Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Πολυθρόνα, τραπεζάκι σαλονιού και καθρέφτης σε Σκανδιναβικό σχεδιασμό

Η νέα Nordic Mood συλλογή συνδυάζει τα έντονα χρώματα με την ηρεμία

Στην επερχόμενη συλλογή Nordic Mood, έχουμε εστιάσει στον συνδυασμό πολύχρωμων μικρών επίπλων με ήρεμα χρώματα, τα οποία δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα Σκανδιναβική αισθητική.

Τραπεζάκια, βάση λουλουδιών, ντουλάπι τοίχου και βάση περιοδικών

 
“Με αυτή τη συλλογή Nordic Mood, έχουμε επικεντρωθεί στην προσθήκη χρωματικών στοιχείων στο σπίτι. Πιστεύω ότι οι πολύχρωμες επιλογές αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική στην εσωτερική διακόσμηση. Γινόμαστε πιο θαρραλέοι και τολμάμε να ανακαλύψουμε νέα πράγματα – και τα μικρά έπιπλα είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα στο σπίτι σας. Ταυτόχρονα, έχουμε εργαστεί με ουδέτερους τόνους, όπως λευκό και μπεζ με λίγες λεπτομέρειες σε μαύρο για να διατηρήσουμε την ηρεμία της Σκανδιναβικής αισθητικής,” μας λέει η Rikke Høst, Category Buyer στη JYSK.

Το ντουλάπι τοίχου MALLING σε νέο μοντέρνο χρώμα

Ντουλάπι τοίχου σε ανοιχτό μπλε χρώμα και καθρέφτης με μαύρο πλαίσιο

 
Αυτή τη σεζόν παρουσιάζουμε το αγαπημένο ντουλάπι τοίχου των πελατών μας, MALLING, σε ένα υπέροχο νέο μπλε χρώμα. Το μικρό ντουλάπι τοίχου είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και αντιλαμβανόμαστε τον λόγο. Χρησιμοποιήστε το για να βάλετε μικρά διακοσμητικά είδη, όπως πέτρες από την παραλία, διακοσμητικά φτιαγμένα από τα παιδιά ή ωραία, σπάνια ευρήματα. Το MALLING δείχνει επίσης ωραίο διακοσμημένο με προϊόντα ομορφιάς και κοσμήματα.

Το μοντέρνο τραπεζάκι ARCH

Το τραπεζάκι ARCH είναι η απόλυτη τάση. Τα στρογγυλά σχήματα, τα εμφανή νερά της βελανιδιάς και το βαθύ μπορντό χρώμα κάνουν το τραπεζάκι ARCH να δείχνει εντυπωσιακό. Το χρώμα ταιριάζει τόσο με απαλά παστέλ, όσο και με έντονα χρώματα, καθιστώντας το εύκολο να το ενσωματώσετε στην υπόλοιπη διακόσμησή σας.

Τραπεζάκι με στρογγυλό σχήμα σε μπορντό χρώμα

Μικρά πολυλειτουργικά έπιπλα

Σε αυτή τη συλλογή, παρουσιάζουμε επίσης μικρά έπιπλα που είναι εξαιρετικά για μια εύκολη ανανέωση του σπιτιού. Τα είδη είναι πολυλειτουργικά και μπορούν να συνδυαστούν με τα έπιπλα που έχετε ήδη για μια νέα εμφάνιση.

Το τραπεζάκι HALBY είναι επίσης ανάμεσα στις νέες τάσεις της σεζόν με το στρογγυλό του σχήμα. Το ουδέτερο χρώμα του το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη διακόσμησή σας σε πολλά δωμάτια του σπιτιού. Χρησιμοποιήστε το δίπλα στην πολυθρόνα ή στον καναπέ ή στην είσοδο του σπιτιού, στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι – οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Στρογγυλό τραπεζάκι σε μπεζ χρώμα και διακοσμητικός στρογγυλός καθρέφτης με πλαίσιο από ρατάν


Το ίδιο ισχύει και για τη βάση λουλουδιών STAND IN. Χρησιμοποιήστε το για λουλούδια, φυτά ή για να φωτίσετε μια γωνιά τοποθετώντας ένα επιτραπέζιο φωτιστικό.

Δύο βάσεις λουλουδιών σε πράσινο χρώμα και θήκη περιοδικών σε χρυσό χρώμα στον τοίχο


Η θήκη περιοδικών MAGSTRUP σε χρυσό χρώμα είναι μια όμορφη διακοσμητική λύση αποθήκευσης. Χρησιμοποιήστε το για τα περιοδικά στο καθιστικό και στο υπνοδωμάτιο ή για να βάλετε τα αγαπημένα σας βιβλία συνταγών μαγειρικής στην κουζίνα. Η θήκη MAGSTRUP είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο που θα αξιοποιήσει τον χώρο του τοίχου με διακοσμητική διάθεση.

Διακοσμητικές προτάσεις για την αποθήκευση στην κουζίνα

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με μοναδικά μικρά έπιπλα. Το τρόλεϊ JUKKERUP είναι τέλειο για την αποθήκευση στην κουζίνα με μια διακοσμητική διάσταση. Διακοσμήστε το με βότανα, λάδια και μπαχαρικά και δώστε στην κουζίνα σας μια προσωπική πινελιά.

Οι κεραμικές κούπες είναι της μόδας και αν συνδυάσετε διαφορετικά σχέδια θα έχετε ένα μοναδικό σκηνικό στο τραπέζι. Το νέο ράφι τοίχου TOLNE σας επιτρέπει να έχετε σε εμφανές σημείο τις αγαπημένες σας κούπες. Παίξτε με τα χρώματα και τα σχέδια και προσθέστε τόσο απλά λίγο χρώμα στην κουζίνα σας.

Γκρι τρόλεϊ με είδη κουζίνας και ράφι τοίχου με κούπες και μπολ


Τόσο το JUKKERUP όσο και το TOLNE μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα υπόλοιπα δωμάτια, και όχι μόνο στην κουζίνα. Τοποθετήστε το τρόλεϊ JUKKERUP στο σαλόνι ως μοντέρνο τραπεζάκι μπαρ ή χρησιμοποιήστε το ως τραπεζάκι που θα μπορείτε να μετακινήσετε. Το ράφι TOLNE από μπαμπού είναι επίσης ωραίο για να βάλετε διακοσμητικά είδη, αρώματα ή είδη από το μακιγιάζ σας και τα κοσμήματα.

Η Nordic Mood συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματά μας και στη JYSK.gr από τις 27 Ιουλίου.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Προσθέστε μια νότα φυσικής ζεστασιάς στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας

Προσθέστε μια νότα φυσικής ζεστασιάς στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα