Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρι, φανάρι και διακοσμητικά είδη σπιτιού με ρουστίκ και ρομαντικό σχεδιασμό

Η νέα Nordic Mood συλλογή συνδυάζει τον ρομαντισμό με το ρουστίκ

Μια ρομαντική και ρουστίκ πινελιά είναι το κεντρικό θέμα στη νέα Nordic Mood συλλογή, η οποία υποδέχεται τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού με νέα προϊόντα εμπνευσμένα από τη φύση.

Υπάρχει κάτι το μαγικό σε ένα ηλιοβασίλεμα, όπου τα χρώματα και οι τελευταίες ακτίνες του ήλιου συνθέτουν μια απολαυστική στιγμή. Είναι το ίδιο αίσθημα με το να είναι κάποιος σε επαφή με τη φύση, που κρύβεται πίσω από τη νέα συλλογή Nordic Mood.


Με τη νέα συλλογή, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αίσθηση ρομαντισμού με τα νέα μας λουλούδια PER, τα οποία είναι διαμορφωμένα από ακατέργαστο χαρτί σε burnt χρώματα του πορτοκαλί, του μωβ και του ροζ. Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος να προσθέσετε λίγο χρώμα και αρκετό ρομαντισμό στο σπίτι σας.


“Τα PER είναι τα νέα μας χάρτινα λουλούδια, που όπως παρατηρούμε είναι η νέα τάση στην αγορά αυτή τη στιγμή. Έχουν έναν απίστευτο αριθμό λεπτομερειών και διατίθενται σε πορτοκαλί, μωβ και ροζ, ώστε να μπορείτε να φτιάξετε ολόκληρο μπουκέτο ή να τα κρατήσετε πιο απλά. Το στέλεχος τους είναι κατασκευασμένο από μέταλλο κι έτσι μπορείτε να το λυγίσετε σε όποιο σχήμα επιθυμείτε, ώστε να δώσετε στα λουλούδια διαφορετικές όψεις,” μας λέει η Tina Nymann, η οποία είναι Category Buyer στη JYSK.


Οι burnt αποχρώσεις εμφανίζονται επίσης και στο νέο μαξιλάρι BANKSIA, το οποίο μαζί με το πιο απλό μαξιλάρι GULDBLOMME, μπορούν να δώσουν στο σπίτι σας μια ρομαντική αίσθηση ζεστασιάς με χρώματα από τη φύση.


Δώστε νέα ζωή στον καναπέ σας, την πολυθρόνα ή στο παγκάκι με το πολύχρωμο διακοσμητικό μαξιλάρι BANKSIA.

Φέρτε τη φύση και τα χρώματα του φθινοπώρου μέσα

Η νέα Nordic Mood συλλογή εμπνέεται φέρνοντας την αίσθηση της φύσης στη διακόσμηση του σπιτιού.

“Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συλλογή που θα μπορούσε να διατηρήσει την αίσθηση της φύσης μέσα στο σπίτι, ενώ ο καιρός θα ψυχραίνει και εμείς θα περνάμε ολοένα και περισσότερο χρόνο σε αυτό. Εδώ βλέπουμε το νέο κασπώ TERJE από φυσικά υλικά, το οποίο ταιριάζει τέλεια με το νέο ψηλό τεχνητό φυτό TRISTAN,” μας λέει η Tina Nymann.


Το φανάρι GUNNAR κατασκευασμένο από σκούρο ξύλο μπορεί μαζί με ένα φως να χρησιμοποιηθεί τόσο στο εξωτερικό του σπιτιού, ένα όμορφο ζεστό απόβραδο, όσο και στο εσωτερικό του σπιτιού για να δημιουργήσει μια ρουστίκ, ρομαντική ατμόσφαιρα.


Θα είναι εύκολο να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού με το μπολ KNUT, κατασκευασμένο από φύκια, ή τον ξύλινο δίσκο GERNER, ο οποίος μπορεί να διακοσμηθεί με το αρωματικό κερί JENS, φέρνοντας μια ζεστή, ρομαντική διάθεση στον χώρο.

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα JYSK και στη JYSK.gr από τα τέλη Ιούλη.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη