας καναπές-κρεβάτι είναι ιδανικός για ένα φοιτητικό σπίτι, καθώς μπορεί ο χώρος που κοιμάται ο φοιτητής να είναι παράλληλα ο χώρος που θα καλέσει τους φίλους του, ο χώρος που θα διαβάσει ή θα φάει. Οι καναπέδες που μετατρέπονται σε κρεβάτια είναι κομψοί και μοντέρνοι, ενώ στην πλειοψηφία τους διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο.
  Στη συλλογή μας θα βρείτε υπέροχα και φθηνά έπιπλα για να φτιάξετε το φοιτητικό σας σπίτι. Ρίξτε μια ματιά στα έπιπλα γραφείου, στα σετ τραπεζαρίας με αναδιπλούμενα τραπέζια και στα διακοσμητικά είδη που θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό και φιλόξενο.