Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΗΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-50%*

Οι τάσεις του φθινοπώρου στη JYSK

Η JYSK παρουσιάζει τις 3 νέες φθινοπωρινές τάσεις

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση, Διακόσμηση

Ετικέτες: Φθινοπωρινές τάσεις, Διακοσμητικές τάσεις, Ιδέες διακόσμησης, Τάσεις εσωτερικής διακόσμησης

Στη JYSK ανανεώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά στις αρχές του φθινοπώρου του 2019 θα παρουσιάσουμε περισσότερα προϊόντα από ότι συνηθίζουμε, σε προϊοντικές κατηγορίες όπως έπιπλα, είδη υφάσματος και είδη διακόσμησης.

Με εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς, καθαρές γραμμές και πνευματικά σύμβολα, υποδεχόμαστε ένα εναλλακτικό και γεμάτο προκλήσεις φθινόπωρο, στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων.

Κάθε τάση είναι κι ένα διαφορετικό σύμπαν αισθήσεων, χρωμάτων, σχημάτων και υλικών. Η Rikke Blæsild, Range & Design Manager, μας εξηγεί: “Εργαζόμαστε με γνώμονα ολόκληρη η συλλογή των προϊόντων να χαρακτηρίζεται από συνάφεια, ώστε να είναι ευκολότερος ο συνδυασμός των προϊόντων με διαφορετικούς τρόπους. Στόχος μας είναι να δείχνει ωραίο το αποτέλεσμα όταν συνδυάζουμε ένα διακοσμητικό μαξιλαράκι με ένα ριχτάρι και ένα έπιπλο ή κάποιο διακοσμητικό.”

Ανακαλύψτε την πιο πρόσφατη συλλογή προϊόντων υπό το πρίσμα της τάσης Nordic Mood.

Ρίξτε μια ματιά και δείτε ποια από τις 3 νέες τάσεις προτιμάτε: την τάση REFLEXION, την τάση THE NEXT WAVE ή την τάση MEMPHIS;

REFLEXION – έμπνευση από απόκοσμα στοιχεία

Με την τάση REFLEXION, η πνευματικότητα μπαίνει στα σπίτια μας. Αντλώντας έμπνευση από την αστρολογία και τη Σελήνη με τις εναλλασσόμενες φάσεις της, καθώς και ολόκληρο το ηλιακό σύστημα, λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης.


Γήινες υφές εμπνέουν υλικά με φυσική όψη και ανεπεξέργαστο φινίρισμα. Η πέτρα λειτουργεί ως διακοσμητικό, δίνοντας στα προϊόντα μια πρωτόγονη, ακατέργαστη εμφάνιση.

Τα χρώματα είναι ουδέτερα, σε ψυχρούς αλλά και θερμούς τόνους. Οι γήινοι τόνοι είναι στο επίκεντρο, με τα χρώματα του αργίλου, της τερακότας και της άμμου να παίζουν σημαντικό ρόλο στον καθορισμό των αποχρώσεων της τάσης.

THE NEXT WAVE – άθικτα μέρη και χώρος για hygge

Η ανάγκη για νέα ξεκινήματα βρίσκεται στην καρδιά της τάσης THE NEXT WAVE, η οποία εξερευνά νέες τοποθεσίες, ανέγγιχτες από το ανθρώπινο χέρι.


Εστιάζοντας σε χειροποίητα αντικείμενα και ακατέργαστα σχέδια, αυτή η τάση χρησιμοποιεί ρουστίκ υφές σε συνδυασμό με βιομηχανικές λεπτομέρειες.

Σχετικά με τα χρώματα, ο ωκεανός προσφέρει πλήθος γαλάζιων και πράσινων αποχρώσεων. Οι αποχρώσεις που δημιουργούνται κάτω από το νερό, δίπλα, αλλά και μέσα στο νερό, χαρίζουν στην τάση τη φυσική έκφρασή της.

MEMPHIS – παιχνιδιάρα και ιδιαίτερη

Δημιουργώντας ένα παιχνιδιάρικο σύμπαν, η τάση MEMPHIS τραβάει την προσοχή με ελκυστικά και πολύχρωμα σχέδια. Είναι ένας χώρος διασκέδασης σε αντίθεση με τις αυστηρές και συντηρητικές γραμμές του μινιμαλισμού, και αντλεί στοιχεία από την Art Deco, το αβανγκάρντ ρεύμα της δεκαετίας του 1930, και το Γερμανικό Bauhaus στυλ.


Οι επιφάνειες και τα υλικά, τα οποία είναι λεία και με καθαρές γραμμές, είναι διακοσμημένα με σχέδια που αναθεωρούν την απλή και κλασική γεωμετρία, δίνοντας της μια πιο ζωηρή προσέγγιση. Τα σχήματα – κυκλικά, ημι-κυκλικά και ορθογώνια – παίζουν κλιμακωτά με τους τοίχους, τα πατώματα και τα διακοσμητικά είδη.

Το color blocking είναι το σήμα κατατεθέν της τάσης MEMPHIS. Εκπληκτικοί χρωματικοί συνδυασμοί και συνδυασμοί αποχρώσεων δίνουν ζωή σε αυτό το έντονο θέμα.

Ποια τάση σας κέρδισε; Γράψτε μας στα σχόλια.