Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Οι διακοσμητικές τάσεις για το καλοκαίρι 2019

Καλοκαίρι 2019: Οι απόλυτες τάσεις της διακόσμησης

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Κήπος, Διακόσμηση

Ετικέτες: Είδη διακόσμησης , Τάσεις εσωτερικής διακόσμησης

Κάθε νέα εποχή φέρνει νέα χρώματα, νέα μοτίβα και σχήματα. Αυτό το καλοκαίρι δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Βασισμένοι στις τάσεις που ονομάσαμε SUNBAKED και NORDIC LIGHT σας υποδεχόμαστε σε έναν κόσμο σχεδιασμού και διακόσμησης με δύο διαφορετικές εκδοχές του.

SUNBAKED

Στις αρχές του χρόνου σας παρουσιάσαμε την τάση SUNBAKED, η οποία αποδείχτηκε διαχρονική. Αυτή η τάση είναι επηρεασμένη από την ομορφιά ζεστών και ξηρών προορισμών. Τα χρώματα που προσδιορίζουν την τάση είναι διαφορετικές αποχρώσεις του κοραλλί, που κυμαίνονται από καμέο καφέ ως απαλό πορτοκαλί και παλ ροζ. Είναι τόσο καλοκαιρινά και ταιριάζουν απόλυτα με στιγμές χαλάρωσης κάτω από το ζεστό ήλιο. Μπορείτε να βρείτε τέτοια χρώματα σε όλα τα είδη των προϊόντων – δείτε τις καρέκλες κήπου SANDVED. Με αυτή την τάση θέλουμε να σας εμπνεύσουμε και να αξιολογήσετε την καθημερινότητά σας, να αναθεωρήσετε αν χρειάζεται κάποια πράγματα και να θέσετε νέους στόχους και προοπτική στη ζωή σας. Το απαλό φως από το φαναράκι EGEHJORT θα σας συντροφεύσει στο ταξίδι σας προς τον εσωτερικό σας κόσμο.


Τα φυσικά υλικά που παρουσιάζουμε στην τάση SUNBAKED συνοδεύονται από γλυκές λεπτομέρειες, όπως δαντέλες, κρόσσια και κεραμικά σχέδια. Στη σειρά επίπλων κήπου BAMLE, από μπαμπού, είναι φανερή η προσέγγιση μας στο φυσικό στοιχείο, με υλικά τα οποία θα αποκτήσουν νέα μορφή για να συνεχίσουν τον κύκλο ζωής τους στο χώρο σας.

NORDIC LIGHT

Πριν λίγους μήνες, γνωρίσαμε επίσης τη δροσερή και αιθέρια τάση NORDIC LIGHT. Εάν αναρωτιέστε για τη Σκανδιναβική ευτυχία, αυτή η τάση ίσως κρύβει κάποιες από τις απαντήσεις. Η γαλήνη της φύσης και η ηρεμία της Βόρειας Θάλασσας δημιουργούν μια αίσθηση υπαρξιακή που επιτρέπει στους Σκανδιναβούς να βρουν την εσωτερική τους γαλήνη.

 

Η τάση NORDIC LIGHT συνδυάζει το μπλε του ουρανού και της θάλασσας με πράσινες αποχρώσεις και αρρενωπά σχέδια με βιομηχανικά υλικά, όπως μέταλλο και γυαλί. Τα χρώματα βρίσκονται στα υφασμάτινα είδη, στα διακοσμητικά είδη και τα έπιπλα, με έναν τρόπο ήπιο και ισορροπημένο – κατά κάποιο τρόπο όπως είναι και οι Σκανδιναβοί. Οι αντιθέσεις στα χρώματα και τα σχήματα δίνουν μια ζωντάνια στην τάση και όπως το φως του βορρά, από όπου έχει πάρει και το όνομα της, προσφέρουν μια συνεχώς μεταβαλλόμενη, αλλά σταθερή ομορφιά.

Displaying 0 - 0 of 0

Βρείτε περισσότερες ιδέες για έναν όμορφο κήπο

Ποια είναι η αγαπημένη σας τάση; Γράψτε μας στα σχόλια.