Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Στρογγυλό βοηθητικό τραπεζάκι από μέταλλο και θερμικό γυαλί και ορθογώνιο τραπεζάκι σαλονιού

Κατανοούμε τη διαφορά: Βοηθητικό τραπεζάκι VS Τραπεζάκι σαλονιού

Τα τραπεζάκια σαλονιού και τα βοηθητικά τραπεζάκια παίζουν ρόλο τόσο αισθητικό, όσο και πρακτικό στην εσωτερική σας διακόσμηση, και αυτοί οι δύο τύποι τραπεζιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τόσα μέρη του σπιτιού σας. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε την διαφορά ανάμεσα στα τραπεζάκια σαλονιού και στα βοηθητικά τραπεζάκια, υπάρχουν μερικές μικρές διαφορές μεταξύ τους.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα βοηθητικά τραπεζάκια και στα τραπεζάκια σαλονιού;

Ένα βοηθητικό τραπεζάκι και ένα τραπεζάκι σαλονιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα, αλλά υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να τα ξεχωρίσετε. Τα τραπεζάκια σαλονιού είναι μεγαλύτερα και συνήθως χαμηλότερα από τα βοηθητικά τραπεζάκια. Τα βοηθητικά τραπεζάκια τοποθετούνται συνήθως στην άκρη του καναπέ και το ύψος τους φτάνει σχεδόν σε αυτό που έχει το μπράτσο του καναπέ. Ένα τραπεζάκι σαλονιού τοποθετείται μπροστά από τον καναπέ και έχει σχεδόν το ίδιο ύψος με το κάθισμα του καναπέ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βοηθητικό τραπεζάκι ως τραπεζάκι σαλονιού;

Δύο βοηθητικά τραπεζάκια, που ταιριάζουν μεταξύ τους, είναι η τέλεια εναλλακτική λύση σε ένα παραδοσιακό τραπεζάκι σαλονιού. Μπορούν να τοποθετηθούν έτσι ώστε να δίνουν την ψευδαίσθηση ενός ενιαίου τραπεζιού, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά όταν είναι απαραίτητο. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρούς χώρους, οι οποίοι χρειάζονται ευέλικτες επιλογές επίπλων.

Στρογγυλά βοηθητικά τραπεζάκια σε κίτρινο και σκονισμένο τριανταφυλλί χρώμα


Είναι χαρακτηριστικό για ένα τραπεζάκι σαλονιού να είναι λίγο χαμηλό, οπότε αν θέλετε και να μπορείτε να φάτε στο τραπεζάκι, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ελαφρώς ψηλότερο. Σε αυτή την περίπτωση, μια καλή λύση είναι να επιλέξετε ένα βοηθητικό τραπεζάκι, καθώς είναι λίγο ψηλότερα.

Πολυλειτουργικά τραπεζάκια σαλονιού και βοηθητικά τραπεζάκια 

Τα μικρά τραπέζια είναι υπέροχα για τόσους πολλούς λόγους. Ένα μικρότερο τραπεζάκι σαλονιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κομοδίνο στο υπνοδωμάτιο ή ως τραπέζι παιχνιδιού στο παιδικό δωμάτιο. Εκτός από τη χρήση τους ως τραπεζάκια σαλονιού, τα βοηθητικά τραπεζάκια είναι τέλεια αν θέλετε να τοποθετήσετε ένα βάζο με λουλούδια ή να τοποθετήσετε ένα πορτατίφ και να φωτίσετε μια κρυφή γωνία του δωματίου.


Τα μικρά τραπέζια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Όταν διακοσμείτε το σπίτι σας με μικρά τραπεζάκια μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά χρώματα, σχήματα και ύψη.

Στη JYSK, έχουμε συχνά τραπεζάκια σαλονιού και βοηθητικά τραπεζάκια με το ίδιο σχέδιο. Ταιριάξτε τα τραπεζάκια με την υπόλοιπη διακόσμηση του σαλονιού.

Δείτε όλα τα βοηθητικά τραπεζάκια & τα τραπεζάκια σαλονιού

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ