Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Άστρωτο κρεβάτι με μαξιλάρια και παπλώματα

Η JYSK διεξάγει μαζική Έρευνα Ύπνου

Ημερομηνία:

Πώς κοιμούνται οι Ευρωπαίοι τη νύχτα; Ποια χώρα κατέχει τον τίτλο του Ευρωπαίου Πρωταθλητή Ύπνου; Σε ποιο μέρος τα παιδιά διαταράσσουν τον ύπνο των γονιών τους περισσότερο;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέλουμε να απαντήσουμε με τη νέα μας, περιεκτική Έρευνα Ύπνου.

Ως Ευρωπαίοι, έχουμε πολλά κοινά, αν κρίνουμε από τα προϊόντα που πωλούμε στις διάφορες χώρες. Ωστόσο, οι συνήθειες του ύπνου μας δεν είναι απαραίτητα ένα από αυτά: Στην Πολωνία, πολλοί άνθρωποι μένουν σε διαμερίσματα 2 δωματίων και κοιμούνται σε καναπέδες-κρεβάτια. Στην Κεντρική Ευρώπη τα στρώματα που περιέχουν ίνες κοκοφοίνικα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα ζευγάρια κρατούν ο ένας τον άλλον ζεστό, καθώς κοιμούνται σε κρεβάτια πλάτους 135 cm. Στη Δανία, αυτό θεωρείται μονό κρεβάτι, και διπλά θεωρούνται τα κρεβάτια πλάτους 180 cm. Στη Νότια Ευρώπη, ο κόσμος προτιμά να κοιμάται με κουβέρτα. Ενώ στη Σκανδιναβία χρειάζονται ένα ενισχυμένο πάπλωμα με γέμισμα από πούπουλα, που να τους κρατάει ζεστούς το βράδυ.

Χρειαζόμαστε τα σχόλιά σας

Αυτές οι διαφοροποιήσεις μας έκαναν να αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά τα οποία είναι τυπικά σε κάθε χώρα: Ποια εθνικότητα ξυπνά αμέσως μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι; Ποιοι ξυπνούν κακοδιάθετοι; Που πρέπει να μένεις αν θες να κοιμάσαι σε τακτική βάση; 

Η Έρευνα Ύπνου θα προωθηθεί από τη σελίδα μας στο Facebook και στο ενημερωτικό μας δελτίο σε 19 Ευρωπαϊκές χώρες, όπου εκπροσωπείται η JYSK Nordic. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να έχουμε πλήρη εικόνα. Απαντήστε στην Έρευνα Ύπνου και συμβάλλετε στη μεγάλη έρευνα για τις συνήθειες ύπνου των Ευρωπαίων.  

Θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα της έρευνας τον Αύγουστο. Μείνετε συντονισμένοι!

Ως χώρες της JYSK Nordic υπολογίζονται οι ακόλουθες:
Βέλγιο, Βοσνία, Βουλγαρία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Κροατία, Νορβηγία, Κάτω Χώρες, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχική Δημοκρατία και Φινλανδία.